evgheny Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Hop si eu pe aici. Dragilor....eu chiar nu am copilot pentru campionatul ce bate la usa......asadar daca se incumeta cineva, astept propunerea. Hop si tu.....Matale esti ala care trebe sa lanseze propunerea si dupa aia vezi daca se incumeta cineva:x Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! hai sa ma prezint: descriere fizica: 1,6 m inaltime aprox. 60 kg (seara, dimineata sensibil mai putin):ha: usor chior (corectie cu ochelari) usor schiop (ceva probleme structurale...precum economia romaniei) cu ceva concentrare si cateva luni de antrenament, pot respecta regula de om sanatos (adica de a ridica de jos o sarcina egala cu propria greutate) aptitudini intelectuale: vorbesc fluent limba romana bunghesc ceva germana inteleg englezeste ma duce capul sa inteleg o gluma simpla aptitudini de orientare: sunt permanent constient ca stanga e in stanga (cum privesc in jos, catre ciucurel, e in stanga) sunt permanent constient ca dreapta e cealalta stanga aptitudini tehnice: stiu ca un surub normal se desface in sens invers acelor de ceasornic, daca este montat corect si eu il privesc corect:ha: pot sa fac diferenta intre o surubelnita "plus" si una "minus" manuiesc cu indemanare scula denumita ciocan am inteles ca nu trebuie sa stai foarte aproape de cablul troliului, mai ales cand acesta este intins si trosneste stiu sa ma feresc de masini in miscare, mai ales cand se balanseaza aptitudini off-road: ce e alea?!?!?:ha::ha: m-am innamolit de cateva ori cu masina habar n-am sa citesc un roadbook, de fapt nu cred ca am vazut vreunul habar n-am sa manuiesc terratrip-ul (putem folosi o ruleta de topometrie?) habar n-am sa umblu cu un GPS Garmin ( eu am Asus) cu atat mai putin sa inregistrez sau sa descarc track-uri habar n-am ce e ala CP (Cristian Popescu) cu chiu cu vai stiu sa folosesc statia CB stiu sigur ca nu sufar toyotele doresc sa particip, copilot, la sezonul 2011 OOOF-ROAD:ha: propuneri? fie ele si indecente.... p.s. toyotistii tre' sa aiba putere de convingere, nu gluma... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Deoarece nu existi pe facebook si deci nu am cum sa iti dau like la faza cu 'surubelnita plus si cea minus' postez aici : :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Avand in vedere ca s-au anuntat deja cele 2 cupe din luna aprilie care deschid sezonul competitional 2011 :h5- ma inscriu si eu dupa cum urmeaza: - caut copilot pentru intreg sezonul 2011 (de preferat) - inclusiv Buzau si marea majoritate a cupelor din calendarul competitional (exceptie face cupa Kamikaze - unde sunt in organizare) :grin: eu am inceput sezonul competitional in 2009 cand am participat la 3-4 cupe iar in 2010 am particpat la 4 etape de campionat (am punctat la Bucovina - locul 8) si am participat la organizarea unei cupe - clasa de concurs OPEN - masina probabil ca o stiti marea majoritate - Jeep Rubicon preparat cum trebuie :wink: se ofera pt copilot: - sponsorizare pentru taxa de participare pt fiecare concurs - transportul la locatia de concurs - asta daca este din Bucuresti - sau ne combinam cumva pe drum - daca este posibila configuratia - bonus pentru premiere pentru clasarea pe podium un minim de conditii cerute: - participari anterioare la etape de campionat national si cupe (cel putin 4-5 etape/cupe) - sa fie descurcaret cu roadbook-ul si cu GPS-ul - sa nu sforaie :ha: - spirit de echipa alte detalii pe PM sau la tel 0740.120.321 - Andrei RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @Superalfi - cu asa pachet, masina si oferta, ai stricat definitiv piata copilotilor :ha: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! adi incerc si eu sa gasesc un navigator meserias si pasionat totodata sa vedem... am primit ceva variante - asteptam in continuare :grin: RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Disponibil : ( adica caut ori pilot ori copilot) var. I - Copilot la extrem sau Open var. II- Pilot numai extrem Experienta de 6-7 ani in CN fara titluri in ultimii ani , pot sa ma ocup de logistica concursului si in caz de copilot ( repar si masina o si transport , parcat la mine etc) Pentru mine este un hobby asa ca astept oferte de oameni seriosi si nu de manelisti offroadisti Dupa cum vad Unimog-u' nu ma mai prefera drept copilot ( si doar nu sunt cu manelele , aveam si dezlegare de la Eva sa-l bat cand forteaza masina aiurea si n-am avut decat 2 cerinte : usa pe partea mea si frina de mana la mijloc , uneori chiar de picior pe partea lui ) E drept ca stau cam prost la conditie fizica , dar n-am beut in prea mult si nici nu l-am cicalit in exces ! Mai urs mustacios pai mie mi-ai zis ca nu te mai dai si te apuci de arbitraj si cand colo postezi pe bursa ca ai nevoie de copilot !!!!! Pai ma mai prinzi tu sa stau pe burta si sa fac cu pila 32 de dinti la planetara dupa ce o bagi tu cu ciocanu' ???!!!! Editat Martie 10, 2011 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Caut copilot pt. tot Campionatul 2011. La oferta lui Superalfi mai adaug ....o tipa la fiecare etapa......sau tip, depinde de preferinta.:banana Ce zici Andrei ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! suna bine Horace! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cred ca si eu am nevoie de copilot. Inca nu sunt sigur la ce clasa, open sau extrem (G sau Pajero 3500-open sau Prototip-extrem), depinde care din masini va fi gata prima, insa de dat ma dau/ne dam la toate etapele din campionat. Si cateva cupe. Taxele le suport integral. Ideal ar fi sa fie din Bucuresti, dar nu-i obligatoriu. Target: Locul 1 :tk Detalii pe PM sau 0724.23.22.92 Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bai frate Semaca bag seama ca ti-ai luat in serios rolul de agent matrimonial. Ce-ti iese de aici ca Shultz e vorba ceea aproape insurat. :ha: Pe de alta parte ce copilot mai vrei ca pe Andi68 l-ai bagat sub masina de-a iesit omu' scuipindu-si in san si galben ca lamaia de-a jurat ca nu-i mai trebuie off road neam.:ha: (si nu era in campionat) Un copilot, care mi s-a parut ca promite mult, dar, care este modest in aparitii... deci, poate insuficient valorizat... Blueheart...unde nu pui ca m-a cucerit definitiv prin sanctiunile acordate, generos, celor ce framanta simexian limba romana:grin: PS: blueheart...are si forumul accente nebanuite...ai observat, cred, evolutia lexicala si gramaticala surprinzatoare dar constanta, de exemplu, a amicului nostru Gpscu?? Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Frate..ce de oferte......care mai de care..... Campioni cu pedigree......masini cu pedigree.......Horace vine cu maseuza :ha: :ha: :ha: daca o tii asa,o sa ai o echipa de copiloti! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! sa continuam schitele de copiloti....iaca, se baga in seama RZVeul...mic de statura, slabut si gracil, aproape ftizic (mai toti de pe la Giurgiu sunt asa, mici, agitati, bischonesti ...) este inzestrat cu multe calitati care-l recomanda ca si copilot ...nu insist asupra lor...si nu pentru ca nu mi-as da seama care sunt acelea...:grin:. Insa, ceea ce il face pe RZVeul devastator pentru orice pilot, este faptul ca vorbeste...vorbeste mult, foarte mult, delirant , deluvian de mult:hw mult, tare, prost si ...degeaba...pe deasupra se mai si repeta:ha: Vorbeste asa cum scrie...Altfel baiat bun si sufletist si cu umor; rezista bine la stress si chiar la rasturnari spectaculare...la care afiseaza, imediat post factum , o lejera dar pasagera stupoare:grin:. Poate fi un copilot de marca insa, nu cred ca va fi adoptat de vreun pilot mai mult de ... doua competitii!!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! sa continuam schitele de copiloti....iaca, se baga in seama RZVeul...mic de statura, slabut si gracil, aproape ftizic (mai toti de pe la Giurgiu sunt asa, mici, agitati, bischonesti ...) este inzestrat cu multe calitati care-l recomanda ca si copilot ...nu insist asupra lor...si nu pentru ca nu mi-as da seama care sunt acelea...:grin:. Insa, ceea ce il face pe RZVeul devastator pentru orice pilot, este faptul ca vorbeste...vorbeste mult, foarte mult, delirant , deluvian de mult:hw mult, tare, prost si ...degeaba...pe deasupra se mai si repeta:ha: Vorbeste asa cum scrie...Altfel baiat bun si sufletist si cu umor; rezista bine la stress si chiar la rasturnari spectaculare...la care afiseaza, imediat post factum , o lejera dar pasagera stupoare:grin:. Poate fi un copilot de marca insa, nu cred ca va fi adoptat de vreun pilot mai mult de ... doua competitii!!!:ha: Da,da,da......Bichonul Intergalactic......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Cu era aia..... te C***i pe tine cu stropi.....:ha::ha::ha: Eu am rezistat bine anul trecut.....din pacate Semanga :x nu mi-a vazut evolutia decit la Bucovina, mai departe nu a mai aparut in campionat.... Am si eu ofertele mele,stai linistit,le-am primit pe sub mina,de aia supralicitam cu maseuzele...... Din pacate pentru doritorii eventuali eu am o intelegere cu Miron Sorin,pe care inca nu am rupt-o dar nici nu am confirmat-o.:tk LA fel, cred ca anul asta nu va pot incurca,nici plictisi cu dictarea mea de rally din 5 in 5 secunde :ha::ha::ha::ha:,pentru ca asta, criza ne loveste pe toti si sacrificiile sunt pe masura. Adica dupa o perioada in care am fost propriul sef m-am angajat si am obligatii majore vinerea sau chiar simbata.Nu pot ca timp sa ma dau in campionat,sa nu mai zic de zile libere.....pot doar sa ma amuz pe aici si sa salivez la ideea ca ma puteam da in tot campionatul :hl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Semaca....n-am inteles ce vrea RZv-ul. Cred ca a scris dupa o cana de ceai cu rom. Are o conventie cu Miron si nu o incalca (mare inginer...mare caracter) ...dar nu se mai da ca are sef si obligatii. Incearca sa ne confuzeze sau asa face el ? Vorbeste prost...scrie prost:))) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Disponibilitate de participare pot sa imi exprim si eu ca si copilot pentru OPEN. De bine de rau cred ca cei de pe forum ma cunosc cit de cit. Ca si prezentare: Am participat la citeva intilniri off-road ca si pilot. Stiu cit de cit sa citesc un road-book dar nu am lucrat cu terra-trip si nici cu azimutul nu prea le am.Cu orientarea in teren mai am de invatat...recunosc. Am cunostinte in domeniul mecanic destul de multe si ceva deprinderi tehnice. Nu fumez,nu beau in exces. Imi respect cuvintul dat si imi plac oamenii de cuvint. Nu sunt inscris in nici un club si nici licenta nu am. Nu stau stralucit la capitolul financiar. Programul mi-l fac singur. Am mers in campionatul national de raliuri in 1994 si 1995 copilot si pilot ,dar difera realizarea road-book-ului prin recunoastere fata de off-road. Cam asa ar suna o scurta prezentare.Mai multe pe PM sau telefonic:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Semaca....n-am inteles ce vrea RZv-ul. Cred ca a scris dupa o cana de ceai cu rom. Are o conventie cu Miron si nu o incalca (mare inginer...mare caracter) ...dar nu se mai da ca are sef si obligatii. Incearca sa ne confuzeze sau asa face el ? Vorbeste prost...scrie prost:))) Ca sa nu va mai confuzati.......nu ma mai dau anul asta......asta asa, in trecere...de ce,cum sau in ce fel...nu conteaza. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @RZV Daca nu te dai anul asta care e rostul postarilor tale aici? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Domnilor, cu asa oferte ma tenteaza sa fiu copilot anul acesta :ha::ha: Cine crede ca are nevoie de un asa copilot, va rog sa supralicitati :tk KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! :cr1:cr1 Credeam ca are cineva incredere in mine ca si copilot Daca nimeni nu ma vrea, eu va vreau......... asa ca anul acesta o sa merg si pilot si copilot ( macar sa vad cum este) Sper sa ma descurc KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Adi....hai ca te iau eu. :h5 Vrei asa mai....extreme ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Imi ofer serviciile de copilot doar viitorului castigator ! :grin: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multumesc Horace, dar incerc la cupa BGS sa vad cum este ca navigator ( sunt obisnuit sa stau in dreapta) Sunt tare curios cum ma descurc. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Si cu cine te dai Adi? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate