Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Postări Recomandate

Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Eu nu cred ca se urca Oresti in TOYOTA :ha:

Daca am fi pe Facebook as da un http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJSahKVg3n_y0Tl472sR_Wex421abULoTxH6cAuDl3XMWPKVpv la remarca asta :ha:

Asta asa de distractie pentru ca eu stiu ca lui Oresti ii place si Toyota. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca am fi pe Facebook as da un http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJSahKVg3n_y0Tl472sR_Wex421abULoTxH6cAuDl3XMWPKVpv la remarca asta :ha:

Asta asa de distractie pentru ca eu stiu ca lui Oresti ii place si Toyota. :grin:

corect. cine ma cunoaste, stie !!! tks Maxule.

Da, da :))) Parteneriat ca la carte, cu act notarial si toate cele. Cu putina mea experienta in pilotaj si putina experienta a maestrului Oresti in copilotaj o sa participam la ultimele etape din CNOR 2011. Daca zeii ne surad, ne tine cardanu si obtinem un loc 1 intentionam sa participam la CNOR 2012.

Rocks and Chaos!

100% corect. Abia astept sa vad o femeie pilot pe podium si Rocks (RR)stiu ca poate ajunge acolo ,altfel nu ma implicam.

Asta chiar trebuie vazut !

Iau un scaun in primul rind .

Promitem sa facem SHOW !!! :grin:

Eu nu cred ca se urca Oresti in TOYOTA :ha:

secretul : am o sigla de Jeep la mine, close to my heart. :grin:

In final si scuze pt postari multuiple, daca Rocks se urca pe podium in una din cele 2-3 etape pe 2011, cu toate ca anul acesta construiesc masina de extrem pt 2012, am promis sa o sustin si sa merg copilot la toate etapele din 2012 alaturi de ea, la standart. Motivatia? - vreau sa pun o femeie pilot pe podium ,pt inceput , la standart. :wink:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Felicitari RR-ule. Te-ai pricopsit cu nenea Oresti. Bafta maxima si sa va vad pe podium.

Multumesc Horatiule. E o adevarata onoare si cinste. Inca imi mai dau palme c'am impresia ca visez desi am actul notarial spre confirmare.

Daca nici asa nu urc pe treapta cea mai inalta a podiumului ma las de sportul asta si revin la crosetat, gatit sarmale in fiecare sambata seara si calcat rufe ;)))

Link spre comentariu

@ R.R - nu cred nimic , nu-s asa de credincios . Daca era o competitie de miss cu craci lungi si toate alea , avea o logica . In situatia de fata comparam piloti si copiloti , cu punctajul la vedere .

Din bruma mea de pricepere si amintiri nu prea indepartate despre oameni si masini , imi dau seama ca va fi o grozava vinatoare de tigri , pe care abia astept s-o vad .Va fi interesant , din mai multe puncte de vedere , tinind cont de situatie .

L.E. Probabil ca se va ajunge si la sarmale si alte crosete , dar sa speram ca numai dupa ce legislatia in vigoare la acel timp va retrage permisul de conducator auto pentru limita de virsta .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

@ R.R - nu cred nimic , nu-s asa de credincios . Daca era o competitie de miss cu craci lungi si toate alea , avea o logica . In situatia de fata comparam piloti si copiloti , cu punctajul la vedere .

Din bruma mea de pricepere si amintiri nu prea indepartate despre oameni si masini , imi dau seama ca va fi o grozava vinatoare de tigri , pe care abia astept s-o vad .Va fi interesant , din mai multe puncte de vedere , tinind cont de situatie .

L.E. Probabil ca se va ajunge si la sarmale si alte crosete , dar sa speram ca numai dupa ce legislatia in vigoare la acel timp va retrage permisul de conducator auto pentru limita de virsta .

Adevarat, avea de-a face cu un moment unic in istoria romaneasca. Daca va fi sa fie, si sper sa fie caci de-o saptamana am inceput sa depun jertfe zeilor, promit sa fac cinste cu sarmale. Daca nu, dam vina pe femeie care, bat-o vina, nu poate. :tk

Link spre comentariu

Sarmale ...

Cam des aduse in discutie , dar , daca trebuie , luptam pina la ultima , le dovedim si p-astea .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cos, R.R., ati putea continua pe Ymess pe pm ca sa ramana acest topic deschis propunerilor si ofertelor de piloti/copiloti ?

Desigur, si la fel de desigur poti sa stergi dupa voie si putere ce nu iti convine din cele scrise. Insa si pilotii si copilotii mai mananca din cand in cand. :tk

Link spre comentariu

Super combinatie :h5 , dar poate ca si daca vii cu ceva sarmale si tochitura pe la etape nu ar stica :grin: ... multa bafta noii echipe de Standard.... si la anu la Extrem :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Super combinatie :h5 , dar poate ca si daca vii cu ceva sarmale si tochitura pe la etape nu ar stica :grin: ... multa bafta noii echipe de Standard.... si la anu la Extrem :grin:

Multumin, multumim. Fac cinste cu sarmale desigur :tk

Link spre comentariu

Pai asta E combinatia. Co-pilot fara experienta contra sarmale si tochitura .:ha::2dr

Link spre comentariu

Pai asta E combinatia. Co-pilot fara experienta contra sarmale si tochitura .:ha::2dr

... eu ma gandam la sarmale si tochitura pt. ceilalti concurenti, sa aiba ce sa faca in timp ce va asteapta sa bananaiti dupa pozitiile din RoadBook :ha: ... ca pilotul are scuza :grin: ... iar ceilalti concurenti vor sa fie gentelmani si sa nu lase o domnisoara prea in urma, care de altfel nu are nici o vina ca are un asemenea co-pilot :ha::ha::ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

... eu ma gandam la sarmale si tochitura pt. ceilalti concurenti, sa aiba ce sa faca in timp ce va asteapta sa bananaiti dupa pozitiile din RoadBook :ha: ... ca pilotul are scuza :grin: ... iar ceilalti concurenti vor sa fie gentelmani si sa nu lase o domnisoara prea in urma, care de altfel nu are nici o vina ca are un asemenea co-pilot :ha::ha::ha:

pai si daca ajungem in boscheti , o fi rau?:h5

Link spre comentariu

Azi a fost prima mea zi ca copilot.:grin: Am facut traseul de standart de la cupa BGS. F tare! Sincer imi imaginam a fi mult mai complicata treaba. Mai am de invatat cum stau lucrurile cu azimutul si puncte gps ..........mai vreauuuuuuuuuuuuuu.

Link spre comentariu

Mai am de invatat cum stau lucrurile cu azimutul si puncte gps .

la standard nu ai nevoie. dar nu este deloc rau sa stii cu ce se mananca.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

la standard nu ai nevoie. dar nu este deloc rau sa stii cu ce se mananca.

CORECT ! ma gandeam ca cine stie, poate candva ,undeva ,careva va avea nevoie de un copilot si la extrem. :wink:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Hhhh Mmmm ..............

Atentiune.......

Iar n-am copilot .........

Pentru Agnita , ............... la standard......

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

M-am eliberat pentru etapa de la Cluj!!! Daca partenerul meu traditional Filip, care are drept de preemptiune asupra mea:ha:, nu serveste .... astept oferte (sper sa egziste:ha:) de la domni generosi!:ha::ha::ha: Dupa ce fac centralizarea...eu aleg cu cine ma sui pe podium!!!:grin::grin::grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare