macfero Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi lasa ca-ti botezi masina cu noi. o sa fie ceva mai mult noroi.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Aku am vazut si eu ca pescaru are LWB ca mine. Apisoara aia a fost botezul baltii? Pai tre sa te bagam la botezul padurii ca ala-i mai interesant.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Aku am vazut si eu ca pescaru are LWB ca mine. Apisoara aia a fost botezul baltii? Pai tre sa te bagam la botezul padurii ca ala-i mai interesant.. pai, Dane ia baga aici o mobilizare pt saptamana viitoare sa bagam si noi o iesire ca pe vremuri si sa ne destrabalam un pic.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Bah, daca nu ploua (ca stii ca mie nu-mi place sa ma murdaresc) poate facem duminica o treaba, ca vineri si sambata nu sunt in zona. Poate gasim si noi un deal sa bagam 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Pentru Lucian si Danut: nu stiam cat e de adanca mizeria aia de apa:)))Masina am luat-o pentru a ma duce in siguranta la locul de pescuit....O iesire vreau si eu sa fac impreuna cu voi ca sa mai socializam si sa ne distram. MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Si inca ceva pentru Lucian: nu cred ca e loc de batjocura acest forum...da ma rog...faci cum stii... MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Pentru Lucian si Danut: nu stiam cat e de adanca mizeria aia de apa:)))Masina am luat-o pentru a ma duce in siguranta la locul de pescuit....O iesire vreau si eu sa fac impreuna cu voi ca sa mai socializam si sa ne distram. sunt foarte interesat de iesire dar cam asta am patit : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64168-Jeep-owners-meeting/page18. poate am noroc maine si gasesc motor si daca nu-s probleme si termin pana maine seara cu inlocuitul, poate duminica o bag la noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut, pescarul eu nu am vrut sa te batjocoresc am facut o gluma atat daca te am insultat imi cer scuze!nimen nu se naste ivatat, Catalin daca e ceva pt maine programat lasa un mesaj cu datele si ora.bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Bai Cataline, eu chiar ma uitam dupa un Wrangler de prin 2000 dar din ce am citit acolo mi-a cam trecut. Tot cea mai buna ramane Vitara mea, nu m-a lasat niciodata balta. Ne bagam maine la 9 la o treaba gospodareasca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi se mai intampla. azi am re zolvat-o. maine ii facem proba. deci la 9.00 la OMV Miorita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pt weekendul care vine se anunta ceva ? ca tare as vrea sa bag ceva mai curajos nu ca ultima oara .:banana astept doritori.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Vrei ceva palpitant, urca panta aia turbata unde m-am dus eu cu Lucian. Oricum, la simex-urile tale eu as face-o pe un sol umed pentru mai multa distractie. In alta ordine de idei, nu sunt in zona week end-ul asta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Vrei ceva palpitant, urca panta aia turbata unde m-am dus eu cu Lucian. Oricum, la simex-urile tale eu as face-o pe un sol umed pentru mai multa distractie. In alta ordine de idei, nu sunt in zona week end-ul asta . sigur ca vreau. data trecuta am avut copilot de 6 ani si cam imi dardaia fundu la panta.:old deci duminica restul ce faceti ? bagam o iesire ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi maine dimineata se pleaca la 9.00 de la OMV. daca mai exista alti doritori de noroi sunt bineveniti.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi azi a fost o super iesire cu un super traseu. cred ca a fost cea mai frumoasa iesire care am facut-o pana acum cu baietii din Bacau. am avut de toate : traseu de aprox 60-70 km, cu inclinari laterale, bolovani, pante lungi si abrupte si noroi, putin dar am reusit sa murdarim masinile. imi pare rau de Florin care a rupt puntea fata la Vitara. am facut si un mic popas unde am mancat din preparatele aduse de Florin care au fost foarte bune : pastrama de oaie, carnati, slanina. multumesc tuturor celor care au participat pt timpul frumos si aventura pe care amavut-o impreuna. sper sa repetam si saptamana viitoare ca mai avem cateva trasee care nu am mai mers pana acum. poze si filme asteptam de la Gabi, Ciprian si Beatrice. toate cele bune ! stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Foarte faina iesirea !! Acu ma chinui sa urc filmuletele pe utube:)) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ia sa bagam si niste poze! Scuze de claritate..de pe telefon :) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Un mic clip... Si inca unul: [video=youtube;-ALRHEREi0Y] Si posibilul motiv al ruperii planetarei si al puntii vitarei de Anglia: Si ultimul de la mine: Editat Septembrie 18, 2011 de Astral MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Cata, filmele am sa le pot trimite cand imi gasesc cablu de date sa l pot descarca ,adica mai pe scurt cand vine femeia acasa,ea stie unde le pune si pe unde sunt:al.Frumoasa iesire, drumul ok merita putin mai mult noroi da na asa e vremea. Editat Septembrie 18, 2011 de lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Felicitatari baieti frumoasa iesirea dar cam mult praf. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi astept filmele si de la Florin. poate acolo sunt filmate si noroaiele prin care am trecut. cum le primesc le si pun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Cata,lasa mi adresa de mail sa iti trimit alea ca le am zipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Cata,lasa mi adresa de mail sa iti trimit alea ca le am zipat. catalin_andreibc@yahoo.com urca-le mai bine pe mediashare sau ceva de genu... se pare ca tot mie imi revin unele atributii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ma frate eu nu ma prea pricep la pc uri si de asta ziceam sa le pui tu:wink: Editat Septembrie 19, 2011 de lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi incearca totusi sa trimiti ce ai. vedem ce iese.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate