macfero Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi am revenit in tara bucuros de ceva off de weekend. ceva propuneri pt sambata, duminica?:h5 nimeni? nici o propunere? atunci lasati pe mine.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi daca vad ca nimeni nu are nici o initiativa vin eu cu propunerile : Traseu 1 : Bacau-Grigoreni-Poiana Bursucilor-Culmea stanii-Buda-Bacau sau Traseu 2 : Bacau-Marvila-Valcele-Manastirea Poglet-Dienet-Bacau alegeti voi si traseul si ziua.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut! hai ca ue merg oricare traseu ar fi nu conteaza, acu ca mi am reparat masina partial "sa vad cat va tine radiatorul" cand si la ce ora? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut! hai ca ue merg oricare traseu ar fi nu conteaza, acu ca mi am reparat masina partial "sa vad cat va tine radiatorul" cand si la ce ora? ramane pt maine la 9 cu plecare de la OMV Mioritei.:h5 se va merge pe traseul 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi v-a placut azi fratilor? dane sper ca nu esti suparat ca s-a murdarit masinuta.:grin: gabi uita asa iti intra microbul in sange.vaccineaza-te cat mai poti.:ha:pune si tu pozele. urmeaza sa pun si eu filmuletul.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Bacau-Grigoreni-Poiana Bursucilor-Culmea stanii-Buda-Bacau Cristi - Vitara Danut - Grand Vitara Gabi - Patrol Macfero - Feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut!normal ca mi a placut si mai vreau mai ales acum ca ma gandesc si sigur am sa fac ceva in privinta asta sa imi cumpar niste simex uri, am gasit la 490 ron bucata si imi cumpar si 4 jante si nu cred ca am sa o mai inalt,poze am sa pun cand vin de la munca bafta si la mai multe sa facem :h5 si nu in ultimul rand multumesc tie si lui cristi pentru sfaturi,fara ele nu eram in stare sa urc, datorita voua am invatat ceva si am aflat ce putere are masina multumesc! Editat Mai 16, 2011 de lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi de mare angajament..Tot cutia automata este de baza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi de mare angajament..Tot cutia automata este de baza adica? ce vrei sa spui ?:cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salutare. nu facem si noi o iesire asa ca vine weekendul? se anunta timp frumos, temperaturi ridicate, nu ne ascundem si noi prin niste paduri prin imprejurimi?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi nu se anunta nici un doritor sau asteptati iar sa va sun pe fiecare? avem ceva restant de rezolvat cristi. panta aia nasoala cand si-a rupt cosmin cardanu.:grin: hai curaj!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut Cata!!! eu as putea sa ies maine numai ca dupa doua trei, am ceva treaba la stupi si nu o pot amana, sau daca nu duminica daca epoate iesim. Daca e de ceva lasa un mesaj pe forum si vedem. Bafta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut Cata!!! eu as putea sa ies maine numai ca dupa doua trei, am ceva treaba la stupi si nu o pot amana, sau daca nu duminica daca epoate iesim. Daca e de ceva lasa un mesaj pe forum si vedem. Bafta!!! salut. doar noi doi? ceilalti dormiti? cred ca iesim duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Eu nu pot Week-end-ul asta . Ma duc la o nunta .:dr Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Eu nu pot Week-end-ul asta . Ma duc la o nunta .:dr spor la sprit cristi!:2dr pt ceilalti ceva iesire maine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Si eu tre sa dau cu pas week-endul asta.. Next on baywatch BTW, parca erai la Bucovina off road week-nedul asta?... Nu vrei sa-ti faci sange rau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Si eu tre sa dau cu pas week-endul asta.. Next on baywatch BTW, parca erai la Bucovina off road week-nedul asta?... Nu vrei sa-ti faci sange rau? n-am cu cine sa merg.as fi mers maine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ceva actiune pt weekend-ul asta? se anunta timp frumos fara ploi. vreau sa incerc si eu noul acaret.:banana sa ne antrenam pt cupa Kamikaze.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduval2002 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi as vrea si eu sa ma alatur voua dar masina mea e inca stock. maine dupa 4 sau duminica la orice ora sunt disponibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi tz-ai luat trotineta sa urci si tu dealurile? Pune si tu neste poze pana o vedem in marime naturala... Fa-ti si tu nitica reclama sa vada si ochiul meu cum arata o masina klumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi tz-ai luat trotineta sa urci si tu dealurile? Pune si tu neste poze pana o vedem in marime naturala... Fa-ti si tu nitica reclama sa vada si ochiul meu cum arata o masina klumea. masina doar la vedere nu in poze. dau o bere ca s-o ud.ca pana acu a udat-o doar ploaia.:ha: cand iesim? mai avem un membru nou.sa-l primim cum se cuvine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi maine la ora 9 la OMV Mioritei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi maine la ora 9 la OMV Mioritei prezent 1 persoana momentan. poate pana maine gasesc un copilot. restul ce faceti.parca vroiati sa iesiti. haideti ca facem un traseu fain.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduval2002 Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi duminica nu iese nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi duminica nu iese nimeni? mai inainte ne-am intors. a fost frumos dar un pic cam scurt. am fost doar 2 masini. nu stiu pt maine. intreaba si tu mai tarziu pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate