raduval2002 Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi eu acum sunt in iasi. daca se face vreo iesire maine as vrea sa anuntati pana pe la 5 sa stiu daca sa vin la bacau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pentru acest weekend se anunta ceva? vremea e frumoasa. cu caldurile astea pierdem noroiul.:grin: propuneri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi N-am masina . Doar daca-mi dai masina ta !:ha: Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi N-am masina . Doar daca-mi dai masina ta !:ha: ce-ai patit? ce s-a intamplat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi cristi daca vrei te iau cu mine copilot si filmezi :grin: in rest nimeni nu e interesat? daca nu ma ocup eu de trasee si invitatii pe voi, restul, va doare fix in c_r. halal offroaderi.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi cristi daca vrei te iau cu mine copilot ........ Nenea .... tin prea mult la hoitu' meu ca sa ma urc in dreapta cu tine la volan prin vagauni !Stim amandoi cum ai rasturnat Fiarozzzza ! Masina mea e la Bv la sudat. Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi cristi daca vrei te iau cu mine copilot ........ Nenea .... tin prea mult la hoitu' meu ca sa ma urc in dreapta cu tine la volan prin vagauni !Stim amandoi cum ai rasturnat Fiarozzzza ! Masina mea e la Bv la sudat. ... si vezi ca nu am rasturnat-o ci am pus-o pe-o parte. e o mare diferenta. si pt. doritori se anunta o iesire pt maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Baieti cum a fost sfarsitul asta de saptamana? nimic,nimic.:ha:. Miercuri dupa amiaza iese cineva la :j 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Baieti cum a fost sfarsitul asta de saptamana? nimic,nimic.:ha:. Miercuri dupa amiaza iese cineva la :j da de unde... daca nu sun eu pe toti nu merge nimeni. si atunci cu rugaminti. miercuri bag eu una mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut si eu sunt prin zona cu cotetzele...fac masuratori topo/batmetrie pe siret....la noi fiecare zi de munca e una de offroad.....pana zilele trecute inoptam la hemeius la Loredana...dar o sa trecem la cort ca-i vremea buna.... :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ia uite cum apar doritorii pt. miercuri. haideti fratilor.bravo. p.s.: cosmine sa-ti faci troliu maine ca sa putem urca pe unde ne-a ramas restanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi cateva poze de la iesirea de azi. doar 2 masini. eu, cosmin si petru. [ATTACH=CONFIG]108114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108116[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108120[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108121[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pacat ca nu am avut pe cinva sa filmeze. super misto traseul. si inca cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi :br Catalin facem inscrieri pentru miercurea viitoare. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi :br Catalin facem inscrieri pentru miercurea viitoare. mai este pana atunci. dar vorbim. oricum eu merg. sa vadem si altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi nimic pt weekendul asta prelungit prin bacau? toata lumea sta cu capu la cutie? nici o iesire sau v-ati innmuiat de la ploaie?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi nimic pt weekendul asta prelungit prin bacau? toata lumea sta cu capu la cutie? nici o iesire sau v-ati innmuiat de la ploaie?:grin: :grin: eu ies cu echipa.....sunt amonte de barajul de la racaciuni si aval de varsarea bistritei in siret:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Baieti nimic,nimic ruginesc masinile. Va postez eu ceva poat va face pofta. http://www.youtube.com/watch?v=gXyL5J_P7Pg 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Acum si partea 2. http://www.youtube.com/watch?v=9VF55_J-U38 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi s-au mai dus ploile asa ca fac o invitatie pt. duminica la o iesire prieteneasca.:h5 o sa avem parte cam de mult noroi, dar va fi frumos.:banana cine vrea sa se bage ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Yeeeeeesssssssssssssss:banana:banana:banana Cand si la ce ora,mai ales ca am reparat troliu si am montat oglinzi. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi se pare ca pe la noi la bacau s-a gasit antivirusul contra offroadului.:ha: cosmine suntem ultimii mohicani, restul au devenit istorie.:old maine ne bagam doar noi doi.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi azi dupa atatea ploi am facut si noi o iesire prieteneasca cu mult noroi si 3 masini.:banana urmeaza ceva fimulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi primul filmulet : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut!!!da nu merge sa vad video-ul! de ce?imi spune ca este blocat fe catre Sme in tara Editat Iulie 4, 2011 de lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate