Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

Aku am vazut si eu ca pescaru are LWB ca mine. Apisoara aia a fost botezul baltii? Pai tre sa te bagam la botezul padurii ca ala-i mai interesant..

pai, Dane ia baga aici o mobilizare pt saptamana viitoare sa bagam si noi o iesire ca pe vremuri si sa ne destrabalam un pic.:x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Lucian si Danut: nu stiam cat e de adanca mizeria aia de apa:)))Masina am luat-o pentru a ma duce in siguranta la locul de pescuit....O iesire vreau si eu sa fac impreuna cu voi ca sa mai socializam si sa ne distram.

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

Pentru Lucian si Danut: nu stiam cat e de adanca mizeria aia de apa:)))Masina am luat-o pentru a ma duce in siguranta la locul de pescuit....O iesire vreau si eu sa fac impreuna cu voi ca sa mai socializam si sa ne distram.

sunt foarte interesat de iesire dar cam asta am patit : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64168-Jeep-owners-meeting/page18.

poate am noroc maine si gasesc motor si daca nu-s probleme si termin pana maine seara cu inlocuitul, poate duminica o bag la noroi.

Link spre comentariu

Bai Cataline, eu chiar ma uitam dupa un Wrangler de prin 2000 dar din ce am citit acolo mi-a cam trecut. Tot cea mai buna ramane Vitara mea, nu m-a lasat niciodata balta. Ne bagam maine la 9 la o treaba gospodareasca?

Link spre comentariu

Vrei ceva palpitant, urca panta aia turbata unde m-am dus eu cu Lucian. Oricum, la simex-urile tale eu as face-o pe un sol umed pentru mai multa distractie.

In alta ordine de idei, nu sunt in zona week end-ul asta .

Link spre comentariu

Vrei ceva palpitant, urca panta aia turbata unde m-am dus eu cu Lucian. Oricum, la simex-urile tale eu as face-o pe un sol umed pentru mai multa distractie.

In alta ordine de idei, nu sunt in zona week end-ul asta .

sigur ca vreau.

data trecuta am avut copilot de 6 ani si cam imi dardaia fundu la panta.:old

deci duminica restul ce faceti ?

bagam o iesire ?

Link spre comentariu

azi a fost o super iesire cu un super traseu.

cred ca a fost cea mai frumoasa iesire care am facut-o pana acum cu baietii din Bacau.

am avut de toate : traseu de aprox 60-70 km, cu inclinari laterale, bolovani, pante lungi si abrupte si noroi, putin dar am reusit sa murdarim masinile.

imi pare rau de Florin care a rupt puntea fata la Vitara.

am facut si un mic popas unde am mancat din preparatele aduse de Florin care au fost foarte bune : pastrama de oaie, carnati, slanina.

multumesc tuturor celor care au participat pt timpul frumos si aventura pe care amavut-o impreuna.

sper sa repetam si saptamana viitoare ca mai avem cateva trasee care nu am mai mers pana acum.

poze si filme asteptam de la Gabi, Ciprian si Beatrice.

toate cele bune !

stima

Link spre comentariu

Un mic clip...

Si inca unul:

[video=youtube;-ALRHEREi0Y]

Si posibilul motiv al ruperii planetarei si al puntii vitarei de Anglia:

Si ultimul de la mine:

Editat de Astral
MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

Cata, filmele am sa le pot trimite cand imi gasesc cablu de date sa l pot descarca ,adica mai pe scurt cand vine femeia acasa,ea stie unde le pune si pe unde sunt:al.Frumoasa iesire, drumul ok merita putin mai mult noroi da na asa e vremea.

Editat de lucian
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare