Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In sfarsit : am 4x4 ! Mitsubishi Pajero 3.0 V6 12V - LWB

geologu79
 Share

Recommended Posts

Re: In sfarsit : am 4x4 ! Mitsubishi Pajero 3.0 V6 12V - LWB

asteptam filmulete. sa ai noroc de ea

Ce filmulete? La cum merge pe gaz? :ha: Nu stiu daca ai observat , dar am masina de aproape un an. Chiar nu am inteles comentariul tau.

Si pt ''curiozitatea'' ta sunt ''n'' filmulete cu masina asta la rubrica ZONA IASI - iesiri off-road.

...sau ai postat si tu asa pt nr de postari?

Fara 4x4 acu'

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

interesat de arcuri, cand te hotarasti

Rog un moderator sa stearga postarile lui joanny_dj din topic, deoarece nu aduce nimic constructiv. Sunt sigur ca sunt postari la ''plesneala'' pt a face minimul de 20 de postari...

Fara 4x4 acu'

si asta este motivul pt care o ia de nebuna in ture nici acum nu am rez problema la-am pandit pe fraer cand isi revenise se statea la 800-1000 de ture si i=am scos mufa dar consumu nu vreti sa il stiti :ha:

KAMIKAZE Off Road Team

Azi s-a lucrat la Pajero. S-a schimbat uleiurile din diferentiale fata - spate (GL5) si reductor (GL4). Uleiul din reductor era mai negru decat negru. Asta si pt ca busonul pe unde scoti uleiul (partea de jos) era intepenit ca si cum ar fi fost ''sudat''. S-a chinuit mecanicul 1h sa il scoata. In locul lui s-a confectionat unul nou.

Pe urma s-a gresat masina cu vaselina . Am schimbat uleiul de servodirectie.

Plus am schimbat antigelul cu cel verde Dextron2.

Ce nu am reusit a fost faza cu turatia la relanti care ma baga in boala. Cand sunt pe liber, se tureaza singur motorul pana la 2000 de ture, uneori 3000.

Am dat cu spray pe la debimetrul de aer dar fara efect.

Faza urata e ca daca nu rezolv aceasta problema , ma duce in sapa de lemn. Mi se duce gazul si benzina (mai ales in oras, unde o las mai mult pe liber) cam repede. Cine are vreo idee ce trebuie sa ii fac? Stie cineva prin zona Iasi sau limitrof vreun tester auto pt Pajero din 93?

Salutare prietene ,

Nu te-am mai vazut de mult .....

Legat de problema ta , incearca la Tudor Grabovschi 0743404545 sa remediezi problema , service-ul este dupa pasarela din Bucium pe "drumul hotilor" vis-a-vis de reprezentanta Dacia (parca). Mi-a lasat o impresie buna vizita la el in service . Vezi poate te poate ajuta "sa nu mai stai turat"

Numai bine si bafta!

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"

Buna Dragos! Multumesc mult de pont! Am sa il sun cand vin de la sonda.. azi plec.

Pt ieseni si nu numai am sa va tin la curent daca respectivii se pricep.

Fara 4x4 acu'

• 2 months later...

Buna Dragos! Multumesc mult de pont! Am sa il sun cand vin de la sonda.. azi plec.

Pt ieseni si nu numai am sa va tin la curent daca respectivii se pricep.

Buna Gica. Dragos sunt (Tg Mures..master)

Tocmai iti citeam peripetiile cu autobusu tau (sa iti traiasca- eu abia acum am aflat ca ai intrat in familia Mitsubishi)

O sa te caut cand vin la Iasi pentru o tura soft impreuna si sa mai povestim de dragele noastre masini.

Pentru ceilanti: -am fost colegi inainte sa avem masini ''serioase''si am pierdut legatura asa ca e o surpriza mai mult decat placuta sa ne gasim pe acest forum avand aceeasi pasiune ...si aceasi marca de masina.

A...si Gica..ca ne cunoastem imi permit un sfat...NU VINDE MASINA. Ai transformat-o din baba cocosata in fecioara si acuma vrei sa o dai trupelor sa o fu... ? Dac ai bagat atatia bani (cred ca i-ai dublat pretul de achizitie) si stii ca acum masina e in mintile ei, are GPL si toate consumabilele, cardane s.a.m.d. Eu zic sa o folosesti macar cativa ani orice ar spune altii (chiar si nevasta :)). Dupa aceea poti sa o dai vulturilor sau poate te apuci de offroad mai serios ca la Iasi ai cu cine si incepi sa tai din ea s-o faci mai mica.

Presupun ca te simti putin dezamagit cand ai realizat ca nu a fost vanduta "de buna" dar acum nu duce greseala mai departe si vinde pe nimic o masina buna ca sa se bucure altul de ea. Ma mir ca nu ti-a spus-o nimeni pana acum pe acest forum.

Edited by Baraka

• 2 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use