minitehnicusro Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Re: ghidul celui care vrea JIMNY (si nu stie inca ce vrea :grin:) Ok, și dacă totuși are niște rugină, e chiar un capăt de lume? :D Adică... ce se poate întâmpla cel mai grav? Cel mai grav este ca nu o sa mai iei ITP pe bune pana nu repari/schimbi sasiul. O data cu sasiul rupt, garantat ai si suportii de caroserie compromisi. O procedura de inlocuit/reparat sasiul plus reparat burta, costa minim 1000 euro. Masinile de genul asta in mod normal trebuie sa mearga la dezmembrat. Dar samsarii le aduc, le spoiesc cu teroson si le vand ca "proaspat adusa din Germania". Nu stiu Bosss, asa am luat-o. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladyCu Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Re: ghidul celui care vrea JIMNY (si nu stie inca ce vrea :grin:) Am înțeles, deci să nu fie șasiul ruginit. Dar dacă e tabla puțin ruginită? În spatele farurilor, în portbagaj... am citit ghidul ăsta și mi-am făcut o idee despre ce să caut. Eventual dacă nu-s probleme prea mari, pot să le repar și eu cu timpul, că am prieteni vopsitori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts