Cristian S. Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) Ma intreb oare cati membri din zona ar fi incantati de idee. Se poate merge la un ceai,citro,bere fara alcool :grin: sau putem pierde vremea 2 ore pe langa masinute si a mai invata una alta reciproc. Toate bune, Edited August 19, 2011 by sierrafery Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 (edited) Re: Intalniri LR in Timisoara. :brAm mutat aici postul asta ca acolo unde era nu-l prea gaseste nimeni.....astept si eu sa vad ce iese ca pana la Timisoara odata tasnesc....poate se mai lipesc si alti aradeni ca din cate stiu eu nu suntem prea multi si la vara mai pot veni si timisorenii sa ne intalnim la minunatul nostru strand:wink: Edited February 16, 2011 by sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
thx Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Re: Intalniri LR in Timisoara. Frumoasa initiativa si la voi. :br Poate reusesc si altii din tara sa faca ceva intalniri similare.:br:br:br LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian S. Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Re: Intalniri LR in Timisoara. Mersi,dar atat cred ca ramane...initiativa:grin: Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian S. Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Re: Intalniri LR in Timisoara. Chiar nu exista doritori?Adevarul ca nici nu prea vad multi in TM,maxim 4-5 pe zi...:( Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Re: Intalniri LR in Timisoara. Scuze.... am uitat complet ca exista si topicul asta. Am fost la voi pentru o noapte 22-23 iulie, m-am intilnit cu Nick67, am mincat bine la Pensiunea Nora si am vizitat centrul orasului. Super frumos la voi! Imi pare rau ca nu am anuntat pe forum dar eram in trecere si singurul telefon pe care il aveam era al lui Nick. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian S. Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 (edited) Re: Intalniri4x4 in Timisoara. Bravo,te penalizez data viitoare,:carelanga Nora stau si eu. Edited August 19, 2011 by Cristian S. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian S. Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Asteptam iarna sa mergem la sanius??:) Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. acuma am vazut si eu topicul acesta. foarte fain initiativa ta eu as veni daca sar face intalniri deastea. ca nu mi greu sa dau o fuga pana in oras sau unde neam intalni aicea in inprejurimi(stau in Mosnita Noua):grin: P.S.: asteptam ploaia nu iarna!:h5 Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Hai sa va spun ca unii sunt mai "avansati" in legatura cu subiectul asta... am inceput anul trecut impreuna cu mecanicul meu Delfino sa organizam asemenea intalniri si chiar iesiri, am pus bazele unui club 4x4 chiar, inca neoficializat din p.d.v. legal, am creat sigla, site in trei limbi www.exploromania4x4club.ro , am adunat cativa membri cotizanti care au primit la vremea aceea tricouri cu insemnele clubului si legitimatii, se organizau sedinte in fiecare saptamana pentru a pune la punct detaliile tehnice de functionare a clubului, in weekend se iesea, ideile erau destul de bune si de marete, si... nu mai stiu, eu am inceput din pacate din ianuarie o perioada de lucru de 3 saptamani/luna in afara tarii si am pierdut contactul cu restul lumii... daca mai exista inca ideea sigur Delfino e mai la curent, el fiind practic "tatal" clubului... daca va adunati cativa mergeti eventual peste el la service (aici gasiti adresa: www.awak4x4.com) intr-o zi si intrebati-l ce mai e cu clubul exploromania. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. duminica la 8.00 a.m. se pleaca de la Rompetrol-Dunca (Calea Lipovei, dupa Dumbravita, dupa giratia intersectie cu centura, pe dreapta) invitam pe toti cei care au chef de joaca :ypu XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. mergeti departe de timisoara? Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. la bencec intram in padure ... XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Poate ajungem si noi daca ne trezim. Mancam la iarba verde? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. probabil la pranz vom fi la Altringen la pensiune... XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cam cati km? Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cam cati km? hai sa vedem cum merge rusoaica:h5 XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. aia vreau dar nu prea sunt fonduri :grin: dar sper sa reusesc sa strofoc portofelu:h5 cred ca o sa fie nepretuite pozele:banana Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cu pozele nu-mi dau seama cum e dar ceva distractie sigur o sa fie XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Iau si GoPro sa filmam ceva de pe bullbarrrrrrrrr. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsabau Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Cu un x-trail fara nici un fel de modificari (exceptand scut motor) si cu cauciucuri de strada oare as putea veni si eu? Sau mai bine ar fi sa ma abtin? Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. salutare :cl suntem si noi interesati de iesire daca e "la liber" - numa sa nu fie "extrem" ca nu suntem nici prepartai si nu avem nici experienta ... inca ne acomodam cu masina :ha: patrol si AT-uri e de ajuns? :tk Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Cu un x-trail fara nici un fel de modificari (exceptand scut motor) si cu cauciucuri de strada oare as putea veni si eu? Sau mai bine ar fi sa ma abtin? Dan eu zic sa vi si daca o fi prea grav, cautam variante, apoi poate faci unele modificari... de regula terenul aduce modificari la masina dupa alte socoteli decat ale noastre :wink: XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
opinion Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. @eul - poti sa detaliezi putin traseul? sa stim la ce ne asteptam :old am pus ceasul sa sune .... Adrian Too much of a good thing can be wonderful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. salutare :cl suntem si noi interesati de iesire daca e "la liber" - numa sa nu fie "extrem" ca nu suntem nici prepartai si nu avem nici experienta ... inca ne acomodam cu masina :ha: patrol si AT-uri e de ajuns? :tk cam asta si e adica o tura de acomodare dar in locurile care trebuie :h5 XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts