Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri 4x4 in Timisoara.

Cristian S.
 Share

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Intalniri 4x4 in Timisoara.

nu se baga nimeni sambata, macar asa in procente, vremea din perspectiva offroad se anunta cat se poate de bunaaa :ypu

care e traseul?

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

• 4 weeks later...

scriu aici ca sa nu mai deschid inutile topicuri. facem duminica o iesire avand drept tinta Cuntu-Tarcu-Poiana Marului. pana acolo si inapoi mergem pe drumuri secundare (judetene, agricole, forestiere). plecarea este la 6.30 a.m. de pe calea Buziasului, imediat dupa giratia de Electrotimis. orice doritor e socotit binevenit din oficiu. toate bune

XJL... 4L

@dsabau, de data asta cred sincer ca ai avea nevoie de cativa centimetrii in plus... sunt portiuni de bolovani, stanca si evident sleauri... ma refeream desigur la garda la sol :h5. o varianta convenabila de data asta ar fi sa vi copilot la @opinion.

@opinion, m-as bucura sa veniti. desi traseul e lung cu siguranta vor fi, chiar involuntare, suficiente sedinte foto iar daca prindem senin pe creasta, merita zabovit...

din tm plecam doua patroale si o vitara. probabil, la Caransebes, se leaga inca un patrol. eventual vb la telefon.

XJL... 4L

suna interesant dar din obligatii catre fratii vanatori nu pot sa vin desi de mult planuiesc un traseu mai lung... o sa vina si vremea mea candva sa fac o asemenea iesire cand o sa fiu satul de vanatoare :grin: va urez distractie placuta!

Lay back & wach the sky

sambata care vine se inscrie cineva la o iesire in zona Lindenfeld-Garana?

La cat preconizezi ca ajungi in Caransebes?

PS. apropo de alergat si timp de poze , data trecuta eu am reusit sa fac doar doua poze

sper sa va tineti de cuvant......(BOZOVICIU)..........caransebesu vine cred ca 3 masini daca nu......sigur 2

mda! posibil 3 patrol din caransebes...

sper sa va tineti de cuvant......(BOZOVICIU)..........caransebesu vine cred ca 3 masini daca nu......sigur 2

mai bine zis 1 masina ca restu........(doar nu poti sa numesti portocala masina)daca vrei vorbesc sa iei un voucher de la remat pe ea!!!:bananapoate iti da si ceve rest!!!!:as

Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use