robert.enoiu Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. ATENTIE.................trebuie sa botezam furia verde :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin allrode Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. ATENTIE.................trebuie sa botezam furia verde :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: orice doar sa nu se zgarie:x...oricat...fara numar!!!!dau si ceva carnati :banana Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin allrode Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. ATENTIE.................trebuie sa botezam furia verde :banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: sa iei generatorul cu tine ca iau masina de polisat cu mine :ha::ha::ha::ha::ha::ha: Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin allrode Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. sa facut o lista ceva sa stim cate masini sunt?:cl incep eu lista ca daca tot am botezul pot sa ma bag in fata! 1.Florin cu FURIA VERDE:j 2.Robi cu PORTOCALA .... ..... Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. 1.Florin cu FURIA VERDE 2.Robi cu PORTOCALA 3. EuL cu PATROLU XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. La cat plecarea din Timisoara? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. La cat plecarea din Timisoara? eu urc astazi la 3APE si ma voi conforma orei si locului de intalnire propuse de cei care veniti de la distanta mai mare. asteptam propuneri. fa-ti o rezervare pe lista aia de mai sus ca locurile sunt limitate. detaliile vin... :wink: Edited December 1, 2011 by eul XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick67 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. 1.Florin cu FURIA VERDE 2.Robi cu PORTOCALA 3. EuL cu PATROLU 4.Nick cu Batoru' Ziceti ora de intalnire in Resita sa stim la cat plecam. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
offroadsoso Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. 1.Florin cu FURIA VERDE 2.Robi cu PORTOCALA 3. EuL cu PATROLU 4.Nick cu Batoru 5. soso cu rocky 6 ricardo .cu patrlu alb la ce ora in resita si unde ? daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Cretu Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Nu pot crede ca inca n-ati bagat nici o poza...!!!:ft " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Viorel, din pacate eu nu am poze... tura am savarsit-o singur, Robi ratand punctul (sau ora?) de intalnire :ha: (cantonul de deasupra Lindenfeldului). M-am vazut cu Nicu noaptea, pe liziera, deasupra Garanei :h5. poate el sa detina oaresce... Sambata asta facem o tura, tot de-o zi, cu tinta satul Batrana, situat undeva dupa Faget, deasupra de Poieni Strambu. Daca e cineva curios, sa dea de stire. XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
swan Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. 11 Decembrie 2011-tentativa de a ajunge in satul Batrana, insa datorita conditiilor de mediu, nefinalizata. De data asta fara incidente, spre deosebire de tentativa de a ajunge in Lindfenfeld de saptamana trecuta si finalizata cu un Samurai in rapa.. Edited December 11, 2011 by Astral Discovery I, 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swan Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Alte poze: Oricum tura a fost foarte faina, chiar daca nu am ajuns unde ne-am propus. Am avut parte de noroaie, ravene, bolovani pe sub roti si scuturi :grin:, zapada si gheatza si de o salamandra mare si frumoasa :wink:. Edited December 11, 2011 by swan Discovery I, 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swan Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Am mai pus si cateva poze de saptamana trecuta de la Lindenfeld Tractiune 2X2 integrala Edited December 11, 2011 by Astral Discovery I, 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.enoiu Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. frumos...:banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin allrode Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. frumos frumos...dar acum sa fim realisti.......masina mea:tr este cea mai frumoasa:banana:banana:banana.multumim pt poze Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. multumim @swan. vedeti si voi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68299-Umanitara-pe-linga-Timisoara-17.12.2011 XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. in 28 si/sau 29 dec. daca are cineva pofta de-o tura in zona Garana sa faca un semn :h5 XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. nu are nimeni pofta de-o iesire zilele astea pe dealurile din zona Tm? XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Salut , sambata intentionam sa facem o iesire la Bencec , poate ne vedem pe acolo , in jur de ora 9.30 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinrs4 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. poate apar si eu pe acolo e la 2 pasi de mine:grin: cu ce masina veniti? cu buggy? PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 (edited) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Cu buggy-ul venim ! Daca apari , ar fi frumos . Edited January 18, 2012 by cernescucosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Salut , sambata intentionam sa facem o iesire la Bencec , poate ne vedem pe acolo , in jur de ora 9.30 . pe sambata am planuit sa exploram zona aflata undeva intre Vermes-Bocsa. poate la proxima. distractie! XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cateva poze XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. si XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts