DanT Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. daca e vorba de o zi as veni si eu:h5 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. daca e vorba de o zi as veni si eu:h5 eu zic sa nu stai pe ganduri, simt eu(l) ca va fi ce trebuie:ypu deci: mt-uri, sufe+ocheti... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. pe sambata se preconizeaza ploaie deci fratilor : apa paie si bataie!:banana Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. din lipsa de MT-uri, o sa zic "pas" :sr eventual caut ceva mai abordabil ptr gumele mele de iarna... distractie faina sa aveti! daca cumva ma razgandesc o sa apar la locul de intalnire, da' acuma nu pot promite nimic. stau cu pleoapa pe topic.:oc "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. din lipsa de MT-uri, o sa zic "pas" :sr eventual caut ceva mai abordabil ptr gumele mele de iarna... distractie faina sa aveti! daca cumva ma razgandesc o sa apar la locul de intalnire, da' acuma nu pot promite nimic. stau cu pleoapa pe topic.:oc si eu am doar 2.... dar pana la iarna sper sa fac un set complet 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. ... stergatoare de parbriz, overfenere... hai Liviu ca din astea sigur tre sa ai, auzita-i tu om bun sa ramana in padure sa-l manance lupii, te-om scoate noi cumva, ai vazut deja ca toyota poate mai mult decat tine :wink:. Sper ca te-am convins :h5 Dane, bune si doua mt-uri, la patrol e mai mult decat suficient... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. ... stergatoare de parbriz, overfenere... hai Liviu ca din astea sigur tre sa ai, auzita-i tu om bun sa ramana in padure sa-l manance lupii, te-om scoate noi cumva, ai vazut deja ca toyota poate mai mult decat tine :wink:. Sper ca te-am convins :h5 Dane, bune si doua mt-uri, la patrol e mai mult decat suficient... asta o fost sub centura...nu-mi iau io niste MT-uri sau Simexi ???!!!??? :fr2apoi sa vezi tu :dr1?!?!?? ..... is cu pleoapa pe voi... poate ne vedem, poate nu....:2dr chip in taci :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. 50 50 si la mine deocamdata, sa vad cum rezolv damage-ul de la iesirea trecuta = nu se mai apronde becul de la plafoniera :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. am decis, ieri, tarziu, in noapte. sambata dimineata la 8.00, se pleaca de pe Calea Lipovei (Rompetrol-dunca) intr-o prieteneasca de-o zi catre tinuturile aflate la nord de Lipova, de unde se i-a directia lacul Taut. asupra-ne vom avea sandwichiuri, toale de ploaie, eventual pelerine, sufe, combustibil, echipament foto, apa si cele cateva acarete care sa le si sa ne poarte. pe maine! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. din pacate voi lipsi din nou... a fost o saptamana ft incarcata si nu am apucat sa pregatesc masina de niciun fel (asigurare,roti etc) iar vremea se pare ca va fi nasoala rau.. va urez distractie maxxima si tinem legatura! 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Sper sa va adunati si sambata viitoare ca sa pot veni si eu,maine sunt la un botez si nu m-as incadra in timp sa ma intorc pana la 14. nu am decat niste chingi,cablu si AT-uri,toyote si patroale aveti voi:) Ma luati? Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Sper sa va adunati si sambata viitoare ca sa pot veni si eu,maine sunt la un botez si nu m-as incadra in timp sa ma intorc pana la 14. nu am decat niste chingi,cablu si AT-uri,toyote si patroale aveti voi:) Ma luati? mai intrebi? ... dupa ce ne ingadui de atata vreme pe topicul tau deturnandu-ti planurile de cico :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Eee...am urmarit eu si celalalt topic,dar la ce neburii se faceau acolo si eu cu gume de strada trebuia unul sa stea doar dupa mine pana ma abandona:) Distractie placuta si sa faceti multe poze. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. revenit aseara tarziu, doua samuraie s-un patrol. asteptam propuneri pt. cico-ul de we viitor. pana una alta am aflat de-un filmulet compilat de MOA cu ieseala de acum doua sapt. Editat Octombrie 9, 2011 de Astral XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Daca ati ajuns sa spuneti ca Defenderu' e G atunci e clar. Distractie faina in continuare cu Samuraiurile voastre. Oricum se pare ca in mintea voastra numai alea is de offroad.Dupa cum s-a concluzionat dupa ce am plecat cativa si ati ramas numai voi aia " offroaderii". VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Daca ati ajuns sa spuneti ca Defenderu' e G atunci e clar. Distractie faina in continuare cu Samuraiurile voastre. Oricum se pare ca in mintea voastra numai alea is de offroad.Dupa cum s-a concluzionat dupa ce am plecat cativa si ati ramas numai voi aia " offroaderii". nick, e doar o neintelegere. MOA, autorele filmuletului, carpit de somn in dimineata cu pricina, doborat de admiratie, ti-a botezat defenderul drept geu si cum ne-am distrat de numa la faza asta asa i-a ramas numele cel putim in prezenta lui, ca sa priceapa omu despre ce se vorbeste... :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Ceva poze de la ultima iesire? Dupa ploaie se pare ca nu s-au incumetat prea multi... (eu fiind unul dintre cei care a preferat "sa nu se riste") Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. revenit aseara tarziu, doua samuraie s-un patrol. asteptam propuneri pt. cico-ul de we viitor. pana una alta am aflat de-un filmulet compilat de MOA cu ieseala de acum doua sapt. [iutub] fain, era sa ajung cu voi, da' un nenorocit mi-o spart boxa, asa ca sambata am bagat sudura/flex si alte de astea sa repar usa.... apropo, sufa lu' Dorin e inca la mine... trebe musai sa ne vedem :2dr fain filmuletul, da departe de senzatia de la fata locului :grin: chiar asa, niste poze nimic d ela iesirea de acuma? "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. doar MOA a pozat si are si ceva filmulete dar inertia lui la procesare este de cca doua saptamani. in doua vorbe, am intrat in traseu la Soimos, am trecut la Casoaia apoi Naidas, Conop si-am revenit pe national la Soimos. pe drum am pierdut patrolul albastru din pricina gumelor cam uzate. au fost si portiuni uscate dar si din cele care trebuie. ma gandeam ca sambata sa dam o tura in zona, eventual in sens invers fata de cea, deja, iaca, trei saptamani in urma. se opune cineva? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. l-am subestimat... @astral, multam anticipat Editat Octombrie 10, 2011 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Frumos... Padure ca aceea gasiti si la sag sau parta;) Daca gasiti un traseu mai low,macar inca un drum lateral bag si eu vopseaua proaspata.:wi Toate bune, Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cunosc padurea de la sag dar acolo is unele locuri unde nu ai cum sa te bagi cu masina eventual daca ai cauciucuri mari de ex undeva pe la 40" sau o pereche de portale:h5 Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Maine dupamasa ma duc sa dau o raita ca nu s-a uscat inca terenul pe acolo. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. cu ce mergi pe acolo? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Intalniri 4x4 in Timisoara. Cu masina am fost.:grin: Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate