Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Patrol

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de Patrol

Atentie - sub capota e prea ridicata temperatura si releului nu-i prieste ( stiu un mangliu care se trolia cu capota deschisa si carpe ude pe releu ) .

• Like 1

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 483
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De acord dar depinde unde ii faci loc. Nu toate locurile de sub capota sunt toride (ex: undeva in zona grilei de la capota ...pe partea stanga sau dreapta ...depinde unde ai loc... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Atentie - sub capota e prea ridicata temperatura si releului nu-i prieste ( stiu un mangliu care se trolia cu capota deschisa si carpe ude pe releu ) .

Upsi daisi.....banuiesc ca se incinge in sarcina jucarioara, insa cele 50oC-60oC de sub capota o supara asa de rau ? Intreb pentru ca poate un disipator de caldura (precum cel de pe procesoare) ar fi ajutat....zic si eu....nu dati cu parul.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

...m-am gandit la tine si la ursachele tau cat timp scobeam in bot alt ursulache fara usi de mijloc pentru a-i pune o mare mama de mulineta ...

Deci - ai cumparat placa de troliu secolul trecut - de care e ? Aia tava ambutisata cu marginile capetele drepte si groasa de 5mm ? Sau aia de 6mm cu capetele 'universale' ( adica universale pentru Jeep ) ? Nu raspunde , oricum nu conteaza - ambele trebuie intarite pe spate cu cate doua nervuri longitudinale din otel lat 30 x 8 ( in spate incape si 40 X 8 , si ar fi mai bine ...) , sudata continuu int/ext . Fara ranforsele astea suplimentare ( ai grija sa nu le plasezi pe gaurile de care ai nevoie ! ) placa de troliu se muiangereste , rascracaneaza , oracaie ( adica se stramba nene , ce , nu stii limba nationala ?... ) pentru ca din pacate e porcu greu ... printre campioni la masa corporala ... si placa insuficienta . O fi ea buna pentru alea mai don'soare ...eu am indreptat doua indecise de-alea de 5 mm , ambutisate , si am bocanit la ele de m-am saturat ( sunt moi , s-au dat peste cap cu tot cu troliu ) .

Deci ( again .. ) ai troliu ( small hopes , great expexctations ... ha ? ) si probabil ca Al de sus isi va face de treaba cu el si cu tine singur tu doar tu cu doua foomei in distrees etc si nici o posibilitate de alta mana de ajutor decat a ta care nu poate fi ubicuua si esti obligat sa tragi juma de tambur intr-o singura parte . In mod absolut normal cablul care se strange tot pe o parte duce invariabil la ruperea urechii pentru tija si la strambarea tijei , . Solutia mea preventiva a fost modificarea tijei ( ca urechea e cam dificil de ridicat ) .1731452148_P1070453(Medium).JPG.0742a750dfd9c5fbf4c4d797fb3bbb5c.JPG1226585538_P1070489(Medium).JPG.e27d85e4409c496873b0efcb6b7441ff.JPG

... inca ma gandesc daca sa-ti spun ca la Billa sunt lopeti Fiscars la reducere cam 50% ( 50-60 lei o lopata cu coada medie , eu am dat pe aia integrala de trei ori suma .. ) .

M-am gandit , nu cre' ca-ti spun , sunt invidios . Te las sa-ti iei de altundeva mai scump ca sa ramai fara bani de bere , na !

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

ich bin flatat mon friend :)

Placa mea este o placa confectionata cu grosime de 5mm. Capetele au 3 gauri (parca). Vezi attachment. Aproximativ la fel este si in spate.

Nu l-am montat/fixat, am vrut decat sa verific daca gaurile din placa se ling (pardon, pupa) cu troliul.....Orgie curata. Astept sa scada Jiul ca sa-l instalez.

Nedumerire....ce cauta acel logan acolo ???

placa_si_troliu.jpg.b8c33fc9b3006b6ecc43ca7bb2384269.jpg

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

La genul asta de placa ma refeream , ie nehotarata pe mijloc trebuie ranforsata .

Loganu' cu doamnele ma astepta pe mine personal sa fac o recuperare de unul singur la trei piane . Unul singur fiind io , am cantat ce-am putut si s-a strans cablul cam tot pe-o parte ...

Si ... m-a mai palit o aducere-aminte - musai trebe cositorite sertizarile de la papucii de la cablurile venite cu troliul ( daca le vei utiliza cumva ) - sunt ....asa... nesigure . Dar ... au peste ele un termocontractibil , strategic .

Editat de cos

Link spre comentariu

La genul asta de placa ma refeream , ie nehotarata pe mijloc trebuie ranforsata .

Loganu' cu doamnele ma astepta pe mine personal sa fac o recuperare de unul singur la trei piane . Unul singur fiind io , am cantat ce-am putut si s-a strans cablul cam tot pe-o parte ...

Si ... m-a mai palit o aducere-aminte - musai trebe cositorite sertizarile de la papucii de la cablurile venite cu troliul ( daca le vei utiliza cumva ) - sunt ....asa... nesigure . Dar ... au peste ele un termocontractibil , strategic .

Si eu ar trebui sa "orgasmizez" placa troliului. Facand neshte teste in curte, am vazut cu ochisorii mei cum torsioneaza.

M-am gandit sa cositoresc papucii cablurilor originale, dar am ales solutia resertizarii.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Am atasat si "interfata" regulatorului de voltaj care "vrajeste" debitmetrul (in cazul meu....poate manipula orice tensiune in domeniul 0-5V).....

20130407_193054.thumb.jpg.d692b6ee1bdb191030d6eab64d840640.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Am atasat si "interfata" regulatorului de voltaj care "vrajeste" debitmetrul (in cazul meu....poate manipula orice tensiune in domeniul 0-5V).....

Cea mai sigura metoda de a buli ZD30-ul, si-asa fragil.

In functie de ce "vrajesti" debitmetrul?

Adica, ti se pare ca nu trage, bagi pe el 4 V si ECU o sa bage mai multa motorina, fara sa aiba aerul necesar...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cea mai sigura metoda de a buli ZD30-ul, si-asa fragil.

In functie de ce "vrajesti" debitmetrul?

Adica, ti se pare ca nu trage, bagi pe el 4 V si ECU o sa bage mai multa motorina, fara sa aiba aerul necesar...

Au contraire, mon ami..

Dupa blocarea EGR_ului....creste voltajul raportat de debilmetru....asa ca eu ajustez acea crestere...in minus. Si am avut ambitie sa-i dau in gura la masina sa vad unde am limp mode...unde am avut limp....am micsorat voltajul....maritul nu are sens....in opinia mea...Oricum....montajul are vreo 5000+ km de cand functioneaza....si nu l-as scoate pentru nimic in lume....

Daca ar fi sa-mi pun vreun chip pe Urs....ar fi de fapt un intreg ECU de la Haltech....si ce mai folosesc fratii australieni....in rest...nu sunt interesat de nimic

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Logic.

Pt. ca la mers in gol intra REAL mai mult aer, in lipsa EGR, de aceea ai idle voltage mai mare.

Ai date comparative la 2000 rpm in sarcina medie constant, cu si fara EGR?

Presiunile se bat cap-in-cap cu EGR functional, in functie de sarcina.

Nu intake air voltage trebuie manarit, ci ECU...pt. ca el nu stie ca nu mai ai EGR, si la anumite regimuri face ce este programat sa faca.

Limp-mode... nu stiu ce-i aia

Tu transformi masina ta in OZN, in loc sa te bucuri de ea asa cum este acum.

Ai muncit enorm, savureaz-o acum asa cum este.

Link spre comentariu

Din stiinta mea nimeni nu a manarait ECU de ZD30...asa ca aplicam variante "workaround"...Ursu merge excelent si tot timpul este loc de imbunatatiri...:D

PS. Eu am dat de limp mode din momentul in care am pus noua turbina. Am dat de el si atunci cand am refacut toate traseele de vacuum.

NADS Fitted

Link spre comentariu

@cos - sa stii ca nu ti-am urmat sfatul in care nu-mi spuneai ca in Billa nu sunt lopeti Fiskars la un pret excelent. Drept urmare, azi nu am fost acolo, si nici nu am cumparat una neagra, cu coada metalica :D

NADS Fitted

Link spre comentariu

Foarte bine , oricum nu ai fi avut nevoie ( e prea solida , masinile mici o pot folosi ca ancora ) , ce naiba sa faci cu ea ? Armata nu mai e obligatorie ...

Link spre comentariu

Foarte bine , oricum nu ai fi avut nevoie ( e prea solida , masinile mici o pot folosi ca ancora ) , ce naiba sa faci cu ea ? Armata nu mai e obligatorie ...

Daca ai fi spus la lume ca in bila sunt lopeti finlandeze la pret bun as fi zis ca ori ai vrun interes ascuns (stiu eu ce spirala a lopetilor vrei tu sa organizezi ) ori esti Reeprezentantul INTERGALACTIC a lu fisk......

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Oricum , bine ca nu i-am spus , ca cine stie , cheltuia aiurea banii si n-o folosea niciodata ...mai afla si doamna si ce perdaf imi mai luam ...

Link spre comentariu

Dupa 9 ore de munca, injurat, taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat,taiat, flex, sudura, taiere, injurat, indoit, insurubat, desurubat, injurat, uitat sa pun surub, strans, redesfacut, tras cablu, scos cablu, masurat, taiat, injurat

Nu mai dau detalii ca sunt satul de calcule, trage mai in fata, impinge mai in spate, da-i inapoi, au...ii dadusi drumul pe picioru' meu....minuni din astea....am reusit si l-am pus. A durat 9 ore ca ba nu iese nu stiu ce....stai ca aici nu e asa si e invers....Oricum, am profitat de ocazie si mi-am "reparat" si un far, pe care "mecanicul romanesc" mi l-a stricat....am constatat ca proiectoarele mele sunt niste rahaturi care cu proxima ocazie o sa le dau schimb cu ceva original/dau jos de tot etc. Azi am avut ocazia sa vad un mester la lucru, dar si un ciuri-buri, una peste alta....daca totul e OK...o sa vad cu proxima ocazie.

Maine o sa injur cu patima din cauza spatelui, deja incepe sa dea semne de "oboseala", acum injur ca am o singura sticla de bere in frigider. Dar nu-i bai, mai avem rom si tequilla, cert este ca nu ma pun in pat fara sa ma tin de tavan.

Sa fiti iubiti !!!

winch.jpg.1b6d62bcbaaf1743ef0bafe085dabf7f.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Citesc postul asta ...si ...vad dupa primele doua randuri ...doar ocna, catuse dalea cu lant si bice pe spinare ...

Suferintele si sacrificiile ...sunt deja istorie ...rezultatele sunt singurele care conteaza! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@nomad...eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....de multa vreme........

O sa incerc in limita timpului sa fac si ceva fotografii pe timpul zilei, mie nu mi se pare ca am pierdut deloc din unghiul de atac, poate pare montat jos, insa nu este. Da, comparativ cu montatul intr-o bara HD, este montat jos, nu comentez in privinta asta...insa bara mea este bara stock si pentru modul in care "ma dau" este suficient deocamdata.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Daemonus - asa cat permit pixelii (aia intunecati) arata foarte bine! Pune niste poze pe lumina ca merita. Erau bune niste poze si din timpul operatiei (dar te inteleg ca la cat a durat numai de aia nu aveai timp).

Cum ai prins placa de troliu? Pe unde ai tras cablurile? Unde ai pus releele? Cum ai decupat din bara stoc? De ce e cerul albastru? Si alte intrebari din astea imi vin acum in minte - si te rog - poate scrii aici cum l-ai montat pentru ca nu prea sunt multe topicuri cu detalii de-astea.

:rsp

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

O sa urmeze o recoafare la cabluri de indata ce-mi permite spinarea, acum parca a trecut Ursu peste mine, nu alta. Am montat sub capota si intrerupatorul pe + de la troliu, nu am facut poznografii.

Revin....

01.jpg.ae1bd6c44021822ff67c4dd40fac0354.jpg

02.jpg.e5600392f44c03246b783a89ae28df83.jpg

03.jpg.278e2199074369b534d8cc5e58234089.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare