Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Patrol

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de Patrol

Verificat uleiul si castigat un pariu cu un nene....(se referea la culoare). Are 1000km.

ol.thumb.jpg.1ba5d9e23a95c0db38dc08cd89dc7a3a.jpg

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 483
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Verificat uleiul si castigat un pariu cu un nene....(se referea la culoare). Are 1000km.

[ATTACH=CONFIG]175139[/ATTACH]

si ce uloi e asta dom le ?!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Liqui Molly 5w-40 Leichtlauf (nu le am cu limba germana).

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Dupa doar cateva injuraturi....azi Ursu a crescut nitelus. :D (deocamdata pe fata, urmeaza si spatele). S-au schimbat arcurile Made in UK (niste mizerii, ca tot veni taina) cu IronMan. Basca faptul ca au fost si montate invers (stangul in locul dreptului) de "mesteri". Dar nu mai are importanta.

mix.jpg.4962218e229ef3216c3ff6a44973d1f3.jpg

NADS Fitted

Link spre comentariu

Stii ce inseamna asta , nu ?.... Desi credeam ca ai scapat teafar , ma bucur sa vad ca te-ai dus cu pluta albastra in vartejul ilogic al modificarilor . Nu ai nevoie de ele , dar nu poti trai fara ele .

Sa-ti fie de bine ...

Bieletele le-ai lungit sau le-ai pupat de adio ?

Intentionezi sa pastrezi bara stabi spate cu bagaul ei cu tot ?

Nu uita sa inalti putzoneaza ( de pe puntea spate ) de la arcul repartitorului cu inaltimea suplimentar castigata .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Stii ce inseamna asta , nu ?.... Desi credeam ca ai scapat teafar , ma bucur sa vad ca te-ai dus cu pluta albastra in vartejul ilogic al modificarilor . Nu ai nevoie de ele , dar nu poti trai fara ele .

Sa-ti fie de bine ...

Bieletele le-ai lungit sau le-ai pupat de adio ?

Intentionezi sa pastrezi bara stabi spate cu bagaul ei cu tot ?

Nu uita sa inalti putzoneaza ( de pe puntea spate ) de la arcul repartitorului cu inaltimea suplimentar castigata .

Inteles sa traiti ! :)

Urmeaza rulare fara biele in prima faza, dupa care o lungire sa pot face comparatia. Bara stabi pe spate o pastrez, mecanismul de cuplare/decuplare inca functioneaza si e OK. Masina se mai foloseste si in regim de a$$phalt, si de regula la viteze care depasesc pragul supersonic de 110km/h :P, asa ca-mi sunt necesare si barile stabi (inca).

NADS Fitted

Link spre comentariu

Facut si spatele.....

20130416_164451.jpg.9a5fae571ec6f1fe44b5f3c194d0d856.jpg

20130416_172304.jpg.3cfb56b9ddef2cb6b4cfa8dd15ae16b6.jpg

• Like 2

NADS Fitted

Link spre comentariu

Am 33''-uri si cred ca o sa raman la ele.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Cu accentul pe "cred". :ha:

Adevarul e ca la ce "offroad" facem noi si la cat de des o facem MT-uri pe 33 sunt suficiente. Dar si o pereche de profil Simex pe 35 nu ar strica, sa fie acolo, pentru vremuri de noroi.

In alta ordine de idei contactul general montat pe plusul troluiului ce amperaj duce? Luat din Ro sau tot de pe ebay?

Link spre comentariu

T-MAX recomandat de Calinvas si achizitionat tot de la el. Mai multe detalii iti poate oferi el.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Liqui Molly 5w-40 Leichtlauf (nu le am cu limba germana).

eu bag 10w-40 Super LeichtLauf la bidon bleu si sunt foarte multumit de el. ma bucur ca mai vad si pe la altii marca asta care nu e asa raspandita ;)

Link spre comentariu

eu bag 10w-40 Super LeichtLauf la bidon bleu si sunt foarte multumit de el. ma bucur ca mai vad si pe la altii marca asta care nu e asa raspandita ;)

Mai am vreo 3.500km+ de mers cu uleiul asta, si schimb si eu pe 10W40 L.M., din acela am folosit si eu anul trecut si am fost multumit.

NADS Fitted

Link spre comentariu

10w-40 Super LeichtLauf am si eu acum , dar la bidon gri , cumparat din magazin

Daca te referi la cel cu bisulfura de molibden, pret de 200km am folosit si eu, la recomandarea "cunoscatorilor". Se auzea ca dracu motorul si dupa doua zile l-am scos din motor fara regrete. Nu contest calitatile, dar motorului meu cu siguranta nu i-a priit, insa sunt foarte multi care sunt incantati de el.

Ca update-uri...bara stabi pe spate out. Am condus vreo 300km fara si nu am sesizat diferente prea mari. Ce curba abordam inainte cu 80-85, acum abordez cu 70-75 in aceleasi conditii. Cel putin deocamdata asa intentionez. Pe fata sper sa am timp sa montez zilele astea bieletele antiruliu prelungite cu vreo 4cm fata de cele stock. Am inlocuit oglinda stanga fata, caci a fost victima "prietenilor" sau "hotilor" si a crapat subit.

Pana una alta, am facut vreo 284.000km pana acum, e ok.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Lipsa barei stabi pe spate va majora solicitarea pe partea fata . Solicitarea nu e numai in sistemul stabi , ci si in bucsele de tendon fata ( caster si sasiu ) .

Poate ca e numai o presupunere de-a mea ...poate ...poate coafura rezista ...

Nu intreba de unde stiu , si daca stiu cat costa bucsele caster ...

L.E.

Cat mai costa filtrul din Provent (s-a gandit frun' nene sa-l faca metalic lavabil si sa ramana valabil )?

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Lipsa barei stabi pe spate va majora solicitarea pe partea fata . Solicitarea nu e numai in sistemul stabi , ci si in bucsele de tendon fata ( caster si sasiu ) .

Poate ca e numai o presupunere de-a mea ...poate ...poate coafura rezista ...

Nu intreba de unde stiu , si daca stiu cat costa bucsele caster ...

L.E.

Cat mai costa filtrul din Provent (s-a gandit frun' nene sa-l faca metalic lavabil si sa ramana valabil )?

Omu' cat traieste experimenteaza (si eventual invata), asa ca ramane de vazut in privinta bucsilor. Que sera sera.

Azi a fost o zi plina, dupa cum urmeaza:

1. Spalat Ursu', altfel arata. Acum asteptam fie sa se puna ploaia, fie sa se atinga toti ghiolbanii de el.

2. Pus bieletele antiruliu pe fata

3. Dat jos bara stabi de pe spate, sa nu ma troncane in creierii capului meu :D

4. De sub masina, am admirat in voie o pereche superba de picioare care se tot fatzaia la un telefon de colo-colo. Greu de iesit de sub masina dupa asta. :P

5. Am dat jos motorasele de le faruri, ca oricum nu functionau.

6. Dat jos farurile sa schimb becurile, ocazie cu care am constatat ca mi-am imbogatit repertoriul cu noi injuraturi.

Referitor la cartusul filtrant din Provent, eu i-am tras curatire cu spray pentru frane (10 lei) si coafura rezista. Va veni un moment in care va trebui sa-l schimb, poate la toamna o voi face, mai vedem.

NADS Fitted

Link spre comentariu

,,telefon de colo-colo. Greu de iesit de sub masina dupa asta. :P"

hai !hai !:ha: la cat e masina de inalta !...daca nu puteai sa iesi ..te ai prins cu combinezonul in ceva ca altfel te pun astia ca pe Terente !:ha:

la borcan!

Link spre comentariu

nu mai merge pe avarii , unde se afla releul de semnalizare?

masina asta nu are nici un dop in panoul pedalier? ca vreau sa bag si eu 2cabluri , din si in, compartimentul motor in habitaclu?

Link spre comentariu

masina asta nu are nici un dop in panoul pedalier? ca vreau sa bag si eu 2cabluri , din si in, compartimentul motor in habitaclu?

Nu stiu unde e releul de semnalizare, din pacate. In masura timpului, o sa urc undeva pe net manualul de reparatii de la Nissan, si poate te elucidezi de acolo.

Referitor la dopuri, in stanga pedalei de ambreiaj o sa gasesti unul, si simetric fata de acesta, un altul pe partea dreapta.

NADS Fitted

Link spre comentariu

@teo pes: dar semnalizarea functioneaza?

Daca da, si avariile nu, nu releul este de vina. De vina pot fi 2 sigurante, butonul de avarie sau un fir de la acesta.

O fi Ursul inalt, da' si stapanu' umple garda la sol:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

@teo pes: dar semnalizarea functioneaza?

Daca da, si avariile nu, nu releul este de vina. De vina pot fi 2 sigurante, butonul de avarie sau un fir de la acesta.

O fi Ursul inalt, da' si stapanu' umple garda la sol:ha:

Multam Giorgel :)

NADS Fitted

Link spre comentariu

nu ma bag , oi fi stiind tu ceva !

merge semnalizarea! ca nu s nici eu croitor, fa si tu pomana completa , stii sigurantele?, poate fi si releul daca are bobina separata!

Link spre comentariu

Normal trebuie sa ai un dop si pe stanga si pe dreapta ...cum te uiti la pedale ...oleaca mai sus ...aproape sub bord ...tai bucsa de cauciuc ...bagi firele si dupa aia peste intregul somoiog de fire pui manson de cauciuc sa nu iti frece pe caroserie sa faca buba sau bum... eventual unul retractabil ...pe care il incalzezi ...sa se muleze pe fire.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

1832539155_defectsemnalizatoare.thumb.jpg.2cfed660e1a13e9e22f8a8d5b09ce628.jpg

Desfaci capacele laterale din plastic de la piciorul tau stang si de la piciorul drept al pasagerului, si in peretele antifoc vei vedea traseu de cabluri, in ambele parti. Pe acolo tragi fire suplimentare din compartimentul motor in habitaclu.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare