giorgel Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Nou posesor de Patrol In acest context, nu. Sistemul de racire al acestui motor este destul de inteligent. ZD30 are un vas de nivel, cu buson presurizat, si unul de expansiune, remember? Lichidul de racire circula astfel: bloc motor-chiulasa-calorifer-partea superioara a radiatorului-prin furtunul subtire la vasul de nivel-inapoi in blocul motor. Circuitul primar, in mare, nu-mi dau seama de ordinea corecta accum. Circuitul secundar: chiulasa-radiator-termostat-bloc motor. Deci termostatul e pus unde trebuie. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Revin cu impresii despre chipul recent instalat. Traseu Craiova - Baile Herculane si retur. Dus: 2 h fix. Media: aprox. 80km/h (varfuri de 110km/h). Traseu liber. Am preferat un mers in plaja 80-110km/h, diverse reprize accelerare in depasiri. Intors: 1h 50 min. Media: aprox. 90km/h (varfuri de 120km/h). Traseu un pic aglomerat pe portiunea Orsova - Drobeta Tr. Severin. Urcat dealul la Balota (pentru cei care stiu zona tr.5 - 100km/h). In fortaj maxim cand chiar am tras de Ursache, apa s-a dus la 88oC si a ramas acolo, iar EGT-ul la 380oC. Am incercat sa urc un mic deal usor subturat -1.600-1.800 rpm, tr. 5, aprox. 80km/h (centura Craiovei, Avioane pentru cei care stiu zona) - EGT-ul s-a dus la 420oC fara nici un efort si apa la 90oC. Nu a zis ca nu poate, nu a tusit, dar ... mi-a zis ca sunt milog. Retrogradat tr. 4, boost-ul 16 PSI, toate au revenit si ramas la normal - cum era si de asteptat. Partea poate cea mai interesanta .. consumul: Craiova - Baile Herculane si retur - 10.4 litri / 100km/h. Conditiile le aveti mai sus. La NADS 2014 am inregistrat un consum de 8,7 litri/100km/h, alte conditii. Vorbim de asfalt doar. Voi repeta experimentul si cand se va mai incalzi vremea, sunt convins ca va iesi undeva la 9.8 litri/100km fara nici un fel de problema - poate chiar mai jos daca las bocancul un pic mai moale. Nu exista termen de comparatie cu drumul precedent facut acum 3 saptamani si drumul de astazi. Masina se pare ca se simte foarte foarte bine in plaja 100km/h-110km/h, unde EGT-ul s-a mentinut la valoarea de 280oC, iar apa la 85oC. Este mult mai "manevrabila" sa zic asa si e o senzatie foarte faina sa stii ca la 120km/h cand apesi pedala de acceleratie, nu e moarta. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol ... vazand azi cat fum scoate la semafor obosenia mea de motor mi-am adus aminte ca n-am mai golit cacicanul ... si mi-a zburat gandul la al tau , la posibiltatea ca poate nu e imperios necesar la motoare bune . Si mai departe , la caderea de presiune si debit pe filtrul din Provent . Si mai departe la faptul ca filtrul ala e cam plastic si cam imbatraneste , de asta e recomandata schimbarea lui periodica . Si mai departe ca e cam scump , poate ca e bun dar tot un consumabil scump ramane . Si mai departe ca imi reinoiesc oferta aia care zice sa-mi trimiti filtrul ala si sa mergi fara el o saptamana pana iti trimit inapoi unul integral metalic alama+ sita inox . Cu ocazia asta descoperim daca ajuta filtrul in cacicanul respectiv . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol :) Nu suna rau oferta. Te referi la elementul filtrant sau tot ansamblul ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Doar sita de malai , nu tot grataru' ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Da-mi pe PM adresa unde sa trimit, cum am vreme si ii dau ragaz la Urs, scot cartusul si-i dau o curatire + uscare, si-i fac vant pe Dunare la vale...Eu am pus si pe masina civila acelasi lucru, si captureaza oaresce, evident mai putin decat Patrolul. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol ... te mesagesc la privata ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Primit, de indata ce-i dau pauza, spalam + expediem. Danke pentru oferta :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Multumescuri si alte asemenea politeturi fac bine la suflet (pentru cine are ... suflet ) ... sa nu crezi ca e ceva gratis in lumea asta , am podul plin de multumiri si ma gandesc sa le folosesc ca termoizolatie ...ceva ... Te costa un raspuns la timpul si locul potrivit . De esti curios iti zic ca sa stii la ce sa te astepti ... ca stii sau nu tot aia aia e ,oricum sa ai ismene curate ca e pe verificate cu martori . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Faceam review, spuneam ce si cum dupa un anumit nr. de km. In regimul actual de mers, prinde vreo 50ml/1000km - am pierdut un pariu pe tema asta, eu ziceam ca-s mai putini, dar fix atat au fost. Si satisfa-mi curiozitatea :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Probabail ca si fara filtru va fi la fel . Nu pun pariuri ca nu genul meu de gandire sa nu fiu sigur fara verificare dar asa banuiesc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Probabail ca si fara filtru va fi la fel . Nu pun pariuri ca nu genul meu de gandire sa nu fiu sigur fara verificare dar asa banuiesc . Si uite asa mitul IOAN GURA DE AUR se transforma IN COS GAND DE PLATINA :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Gura pacatosului ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Gura pacatosului ... Off-topic: Doi tigani faceau integrame. - Metal pretios, zice unul... - Haur? - Nu haur, ca e din 3 litere... - Fer..??? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol 310.000km. Am facut schimbul de ulei si filtre, mai putin cel de polen ca nu era pe raft. Nu e zor, urmeaza si ala. Folosit Liqui Moly 10W40. Dupa ultima vizita in padure de acum 3 saptamani se pare ca am reusit sa-mi necajesc pe dedesubt evacuarea sau scutul de la cutia de transfer ca se aude un zbarnait/zornait. Personal suspectez evacuarea, ca am necajit-o de la ultima zapada + gheata pe munte, in decembrie...dar...studiem. Maine in principal, daca am vreme, oi afla. In rest...toate e bune.... Editat Martie 5, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Nou posesor de Patrol vai de ea de buturuga! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Fiindca topicul imi apartine totusi, ieri am reusit si am ajuns la o constatare. Se pare ca nu un tampon/suport/caca-maca la evacuare nu a fost prea incantat de intalnirea cu buturuga din padure, si la un capat e aproximativ rupt....de acolo si zbarnaiala cea urata. Probabil ca luni voi remedia problema. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Fiindca topicul imi apartine totusi,... Ursule, topicul tau ramane nealterat, postarile cu pricina le-am mutat intr-un topic nou http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88589-Nou-posesor-de-Patrol-in-Ploiesti :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol O foaie de tabla de aluminiu de 5 mm e cam 550 lei , iti ajunge pentru tot ce trebuie , salveaza mult mai multi bani pe viitor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Nou posesor de Patrol O foaie de tabla de aluminiu de 5 mm e cam 550 lei , iti ajunge pentru tot ce trebuie , salveaza mult mai multi bani pe viitor . Daca permite vremea si spinarea ma bag si eu luni sub masina sa vedem ce si cum. Chiar nu am avut mila de masina cand am bagat-o pe acolo....sincer sa fiu, am luat in considerare si varianta unui scut ... dar am alte probleme mai importante, pana la toamna nu prea intrevad posibilitati. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Booonnn... Cum radiatorul masini avea 2 carpeli cu poxilina, am zis ca "enough" este suficient si sa nu riscam aiurea...si pe cardul meu a rasarit soarele un pic, am decis sa schimb radiatorul. Am optat pentru Nissens (pe una din dubite am asa ceva si e OK de 2 ani). Vreo 1000 lei dixtractia. Ca tot am ajuns aici, nu am recuperat antigelul vechi de 1 an, am pus prospatura. L-am scos tot al fel de limpede cum l-am bagat, semn ca nu am coroziune pe strasse....Am folosit tot HEPU albastru, reteta buna, combinatie 50 apa + 50 antigel. Aveam scutul de cutia de transfer/viteza....aveam...ca nu mai este..nu stiu cand l-am pierdut (desi banui)...asa ca se impune un nou scut...@cos....ce faci prietene ? :D PS. Astept sa-mi apara ceasul care contorizeaza orele de functionare ale motorului.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Fac... dupa ce ma eliberez de un patrudoi negru ... cel mai probabil dupa sarbatori ... abia ce a plecat Y61 obectu' studiului de caz ... nu merge , zboara , motorul acum suna incredibil , parca nu-i diesel ... pleaca la zburdat dupa pasarele , revine la scuturi ca plasticele sunt incomplete si inutile . Pacientii se deimpacienteaza in ordinea numerelor de pe bonul de ordine sau a celui de la bust ... ... esti pe lista , am temele facute , pun rezolvarea pe tapet ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol N-am bagat de seama pana acum ... esti automat sau ai alte ganduri casnice cu apa calda menajera ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol @cos: Cine, Ursu? neah, umbla cu labutza. Ursule, nu cumva scapasi de scutul ala la faza cu buturuga buclucasa? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Clar . Isi pune pompa de apa pe circuitul de auto si face dus cald la oo ... nasol , se moaie si se lungeste ele ... nasol , this nu ie Sparta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate