Big.Ursu Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol In asteptarea furtunelor...mi-a venit o alta jucarioara...o camera + monitor (de atarnat la oglinda) pentru marsarier. Foarte util cand spatiul este extrem de ingust sau cand in spatele tau ai o masina care nu o vezi in nici una din oglinzi (Opel Corsa spre exemplu).... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Pret? Ce model? M-am obisnuit cat de cat cu dimensiunile ei dar apare problema copiilor si nu numai, pe care nu ai cum sa-i observi. In afara de asta, imi va fi utila cand voi cupla remorca sau rulota. Sa o folosesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Pret? Ce model? M-am obisnuit cat de cat cu dimensiunile ei dar apare problema copiilor si nu numai, pe care nu ai cum sa-i observi. In afara de asta, imi va fi utila cand voi cupla remorca sau rulota. Sa o folosesti sanatos. Ceva China-shit care sper sa-mi prinda bine. Am luat-o de pe spy.store.ro, 285 lei camera + monitor cu transportul inclus. Voiam ceva cat mai ieftin cu putinta, pentru ca nu am nevoie de altceva, Patrolul nefiind masina de zi cu zi. Editat Aprilie 17, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol ... ie buna tare ... desi sunt foarte familiarizat cu dimensiunile patrolului LWB ca masina permanenta , nu am folie pe geamuri etc ... intr-o noapte tot era sa ma urc in marsalier pe o Dacia , incadrata strategicla marele fix in spatele meu . De unde si intrebarea - ochiu' asta din ceafa ...vede si noaptea ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol ... ie buna tare ... desi sunt foarte familiarizat cu dimensiunile patrolului LWB ca masina permanenta , nu am folie pe geamuri etc ... intr-o noapte tot era sa ma urc in marsalier pe o Dacia , incadrata strategicla marele fix in spatele meu . De unde si intrebarea - ochiu' asta din ceafa ...vede si noaptea ? Cica da....0.5 lux....oricum am 2 proiectoare led care sed de pomana...unul vreau sa-l pun la treaba. Asa ca va vede si noaptea ...siluita...daca nu vrea degeaba... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol @Cos .Are infra red .Vede noaptea cu conditia sa vezi unde amplasezi camera .Are totusi un inconvenient ,Este mare si nu prea mai ai vizibilitate prin parbriz , insa plusurile sunt mai multe .Foarte buna in padure cand dam marsarier si nu avem loc ,vedem la fix tot (busteni cioate pietre ) este super .Are functii de telefon plus doua iesiri de camere video .deci merge jucaria . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Poate fi montat rabatabil pe centru si in mod normal in repaus poate sta monitorul ridicat/rabatat pe plafon , eu oricum mazilesc prostia aia de inclinometru - cel mai mare succes de marketing pentru clienti , la un anume moment din viata lor ... ( cand am cumparat masina era descompletata , fara ... l-am cumparat cu 100 ... euro ... mare boou ... nici nu mai stiu ca e acolo sau de ce ... ) Editat Aprilie 17, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Am avut si eu fantezii din astea cu clinometre, am avut asa ceva pe masina....l-am dat jos...cred mai mult in instinctul meu care functioneaza pe baza a ceea ce vede ochiul, simte suspensia si starea de spirit decat pe niste cifre trasate pe acolo...sa vaz unde-l montez pe monitor, caci eu am turela si ma cam enerveaza...ca in afara de cateva poze facute fie-mii nu i-am vazut nici aleia utilitatea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol ... l-am cumparat cu 100 ... euro ... mare boou ... nici nu mai stiu ca e acolo sau de ce ... si eu is din turma asta :grin: numa' ca eu stiu ce sa fac cu el (cand, e alta poveste..,.cand a fi timp de bricolat): pastrez coaja si talpica d eprindere de bord, si in locul ceasurilor decupez o placa de POM/PA sau alte plastice gasite prin tomberonul atelierului, in placa asta ii fac prinderea ptr tableta ca sa nu mai stea atarnata de parbriz cu ventuza si oricum e prea sus, eventual integrez si 1-2-3-4 prize de bricheta, ptr diverse chestii trebuincioase, eventual in loc de prize pun "telecomanda" de la managerul de baterii... nu-s hotarat, da' sa ma apuc de bricolat ca apoi imi dau eu seama pe traseu :ha: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Mi-am montat si eu la Pajero. Era sa dau o data peste un copil si a doua oara peste o caricatura de masina cat un fier de calcat. Am modelul acesta. L-am ales tocmai sa nu fie foarte mare oglinda in comparatie cu cea originala. Din pacate camera nu este cu unghi foarte larg dar e bine si asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Ca veni taina....stie careva din intamplare cam ce cod ar avea .... vopseaua mea ? Nu reusesc de ceva vreme sa dau de fostul proprietar.... cod culoare : 7T2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Multam Patriciu ! Azi mi-am rupt vreo 4 ore si i-am pus camera. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Cum se vede in oglinda cand nu e cuplat mersul inapoi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Cum se vede in oglinda cand nu e cuplat mersul inapoi? destul de bine, eu am folie pe spate si tot se vede. oricum eu nu folosesc acea oglinda la nici o masina (mi se trage de la condus de duba). Am uitat sa mentionez ca am pus buton separat pentru activare, pe consola cu schimbatorul de viteze. Nu am putut sa-mi conving laboanta dreapta sa intre si sa identifice firele de la becul de marsarier. Stalpul de iluminare stradal este la 20 de metri de mine. Fara lumina de marsarier aprinsa. Si butonu' cu imaginea... Editat Aprilie 19, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 22, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Azi am rezolvat problema furtunului buclucas....am luat un furtun de frana fata....merge perfect ca si lungime si ca prinderi. Cel original comandat inca nu a ajuns (au trecut 10 zile). Fiindca cel la care l-am comandat imi e prieten, i-am dat un ultimatum maine..desi e de vreo 3 ori mai scump decat ce am cumparat eu....daca ajunge maine, il iau. Altfel....pas. Au ajuns si furtunele de frana....nu le-am pus pe masina, lipsa de timp. Prima impresie este de produs de calitate. Bonus...au venit albastre :D Iata si improvizatia care m-a adus acasa vreo 120km + fatza prin oras de ici-colo. Multumesc inca o data prietenilor care m-au ajutat (@Cristian Irimescu si ai sai prieteni valceni). Cum uleiul colectat de Man Provent il strang intr-un furtun care tine fix 50ml (adicatelea 1.000km)...si ma spoiam de fiecare data cand "goleam"...am pus un robinet... Da stiu...vocile-mi zic ca sunt sanatos....:P Pentru sistemul reverse-camera....in "monitorul-oglinda" se vede aproximativ ca si in oglinda normala. Nu pot zice ca am sesizat diferenta notabila, eu avand folie de opacitate 95% si nefolosind retrovizoarea. In conditii de bezna, cele 4 leduri "arunca" lumina suficienta si pentru cei mai pretentiosi ochi, chiar este super OK. Ii consider 285 lei bine cheltuiti. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Azi am facut rost de cheia de la heblu...din UK. :) Originala...e prin padure...de la ultima recuperare care s-a lasat si cu ceva damage in ograda proprie. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol piese de patrol pe toate gardurile... :-) patent de 12 sa ai... nu arunca mantocaria .. nu se stie pe cine scoate din cacao...!!! Editat Aprilie 23, 2015 de Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Nou posesor de Patrol piese de patrol pe toate gardurile... :-) patent de 12 sa ai... nu o arunca... nu se stie pe cine scoate din cacao...!!! Auzi bre, bine ca ai tu Mitsubishi cu cutie automata :P... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Am montat 4 bucati decat... regie proprie... mai invatam cate ceva :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Forumul asta a luat-o razna rau de tot... In fine, am gasit furtunul buclucas de la roata stanga fata de pe un mitsubishi colt din 2000(furtunul de frana) cu 15 lei. E identic. Dar astept sa vina si cel pe original care l-am comandat. Editat Iunie 19, 2015 de KiNeTic OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Pana la potrivirea la filete si lungime ar fi bine si daca presiunile de lucru corespund , sa nu fie de 85 bari ... pompa de frana la Y61 cu ditamai servo ajunge peste 100 ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Si eu cred ca daca le-ai comandat pentru un alt Colt nu vei avea probleme cu furtunele. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Si eu cred ca daca le-ai comandat pentru un alt Colt nu vei avea probleme cu furtunele. Bun raspuns mi-ai dat.....exact de el aveam nevoie. Furtunasul buclucas se afla la cilindrul receptor de ambreiaj. Azi mi-a venit si pe original. Daca stiam nu-l mai comandam. Cel de Colt e mai mult decat suficient. Nu cred sa faca o presiune asa mare la cilindrul receptor. In fine de la 200 la 15 lei e o diferenta. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Nou posesor de Patrol Eeeeee....dragii Ursului....facuram si noi 315.000 trecute fix .... pe iadul de afara (40oC masurate intre Arad si Timisoara, pe autostrada)....110km/h....clima ON....fain. Ultima mie de km a fost facuta in combinatie OFF/ON-road, a fost fain... Constat ca un rulment pivot ma cam necajeste si i-am pus gand rau (roata dreapta fata). Uleiul 10W60 isi face datoria in motor .... Caldura mare monser....caldura mare... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Re: Nou posesor de Patrol Fusesi la Arad Ursule si nu putusi da un semn... :uameni Sa va dea Dumnezeu kilometri multi, cu sanatate, si Patrolului si voua! Editat Iulie 24, 2015 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate