Unimog Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 (editat) Suntem onorati sa va invitam sa participati la a II-a editie a Cupei BOGATA NAMOLOASA in perioada 27-30 octombrie 2011 Deviza noastra: Offroad , Adrenalina , Distractie Clase organizate: Open Daca sunt doritori se va organiza si Standard Locatia : Muntii Tagla ( intre Plaiu Foii si Fagaras) Organizatori: Kiss Zoltan-Unimog Marius Conciu-Turagmes gasca din Brasov Editat August 30, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Nu pot sa cred!!! :banana:banana:br Bogata Namoloasa a fost primul meu concurs... deci pt mine este prezenta obligatorie. Ma inscriu de pe acum, vreau sa fiu primul pe lista! Va urez mult succes si daca pot sa va ajut cu ceva dati-mi un telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Doctore...ptr tine o sa pun covorul rosu....la trecerea prin apa.......esti oricand binevenit la noi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Locatia exacta care este? Eu sunt interesat pentru standard. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 locatia se ala la pensiunea Roua Sanzienelor de pe valea Strambei.......cu acces de pe soseaua dintre Zarnesti-Sercaia in curand o sa atasez cateva poze cu locatia....si cu traseele din zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Pentru mine e la fix. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Si eu m-am simtit foarte bine la Bogata trecuta si intotdeauna mi-a placut in jurul brasovenilor.De principiu si eu sunt foarte interesat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ma bucur ca v-am trezit interesul mai multe detalii pe saptamina viitoare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Buna seara! Perfect :br pana atunci potrivesc cardanele primite la Agnita:ha: deci clar vin si eu :banana:banana:banana binenteles dupa doctor ca are terratrip. Editat August 23, 2011 de Ionescu.Cosmin 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 atasez cateva poze cu pensiunea si traseele din zona :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 ultimele doua.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 ultimele doua.....:grin:[ATTACH=CONFIG]114145[/ATTACH] Hmmm.. viitorul suna bine :banana Sper ca asta sa fie o urcare, nu coborare.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pe acolo....la urcare nu am facut poze...doar la coborare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Atentie s-a modificat data cu 2 saptamini decalaj datorita unui eveniment "nunta " in familia offroad adica 27-30 octombrie 2011 Cu acesta ocazie deschidem si lista oficiala de rezervari 1. Docroru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat Editat Septembrie 1, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 salut. poti sa ne comunci cat e taxa si noi va spunem cate echipaje vin de la descopera romania 4x4:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pretul se va afisa in curand......de saptamana viitoare ne vom apuca serios de treaba...la trasee precum si la partea de cazare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Hehe ...dati mai multe detalii ...nu fiti "zgarciti" ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 pretul va fi in jurul sumei de 450 lei.....care vor include cazarea trei nopti....mesele de dimineata si seara...plus sandwich si apa in trasu..... de saptamana viitoare...vom putea veni cu informatii mai detaliate traseele vor fi parcurse cu roadbook la open si cu insotitor la standard....sau daca exista cerere....vom face roadbook si la standard :grin: Editat August 31, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 daca e vorba de namoale , ma bag si eu ! :scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 in acea perioada a anului...sunt slabe sanse....sa nu gasesti noroi...poate mai mult decat ti-ai dori :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pretul va fi in jurul sumei de 450 lei.....care vor include cazarea trei nopti....mesele de dimineata si seara...plus sandwich si apa in trasu..... de saptamana viitoare...vom putea veni cu informatii mai detaliate traseele vor fi parcurse cu roadbook la open si cu insotitor la standard....sau daca exista cerere....vom face roadbook si la standard :grin: Buna seara! Pretul este de persoana sau de echipaj? 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 avnad in vedere ca va IUBESC NESPUS :2dr ... puteti sa ma treceti de pe acum PREZENT !!! si ca sa moara de ciuda "altii" .. eventual gasiti-mi un pusti din sat pe post de Co-Pilot :ha::ha::ha: Toate cele bune Zoli si Marius ... ne vedem acolo :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Laur...esti bine venit....sa te antrenezi....corespunzator :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Buna seara! Pretul este de persoana sau de echipaj? Pretul este de persoana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Concurenti din Brasov primiti?:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate