Cristi Chiscop Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Hehe ...dati mai multe detalii ...nu fiti "zgarciti" ... :grin: Stai ... bre ... ca nu la stiu nici ei !!!! :ha: :ha: :ha: Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 concurentii din Brasov au locuri rezervate la ....hol inclusive :grin::grin::grin: Dane....esti binevenit @Cristi....nu-ti fa griji,.....am inceput sa le aflam :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Lista actualizata 1. Docroru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan 7. Cristi Chiscop 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 O sa fiu si eu pe linga voi in perioada aia, dar mai aproape de Unimog decit de zona de concurs, adica pe linga maternitate,,, :wink:,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Il faci brasovean??:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Luciane...vezi ca am impins data .....mai spre noiembrie ....poate cine stie....juniorul se grabeste :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Vin si eu...sa-mi dezmortesc oasele batarne...si gatlejul batucit! :grin: cu un copilot ce se va anunta la o data ulterioara. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Vin si eu...sa-mi dezmortesc oasele batarne...si gatlejul batucit! :grin: cu un copilot ce se va anunta la o data ulterioara. Daca vrei copilot te ajut eu doar ca nu am experienta. Dar am casca :ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Am amintiri faine de la prima Bogata - o sa fac pe "reaku in patru" ca sa vin si acum :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Fratelo....Vitali...sunteti bine veniti si ptr :dr1si ptr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 salut. mai pune un echipaj pe lista la open gabi ratiu+kis roland(roly) toate cele bune Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Luciane...vezi ca am impins data .....mai spre noiembrie ....poate cine stie....juniorul se grabeste :grin: Da,da daaa,,,,trag sperante,, :banana Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Luciane...vezi ca s-a implinit anul de cand nu ne-am mai dat toata gasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Vin si eu...sa-mi dezmortesc oasele batarne...si gatlejul batucit! :grin: cu un copilot ce se va anunta la o data ulterioara. Dl Semanca ar fi o onare sa vii la noi te asteptam Lista reactualizata; Lista actualizata 1. Docroru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan 7. Cristi Chiscop 8. Semanca 9. Vitalies 10.Gabi Ratiu+Kiss Roland 11. Zolameister 12. Dulceanu Ionel Editat Septembrie 4, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pot sa ma inscriu si eu? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Concurenti din Brasov primiti?:x parca i-mi esti cunoscut...... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pot sa ma inscriu si eu? No , mai , ca tu nu esti serios !!!!! Ai mai zis si-n alte dati ca vii si apoi .... ai gasit motive ... sa te eschivezi ....:2dr ! Vezi ca daca acu te inscrii si nu vii ... iau toata gasca si venim noi peste tine !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Prezent si eu.Zona este printre cele mai frumoase locuri pe unde am balaurit.La asemenea concurenti nu am cum sa stau deoparte. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 esti binevenit....Zoli te va pune pe lista :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 saptamana viitoare plecam in zona...sa vedem ce tresee gasim....si ptr open si ptr standard......sa vedem cate frunze s-au ingalbenit....ce vin au cei de la pensiune.....etc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Vine si Je, cu blonda aia dupe mine !:grin: Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 sunteti bine veniti dormiti impreuna..sau separat?:grin: Editat Septembrie 8, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Lista actualizata 1. Doctoru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan+ 2 echipaje 7. Cristi Chiscop 8. Semanca 9. Vitalies 10.Gabi Ratiu+Kiss Roland 11. Zolameister 12. Dulceanu Ionel 13. Knut si 'Blonda(u)" IMI place se ingroasa gasca Editat Septembrie 14, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Salut baieti,eu mai vin cu doua echipaje la standard astept luni confirmarea si va dau si numele.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 sunteti mai mult decat bineveniti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate