Unimog Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 De marti echipa se muta la Valea Stramba pentru facut traseele 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 vezi sa nu ramai cu sechele de la nunta...ca noi venim cu forte proaspete :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Daca anunt cu doua trei zile inainte de eveniment daca vin sau nu mai pot participa la Standard ? .. e mai greu cu liberele la munca si nu pot stii sigur decat cu cateva zile inainte :hl http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 in principiu nu ar fi o problema....singurul inconvenient va fi legat de cazare...daca mai sunt...sau daca nu mai sunt locuri disponibile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Da , ne prezentam cu doua Nive , patru persoane - Open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 sa traiesti boierule....o sa te tinem aproape....sa nu mai scapi :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Lista actualizata 1. Doctoru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan+ 2 echipaje 7. Cristi Chiscop 8. Semanca 9. Vitalies 10.Gabi Ratiu+Kiss Roland 11. Zolameister 12. Dulceanu Ionel 13. Knut si 'Blonda(u)" 14. Niva cu 2 echipaje Super gasca va fi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Zoli ... Trecema si pe mine M-am hotarat ! Vin . Nu stiu cu ce copilot vin dar daca nu am gasesc si eu o tipa din sat ! :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Lista actualizata 1. Doctoru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan+ 2 echipaje 7. Cristi Chiscop 8. Semanca 9. Vitalies 10.Gabi Ratiu+Kiss Roland 11. Zolameister 12. Dulceanu Ionel 13. Knut si 'Blonda(u)" 14. Niva cu 2 echipaje 15. Iulian1900+tipa din sat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 azi impreuna cu Zoli am fost un pic pe vale...sa vedem cam pe unde gasim traseele......am gasit cateva interesante acum ...pe uscat....care in caz de ploaie...vor deveni....extrem....de interesnte :grin: ca sa nu mai lungesc vorba....atasez cateva imagini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 inca.....opt.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 De data asta incerc sa vin si eu (daca nu mai crapa cotetul pana atunci), plus niste prieteni. Asa ca: ampopa+1(?) cristian vergu + 1 paulbratu+1 Multumesc! De-abia astept.... “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 sunteti bineveniti....sper sa menajezi cotetul pana atunci.....:grin: nu de alta...dar de la Padina Ursului nu am mai invartit roata in padure impreuna Editat Septembrie 20, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 sunteti bineveniti....sper sa menajezi cotetul pana atunci.....:grin: Eu ma straduiesc, dar nu stiu cum se-ntampla ca nu-mi iese: in primavara, la o iesire (cu prietenii de mai sus si cu altii) am rupt o planetara, la Agnita am faramat placa de presiune... Ce e ciudat (rau de tot:fr2) este ca totul se-ntampla pe loc drept si cand sunt fara nevasta:as. O fi f'un blestem, oare?:bi “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 daca e pe loc drept...sunt mari sanse sa fie la mijloc vreo urare de....bine :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ma rog sa ploua continuu o saptamana inainte, ca sa-si merite numele ... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 pe ce traseu am fost azi cu Zoli...daca ploua o saptamana....il urci cu troliul....si il cobori....cu troliul....nu cred ca vrei asa ceva :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Doctore tu nu ai ce face ? Acum cind mi-am vopsit "Catifeaua" vrei sa o murdaresc ..............din nou ? In alta ordine de idei.......pai daca vine Semaca eu sa-l las la greu ............la impartitul paharelor ? Nu-i frumos asa ca.............VENIM SI NOI !!!!!!!!!!!!!!! Niros & Anomis www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 nu-mi vine sa cred.....:al Sorin & Simona...abia astept sa va revad :h5 se pare ca va fi ceva de pomina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Lista actualizata 1. Doctoru' 2. Baghy 3. Asfalttango 4. Ionescu.Cosmin 5. Worldscape+pusti din sat 6. Bucuras Dan+ 2 echipaje 7. Cristi Chiscop 8. Semanca 9. Vitalies 10.Gabi Ratiu+Kiss Roland 11. Zolameister 12. Dulceanu Ionel 13. Knut si 'Blonda(u)" 14. Niva cu 2 echipaje 15. Iulian1900+tipa din sat 16. ampopa+1(?) 17. cristian vergu + 1 18. paulbratu+1 19. Niros & Anomis Uite asa apar si ghioceii tarzii de 2011:al 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Nu conteaza... eu tot ma rog!! :h5 Daca mi se indeplineste, adauga la cerinte obligatorii: cort, sac dormit, sunca, pita, spritz minim 4l/echipaj, chibrite si busola. Pajero cred ca-l scot de la vanzare.. e prea bun pt unii :grin: In plus, simt asa o dorinta arzatoare sa indoi o tabla, sa sparg un geam... daca nu ma eliberez la Namoloasa, imi fac o programare la dl. Dr Sorin :ha: pe care-l salut pe aceasta cale. Intr-adevar.. ne adunam un pic!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Bine anuntam si acestea , mai putin busola toate drumurile duc la vale diferenta este ca unele sunt pentru alpinism :banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Bre ..... de mare interes pozele...... mai ales aia cu prosopu' pe buturuga !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Pastrati si pentru mine un loc,,,,inca sper!!... :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ma bag si eu ca dupa premierea de la Agnita mi-o venit gustul:):) Asadar Moi si copiloata:); Merci http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate