elpripas Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 De ce am senzatia ca toate ti se intampla numai tie :ha::ha: La Bogata ai dormit in masina,:ha::ha: aici la hol inclusive.....oare ce mai urmeaza? Da apropos, de Cornelus mai stie cineva, ceva? L-am pierdut la gulas si de atunci nici o informatie. Am auzit de-o dragoste mare intre el si un Patrol dar nimic oficial...... Ce sa-i facem daca uni is insarcinati cu ghinioanele pe la competitii:ha: trebuie sa ma remarc si eu cu ceva, de ce va urma ramane de vazut si de gustat momentul sau momentele, astea ca sa fie in buna corelare cu ceva ceai de menta, ori apa minerala de cazan:x:2dr. Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 ... ete' cine iubeste animalele :wink:[ATTACH=CONFIG]121227[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]121228[/ATTACH] Toate animalele.... mai ales pe alea cu 2 picioare :ha: Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Toate animalele.... mai ales pe alea cu 2 picioare :ha: Hai cu calul! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Ce nasol ca rechinu' are inotatoare ..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Ce nasol ca rechinu' are inotatoare ..... si coada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate