Unimog Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Conform traditiei si anual acesta vom tine o mare haiduceasca la Luci:10 ( el inca nu stie dar va afla) Conditii de participare : fiecare pe barba lui ( daca e domnisoara - pe ochii ei frumosi) mancare- va aduceti sau mancati la restaurant bautura va aduceti sau va alungam ca-l beti pe al nostru:fr2 :ca masina sau loc rezervat in masina 4x4 obligatoriu cazare : masina:jp1 , rulota ,cort:cort sau pensiune Data:4-6 noiembrie Participare libera doar pentru offroadisti. Nu este concurs , nu este program este weekend de pomina dupa un an neumblat pe meleaguri indragite PS. Pentru sambata seara ciolan la ceaun facut de Unimog cel mare si cel mic:k 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ce-mi place ! Cum te trezesti dimineata ... cum ai idei ! Facem si botezul tot atunci sau mai asteptam cateva saptamani sa mai creasca ala micu si sa avem un nou motiv de intalnire / Off-road /paranghelie --- si bineinteles tot cu tine la ceaun !!! (fie vorba intre noi - cu off-road-u' le ai tu ceva-ceva , da" cu ceaunu " m-ai dat gata :ap !!!! ) Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ce-mi place ! Cum te trezesti dimineata ... cum ai idei ! Facem si botezul tot atunci sau mai asteptam cateva saptamani sa mai creasca ala micu si sa avem un nou motiv de intalnire / Off-road /paranghelie --- si bineinteles tot cu tine la ceaun !!! (fie vorba intre noi - cu off-road-u' le ai tu ceva-ceva , da" cu ceaunu " m-ai dat gata :ap !!!! ) mersi doctore:banana:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Eu zic ca sunt prezent! Nu de alta, dar am "gaseala"cu caii de anul trecut! :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata corect....asta e motivul...recensamantul cailor de anul trecut:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ma asteptam la mai mare interes:hl 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata eu nu zic nimic, ca se stieee.. PS Voi mai tineti minte ce s-a intamplat anul trecut?? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Chiar, ce s-a intamplat??? Ce-am mai facut? :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata :br:br:br,,,ce misto, azi am aflat si eu,,,"tare sau ce?",,va astept cu drag, am mai gasit trasee noi,micii sunt din partea casei, felicitarile si dansul pe coclauri,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata yes yes yes:br NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata na asa na !!!!!!!!!!!!!!!! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata yes yes yes:br Na belea! De anul trecut astept gulasul promis de Zolameister:ha: Poate anul asta am noroc :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata stai sa-l prinzi pe Zoli la ceaun....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata stai sa-l prinzi pe Zoli la ceaun....:grin: Stai sa-l prinzi pe Zoli la .... vreo iesire !!!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecpreotu Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata salut unde este Poaiana sarata? si ce altitudine este? primiti si incepatori in ale offroadului dar meseriasi in ale ceaunului? nu vreau sa fac concurenta la ceaun, dar macar curatam repede cartofi si ceapa (sotia cu mine si "curat" palinca eu) (la avatar urmeaza sa pun o poza cu mine si familia la ceaun) cit de frig poate fi noaptea? mersi Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Este deschis oricarui amator de offroad si distractie ceaunul de sambata seara este rezervat de mine:x:x:x Masura frigului scade invers proportional cu cantitatea de palinca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata salut unde este Poaiana sarata? si ce altitudine este? primiti si incepatori in ale offroadului dar meseriasi in ale ceaunului? nu vreau sa fac concurenta la ceaun, dar macar curatam repede cartofi si ceapa (sotia cu mine si "curat" palinca eu) (la avatar urmeaza sa pun o poza cu mine si familia la ceaun) cit de frig poate fi noaptea? mersi ...da detalii despre masina ta.In principiu ce va fii important este sa ai cauciucuri macar de noroi.Daca ninge...te vor ajuta mult:wink:In rest onoarea ceaunului va fii a lui Unimog.Noi ne vom strica sanatatea in sanatatea Unimogului mic!:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata salut unde este Poaiana sarata? si ce altitudine este? primiti si incepatori in ale offroadului dar meseriasi in ale ceaunului? nu vreau sa fac concurenta la ceaun, dar macar curatam repede cartofi si ceapa (sotia cu mine si "curat" palinca eu) (la avatar urmeaza sa pun o poza cu mine si familia la ceaun) cit de frig poate fi noaptea? mersi Salut, Suntem o trupa destul de sudata, dar esti binevenit nu e nici o problema. Nu sunt organizator.... dar noi de regula nu prea ne organizam.. le facem din mers si ne iese bine. Altitudine nu stiu... in jur de 500m (cazarea). Traseele ajung si la 1000m. Poiana Sarata este la jumatea distantei intre Onesti si Tg Secuiesc, adica la 30 km de Onesti. Mai multe info gasesti aici http://www.poianasarata.ro/ Este un pic de frig, dar asta nu le impiedica pe nevestele noastre sa vina... Se sta la rulote sau cazare la pensiune. Anul trecut am iesit in 8 oct, cand la Onesti erau 15-18 grade si la Poiana sus in padure am avut placuta surpriza sa vedem prima zapada din an. Apropo, ia sa caut niste poze de anul trecut.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Si, unde este Poiana minuata, ca parca anul asta ca niciodata foarte putin am iesit asa ca ma bag si eu Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cateva poze de anul trecut.. ce fain a fost. Copaci inca cu frunza verde plini de zapada :banana http://img853.imageshack.us/img853/2350/68791454185249916643269.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img696.imageshack.us/img696/8254/img3950e.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img687.imageshack.us/img687/9682/img3910u.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img707.imageshack.us/img707/6284/5397870.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img835.imageshack.us/img835/7140/poianasaratawinteroffro.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img38.imageshack.us/img38/7140/poianasaratawinteroffro.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/7140/poianasaratawinteroffro.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img822.imageshack.us/img822/7140/poianasaratawinteroffro.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salutare baieti, stiu ca v-a fost dor de mine si pe aici si pe trasee :grin:. Ma anunt si eu din timp sa prind loc la caldura pentru somn, pentru 2 persoane, la pensiune. Pana atunci mai e si mai discutam noi detaliile :be Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salutare baieti, stiu ca v-a fost dor de mine si pe aici si pe trasee :grin:. Ma anunt si eu din timp sa prind loc la caldura pentru somn, pentru 2 persoane, la pensiune. Pana atunci mai e si mai discutam noi detaliile :be He he he o sa fie ca -n vremurile bune...!Apropo sa nu uiti de "geaca de ploaie"Gabi.... tu ne auzi? Editat Septembrie 27, 2011 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata daca mai este loc de o gura infometata m-as baga si eu . poate ma ajuta ''doctorii'' cu ceva detalii la contributiile despre papa si :x stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ce poze ai puuus,,,,fierbe uleiu"n motor de nerabdare,, :banana Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Am deschis cutia Pandorei:banana:banana:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate