Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011

Unimog

Postări Recomandate

Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata

M-ai uitat , sau ai ceva planuri deosebite cu mine si catzaua de sub scara ? Pe la postarea 90 si ceva dormeam cu Rechinu ....acu' nu mai dorm deloc ?...Pina acum stiu doar ca vin singur .

L.E. camera trei nu e sala de mese ?...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze Cos, am uitat de tine si de Marius4motion, vedem cum o rezolvam, cumva facem, ar mai fi o camera cu doua locuri,eventual ,,,cu maseoza la camera 3,,, :ha:,,doar ca i-am promis-o lui Zoli,,tb sa vorbim cu el,,,

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Hai ca rezolvam cumva , intr-un caz extrem ma sacrific si iau eu camera cu meseoza .Exceptam din start cazul in care e de fapt unu' mare si negru , caz in care voi face fericita catzaua ..

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x,

Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto

Camera nr 2(doua locuri)-Doctoru

Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes

Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop

Camera nr 9(doua locuri)-Niva

Camera nr 11(doua locuri)-Sorin Brasov

Camera nr 12(un loc)-Zolamaister

Camera nr 8(doua locuri)-MacFero

Camera nr 21(doua locuri)-Lucian Bacau

Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici

Camera nr 14(un loc)-TcMihai

Apartament nr 19(4locuri)-Dac Buhusi

Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau

Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov

Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT

Camera nr 13(doua locuri)-Ruff Riders

Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis

Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Hunter hunted

Aceste fiind scrise astept reactiile voastre pina cel tirziu miercuri,, :2dr

Ok, din partea mea!

Link spre comentariu

Pt Zolamaister, stiu ca ai cerut cazare cu maseoza, s-a rezolvat ,gasesti maseoza la camera nr 3 pe acelasi palier,,, :h5

asadar sa anunt si asta Camera nr 3(un loc supraetajat)-Maseoza,,pentru inscrieri la sedinta de masaj luati legatura cu Zolamaister.

Ce Tare....suna ca-n bancul cu camera si sexul spatial....

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Exista si o proba de standard ca sa vin si eu cu polizorul meu? promit sa scriu pe el 4X4 si sa vin cu maseuza in dotare, Duracel (noemy) a testat maseuza in ultima seara de la namoloasa, asadar banuimi ca exista referinte pozitive :D

Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr
Link spre comentariu

Doctore, iar nu mai inteleg nimic? De ce oare? :ha: Chateau e camera 2 sau camera 2 e chateau, asta-i intrebarea. :ha::ha:

Tu de ce-ti bati capul?? :grin:

bine ca nu e pajero camera 2...

Link spre comentariu

Personal stau linistit , pot aplica oricind planul de rezerva - dorm impreuna cu Sclipici , impartind presul de la usa ca doi betivi care sintem .

Editat de cos

Link spre comentariu

O mica modificare: Camera nr 13(doua locuri)-Cos

Apartament 18(doua camere/4 locuri)-RuffRiders/Didone

Ruff Riders/Didone; Fiecare cu altcineva. Nu de alta, dar Didone nu bea.....si atunci nu avem ce face unul cu celalalt :ha:

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Exista si o proba de standard ca sa vin si eu cu polizorul meu? promit sa scriu pe el 4X4 si sa vin cu maseuza in dotare, Duracel (noemy) a testat maseuza in ultima seara de la namoloasa, asadar banuimi ca exista referinte pozitive :D

Exista ce vrei tu, ideia e ca tre sa ai suficient antigel sa fi in lumea ta! Ca tot venii vorba, Lucian ne ajuta cu cazarea si are restaurantul cu micii si ciorba cea mai buna din zona, cat despre restul fiecare pe barba lui! Sa n-avem vorbe la divort :ha: sau contestatii :grin: :grin: Cine vrea diploma sa si-o aduca de acasa

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Exista ce vrei tu, ideia e ca tre sa ai suficient antigel sa fi in lumea ta! Ca tot venii vorba, Lucian ne ajuta cu cazarea si are restaurantul cu micii si ciorba cea mai buna din zona, cat despre restul fiecare pe barba lui! Sa n-avem vorbe la divort :ha: sau contestatii :grin: :grin: Cine vrea diploma sa si-o aduca de acasa

unde bati cu vorba asta (contestatie) sau in cine:ha:

Link spre comentariu

In fine, mai e putin si plec de acasa:ca...da` nu stiu unde trebuie sa ajung...! :ha:

In Poiana Sarata sau la Harja? Unde poposesc? Sau la :cort?

Intentia mea e sa ma pun pe drum vineri...dar la ce ora ar trebui sa ne adunam si unde? Apoi...habar n-am cat face cazarea, masa...si restul...!

Un spritz, o palinca, o cafea...se gasesc, da` altceva mai trebuie? :grin:

Io-s mai :old si pun cam multe intrebari !

Editat de Sclipici
Link spre comentariu

@Sclipici:

Ai vazut ce scrie in titlu.. tu vrei sa te duci la Harja?? :ha:

Deci, iesi din Harja, iesi din Poiana Sarata sat si te duci la camping. Si eu plec de vineri, daca vrei da-mi un tel cand esti la Onesti si mergem impreuna..

Acuma stii si tu ca e o Dezorganizata... :ha: ..fiecare ajunge cand poate, se pare ca sunt cativa care ajung sambata.

Atentie!!!

Plecarea in traseu maxim ora 10!!

Vineri program de bancuri, socializare, halbere si concurs de cogniac-canoe si sticlism.

Mancarea de la crasma contracost, bun si ieftin, iar pt sambata pe traseu e bine sa avem fiecare ceva pachet, adus de acasa sau luat de acolo.

Sambata traseu, repet plecare in jur de 10 pana pe la ora 17 cand se intuneca.

Seara avem editia a 2-a a concursului de sticlism si coniac-canoe langa un mare foc de tabara. In paralel maestrul Zoli ne va prepara gulasul, noi nu avem de facut altceva decat sa-l incurcam si sa-i umplem paharul tot timpul :grin: Costul ingredientelor se imparte la nr de persoane. Zoli a zis ca vine cam 15 lei de pers.... vedem acolo.

Gulasul se mananca afara la foc...cine e friguros se duce inauntru in restaurant.

Pt gulas e bine ca fiecare sa-si aduca de acasa 2 farfurii si 2 linguri. Farfuriile de unica folosinta strica gustul gulasului pt ca se topesc.

De baut se pare ca avem un vin bun de Vrancea cu apa minerala... pt traseu ne facem spritz conform obiceiului. Se va servi la carafa... nu mai stiu cat e.

Asta e ce am aflat din umbra, lui Zoli nu-i merge netul iar Lucian pana deseara are treaba.

Link spre comentariu

@Sclipici:

Ai vazut ce scrie in titlu.. tu vrei sa te duci la Harja?? :ha:

Deci, iesi din Harja, iesi din Poiana Sarata sat si te duci la camping. Si eu plec de vineri, daca vrei da-mi un tel cand esti la Onesti si mergem impreuna..

Acuma stii si tu ca e o Dezorganizata... :ha: ..fiecare ajunge cand poate, se pare ca sunt cativa care ajung sambata.

Atentie!!!

Plecarea in traseu maxim ora 10!!

Vineri program de bancuri, socializare, halbere si concurs de cogniac-canoe si sticlism.

Mancarea de la crasma contracost, bun si ieftin, iar pt sambata pe traseu e bine sa avem fiecare ceva pachet, adus de acasa sau luat de acolo.

Sambata traseu, repet plecare in jur de 10 pana pe la ora 17 cand se intuneca.

Seara avem editia a 2-a a concursului de sticlism si coniac-canoe langa un mare foc de tabara. In paralel maestrul Zoli ne va prepara gulasul, noi nu avem de facut altceva decat sa-l incurcam si sa-i umplem paharul tot timpul :grin: Costul ingredientelor se imparte la nr de persoane. Zoli a zis ca vine cam 15 lei de pers.... vedem acolo.

Gulasul se mananca afara la foc...cine e friguros se duce inauntru in restaurant.

Pt gulas e bine ca fiecare sa-si aduca de acasa 2 farfurii si 2 linguri. Farfuriile de unica folosinta strica gustul gulasului pt ca se topesc.

De baut se pare ca avem un vin bun de Vrancea cu apa minerala... pt traseu ne facem spritz conform obiceiului. Se va servi la carafa... nu mai stiu cat e.

Asta e ce am aflat din umbra, lui Zoli nu-i merge netul iar Lucian pana deseara are treaba.

E bine ca ai facut aceste precizari ca sa stie lumea la ce sa se astepte! Nu de alta dar sa nu venim nepregatiti! Eu am un ceai.........si o palinca pastrata tocmai de la Agnita

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

In fine, mai e putin si plec de acasa:ca...da` nu stiu unde trebuie sa ajung...! :ha:

In Poiana Sarata sau la Harja? Unde poposesc? Sau la :cort?

Intentia mea e sa ma pun pe drum vineri...dar la ce ora ar trebui sa ne adunam si unde? Apoi...habar n-am cat face cazarea, masa...si restul...!

Un spritz, o palinca, o cafea...se gasesc, da` altceva mai trebuie? :grin:

Io-s mai :old si pun cam multe intrebari !

Domnuuu, tu citesti pe sarite?, daca te uiti in urma o sa vezi ca esti pe lista ,Camera nr 20,,,mai la inceput este afisata locatia si preturila, ai acolo si un http://www....

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare