DKW Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander AP Delphi este echiparea standard de fabrica. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander 1050 roni? Da subscriu ce a zis DKW. Aceleasi componente le-am pus si eu cand a fost cazul! deja 20.000 km nici o problema ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Pretul e ok, ar fi 990 lei daca le-ai comanda direct din Anglia de la cel mai ieftin loc... eu unul am patit-o cu ambreiaj AP luat din Romania de la un magazin, nu a mers din prima, l-am dat jos am cumparat unul Valeo si cu ala a mers din prima, doar ca am platit mecanicii de doua ori ca nu a fost vina lor iar furnizorul mi-a refuzat plata garantiei ca cei de la firma au afirmat ca a fost stricat la montare... ceea ce e BULLSHIT ca am fost acolo... problema e ca la noi cred ca se trimit piesele care pica la CTC-ul lor, e impartita Europa pe zone si in functie de in care esti se impart piesele... aceeasi firma poate sa fie mai proaste luate de la noi...am mai patit si cu altele asa NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Pretul e ok, ar fi 990 lei daca le-ai comanda direct din Anglia de la cel mai ieftin loc... eu unul am patit-o cu ambreiaj AP luat din Romania de la un magazin, nu a mers din prima, l-am dat jos am cumparat unul Valeo si cu ala a mers din prima, doar ca am platit mecanicii de doua ori ca nu a fost vina lor iar furnizorul mi-a refuzat plata garantiei ca cei de la firma au afirmat ca a fost stricat la montare... ceea ce e BULLSHIT ca am fost acolo... problema e ca la noi cred ca se trimit piesele care pica la CTC-ul lor, e impartita Europa pe zone si in functie de in care esti se impart piesele... aceeasi firma poate sa fie mai proaste luate de la noi...am mai patit si cu altele asa Astia tot din Anglia aduc piesele... Rulmentul e LUK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Salut Dupa parerea mea ambreiajul la td4 este subdimensionat si patineaza foarte repede in zapada, noroi. Eu as schimba cu un "heavy duty" Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Salut Dupa parerea mea ambreiajul la td4 este subdimensionat si patineaza foarte repede in zapada, noroi. Eu as schimba cu un "heavy duty" Ca la orice masina din gama lui, si la Freelander ambreiajul e dimensionat pentru o utilizare "normala":wink: Cine vrea ceva mai mult de la masina, se indreapta spre componente HD... beleaua e ca trebuie intarit tot lantul de transmisie si, in afara de ambreiaj, oferta este extrem de redusa la Freelander (cel putin in comparatie cu off-roaderele "dedicate") It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander beleaua e ca trebuie intarit tot lantul de transmisie si, in afara de ambreiaj, oferta este extrem de redusa la Freelander (cel putin in comparatie cu off-roaderele "dedicate") Gasesti de la Dana, dar asta inseamna sa dublezi valoare masinii.:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander A montat cineva pe masina kit ambreiaj LUK? Ce stiti de ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Eu sunt de parere ca ambreiajul de la td4 este subdimensionat si pentru o utilizare normala a masinii. De aceea as pune heavy duty oricum Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Eu sunt de parere ca ambreiajul de la td4 este subdimensionat si pentru o utilizare normala a masinii. De aceea as pune heavy duty oricum Mie in 2 ani de zile mi s-a intamplat de 2 ori sa miroasa a frodou,cand am fortat masina,odata iarna cand m-am infipt intr-un maldar de zapada si odata in teren,cand am fost cu colegii de la alta sekta,dar atunci am fost fortat sa opresc repetat in panta si mi-au iesit in cale si niste pietre cat jumatate din roata,la care n-am mai avut ce sa le fac.In rest,masina se comporta normal,nu da semne ca ar trebui schimbat ambreiajul,dar ma gandesc sa-l cumpar totusi sa-l am,pentru zile negre.Nu stiu daca a mai fost schimbat ambreiajul la masina sau este cel original,dar la cat am exploatat eu masina in conditii normale adica preponderent oras si cateva iesiri soft,nu m-a lasat. Deocamdata eu ma declar multumit.Pedala de ambreiaj este mult mai tare decat la Logan sau la Megane dar n-am mers cu alt LRF sa pot face o comparatie,asa ca o iau ca atare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander eu am montat pe masina chit de la luk,se comporta bine dupa 2anisori!am avut mici probleme cu aerisirea la pompa,ca nu era facuta cum trebuie!in rest...e ok!raport pret -calitate ok! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Pedala de ambreiaj este mult mai tare decat la Logan sau la Megane dar n-am mers cu alt LRF sa pot face o comparatie,asa ca o iau ca atare. Confirm si eu acest lucru. Frana la fel. Eu actualmente am masina la service, schimb placa, discul cu piese AP, rulmentul e LUK si un tampon antibalans de la cutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Confirm si eu acest lucru. Frana la fel. Eu actualmente am masina la service, schimb placa, discul cu piese AP, rulmentul e LUK si un tampon antibalans de la cutie. Dupa schimb, pedala de ambreiaj e mult mai usoara. Nu-mi dau seama de ce, dar inainte mergea mai greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Aerisirea nu este facuta corect. In timp, se intareste pedala. Daca ai posibilitatea, lasa peste noapte un boltar, apasat pe pedala. Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Aerisirea nu este facuta corect. In timp, se intareste pedala. Daca ai posibilitatea, lasa peste noapte un boltar, apasat pe pedala. Numai bine, Alin Tot acolo "prinde" pedala ca si pana acum. Cat era masina la mecanic, am vazut niste filmulete pe net despre schimbarea ambreiajului. Acolo mecanicul gresa niste saboti metalici semicirculari care impingeau rulmentul. Poate de acolo vine. Daca se reintareste in timp, asta e. Ca sa ma linistesc o sa proptesc pedala peste noapte. O zi buna, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Se pare ca ambreiajul meu incepe sa-si dea obstescul sfarsit. O sa optez pentru un kit de ambreiaj LUK,pe care l-am gasit la 1040 lei. Acum vine intrebarea: exista posibilitatea sa imbrac discul de ambreiaj cu kevlar,(la bani,ajung tot p-acolo cu un disc normal) sa incerc sa fac treaba asta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Exista posibilitatea, dar nu facut "home made",de preferat ar fi unul gata facut de niste "unii" cu ceva experienta in domeniu. Dar in ambele variante o sa te scarpini adanc in buzunar.:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Exista posibilitatea, dar nu facut "home made",de preferat ar fi unul gata facut de niste "unii" cu ceva experienta in domeniu. Dar in ambele variante o sa te scarpini adanc in buzunar.:grin: Am renuntat la idee,pentru ca am discul cu arcuri. Risc sa am joc in butuc la cel de pe masina si atunci il fac degeaba. Ca si costuri,ar fi undeva la 200-250 de lei. Daca as fi avut discul plin,sigur ma riscam.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Se pare ca ambreiajul meu incepe sa-si dea obstescul sfarsit. O sa optez pentru un kit de ambreiaj LUK,pe care l-am gasit la 1040 lei. Acum vine intrebarea: exista posibilitatea sa imbrac discul de ambreiaj cu kevlar,(la bani,ajung tot p-acolo cu un disc normal) sa incerc sa fac treaba asta? :grin: Salut imi poti spune unde ai gasit kit-ul de ambreaj . Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander poti sa iei de pe ebay sau direct de la furnizor englez, iese vreo 900 lei cu rulment cu tot, fara rulment, kit original e creo 450 lei(tot din Anglia)...daca vrei de la noi cauta la magazinul online dedicat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 (editat) Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Eu am luat de aici http://www.island-4x4.co.uk/clutch-gearbox-propshafts-drivetrain-clutch-parts-c-25_30_2965.html. Sfat personal cumpara kit+rulment. Super multumit! Editat Martie 15, 2015 de alin75 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Multumesc , nu stiam magazinul , o sa schimb tot placa , disc si rulment . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Am luat de la volante-ambreiaje.ro,ceva de genul asta. Rulmentul a fost LUK,placa de presiune si discul,au fost AP Delphi,in cutie de LUK.Pe masina am avut tot Delphi,se pare ca a fost ambreiajul original al masinii,ca scria pe placa Made in England. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanyX Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander Salut!Stie cineva daca pot sa schimb doar conducta de plastic de la pompa de ambreiaj până la conectorul cu conducta de metal care vine de la rulment?Și dacă DA ,de unde pot s-o iau? Aceasta conducta de plastic s-a frecat de un alt plastic pe traseul ei aglomerat si a aparut o fisura prin care dupa două pedale s-a scurs tot lichidul. Vă multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Topic unificat despre ambreiaj Freelander NU se gaseste separat, doar impreuna cu pompa STC000171 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate