Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire soft

claudiu182

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire soft

eu propun pt sambata 29.10,trasee nu cunosc nici eu pt ca nu am mai fost pana acum dar tot vad in weekwnd maisni off-road care se duc inspre giurgiu,am inteles ca se opresc pe undeva pe la calugreni-comana pe lunca neajlovului.

nu cunosc bine zona dar am fost de cateva ori si este foarte frumos,daca sunt cunoscatori ai zonei sa ne dea si noua de stire ce si cum.

daca ar fi si putin de soare ar fi superb pt un gratar

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iete aici 2 filmultete de la o iesire in padure la Branesti

[video=youtube;lSkD-5Zvn84]

Stiu ca nu e nimic spectaculos, o plimbare prin natura.

Dar de aici se poate trece peste autostrada si ajunge la fundeni frunzanesti unde a fost traseul din etapa la impotmoliada anul trecut.

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

Sunt ceva masini stranse deja pentru o "plimbare" duminica prin zona Calugareni... nu se compara cu ce fac baietii din Ploiesti, e ceva plimbare prin noroi si padure.. daca e cineva interesat pentru duminica astept pm pentru detalii..

preferam sa fie sambata ca sa fiu cu familia completa dar pot sa vin si dumunica cateva ore,doar sa imi spui arcul de timp in care se desfasoara plimbarea mai ales ora de intalnire de dimineata ca pe urma fiecare sta sau pleaca in functie de necesitati.

eu locuiesc in loc.1 decembrie deci cand treceti pe aici ne antalnim eu ancepandd cu ora 09.00 sunt disponibil,mai devreme nu reusesc ca nu se trezeste juniorul.

Link spre comentariu

Da Rebel stiu ca nu se compara tocmai de aceea am si zis iesire soft pt ca deocamdata caut si eu niste forumisti care sunt interesati de asa ceva.

Promit ca la primavara imi pun si eu niste AT-uri (acum sunt de iarna pt. ca nu e masina tinuta numai de noroaie) si merg si eu la ceva mai tare.

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

atunci ai sa facem recensamant(ca tot e la moda) al intalnirii.

eu unul sunt disponibil pt duminica dimineata.

cind se ajunge la un consens puteti comunica ora aici pe forum sau sunt disponibil la 0722982093 mai ales ca nu voi fi la punctul de antalnire din bucuresti ci ma veti pescuii pe traseu.

Link spre comentariu

Vreau sa vin si eu. Astept detalii. Probabil ca o sa ne intalnim acolo, pentru ca maine si poimaine vreau sa mai fac una-alta pe la acaret si o sa vin dinspre Alexandria. Deci...la ce ora si unde? Venim pregatiti si de un gratar? Probabil ca raspunsul o sa-l avem maine pentru ca in seara asta baietii s-au intalnit la :x in oras.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Cine vrea sa mearga duminica e bine venit, intalnirea se face la 09 : 30 la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu, mai exact la PETROM-ul de pe dreapta (directia spre Giurgiu) care se afla la 200m dupa calea ferata .. Cu gratarul nu stiu ce sa zic, momentan s-a hotarat sa se mearga cu merindele in traista, dar ramane de vazut..

PS: nu sunt eu organizatorul :grin: .. gasiti aici detalii si lista participantiilor http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67247-Duminica-30-octombrie-iesire-ARO-MANIA

Editat de Rebel_Boy
Link spre comentariu

Iesire soft sambata 05.11.2011 Branesti prin padure cu intoarcere prin Fundeni Frunzanesti - Cernica

Intalnire ora 09.30 Cora Pantelimon.

Pana acu:

Frontera - eu

Frontera - clood

Grand Cherokee - un pretin

.......

0724.553.335 - Claudiu

Editat de claudiu182

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

daca se tine Duminica 06.11.2011 s-ar putea sa ma bag si eu

propun loc de intalnire in parcarea de la centura iesire din Popesti la restaurant casa iacob parca..cladirea cu geamuri albastre...ora poate fii 07.30

sa aveti macar sufe daca nu aveti M.T-uri

se poate face traseu soft undeva pe la km 30 spre oltenita,imediat dupa frumusani sunt cateva paduri,dealuri santuri etc

Editat de xnx
🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare