Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire soft

claudiu182

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire soft

daca se tine Duminica 06.11.2011 s-ar putea sa ma bag si eu

propun loc de intalnire in parcarea de la centura iesire din Popesti la restaurant casa iacob parca..cladirea cu geamuri albastre...ora poate fii 07.30

sa aveti macar sufe daca nu aveti M.T-uri

se poate face traseu soft undeva pe la km 30 spre oltenita,imediat dupa frumusani sunt cateva paduri,dealuri santuri etc

De acord dar nu cred ca putem ajunge asa devreme in Bucuresti (venim de la 160 km).

Eu zic sa ne-auzim in cursul zilei de simbata la un telefon, sa vedem cum ne punem de acord.

Telefoanele mele sint: 0724.377.290 si 0723.732.098.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate i-mi dau seama se fac doua iesiri..sau asa pare,una sambata si una duminica

cel care a initiat iesirea sa faca lista iar cei care merg sa confirme

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Salut, nu cred ca voi putea venii( Duminica) dar voi incerca pana in ultima clipa, asa ca:

Lista pentru duminica 06/11/2011:

-Xnx, s-ar putea

-Brutaru Cristian Ionut, 99,99%

-Alex_Pajero, va incerca pana in ultima clipa(confirm sau infirm prezenta cel tarziu sambata ora 23:00, aici)

Link spre comentariu

daca se tine Duminica 06.11.2011 s-ar putea sa ma bag si eu

propun loc de intalnire in parcarea de la centura iesire din Popesti la restaurant casa iacob parca..cladirea cu geamuri albastre...ora poate fii 07.30

sa aveti macar sufe daca nu aveti M.T-uri

se poate face traseu soft undeva pe la km 30 spre oltenita,imediat dupa frumusani sunt cateva paduri,dealuri santuri etc

Ne bagam noi :

u.b.u. si puiu.

Daca ne anunta cineva ca se tine.

Link spre comentariu

Nu cumva s-a asfaltat pe la Bolboci? Daca da va trebuie slick-uri si la ce mai carati bare , trolii si diiff-uri cu voi?:grin:

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Drumul asfaltat este cel care pleaca din DN71 adica DJ713 (cota1000 pana la Saua Dichiului).La Bolboci se poate merge pe DJ714 care este drum forestier si care incepe din satul Glod.:h5

DJ713 era mai interesant de urmat ( pe langa Cabana Cuibul Dorului ) dar daca spui ca s-a asfaltat e nasol.Celalt care pleca din Glod este drumul care trece pe langa sanatoriu parca si este banal de usor.Asta era acum 3-4 ani cand am facut druml cu un Hyundai Galloper neechipat. Turismele mergeau in coloana :grin:

Sa aveti drumuri bune si distractie maxima.

Editat de thx

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

dau si eu o fuga maine la bolboci ca vreau sa vad pestera dar nu stiu la cat plec.poate ne intalnim pe traseu.masina e stock si nu stiu ce planuri aveti.traseul e super se merge cu turismul am fost acum 3 saptamani cu un logan cand a nins.daca ne vedem pe drum vrb pe statie.plimbare placuta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare