claudiu182 Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Iesire soft Ok vin si eu. La 9 la Cora da? Tel 0724 553 335 Editat Noiembrie 18, 2011 de claudiu182 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Iesire soft Asa ramane : la 9am la Cora Panetlimon. Pana acum avem: eu (Octav) - 0741.087.378 asap - 0722.232.779 mms - 0743.332.244 +hover alex_pajero liviuoff - 0769.243.769 claudiu182 ramoon - spunea ca ar vrea sa vina, dar nu avem o confirmare De asemenea a ramas ca fiecare isi aduce ce vrea sa bea si ce pune pe gratar. alex_pajero - parca tu ai zis ca aduci gratarul, nu ? Editat Noiembrie 18, 2011 de Astral Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Iesire soft Da asa am zis, eu il aduc dar fara suport, il vom aseza pe caramizi, acum ma duc sa iau si-un sac de carbuni. La 09:00 la Cora deci.... Nr meu 0766248787 Alex O singura problema am... nu am copilot:cr3 Editat Noiembrie 18, 2011 de alex_pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Iesire soft Da asa am zis, eu il aduc dar fara suport, il vom aseza pe caramizi, acum ma duc sa iau si-un sac de carbuni. La 09:00 la Cora deci.... Nr meu 0766248787 Alex O singura problema am... nu am copilot:cr3 nu cred ca ai nevoie de copilot......dar daca vrei poate pacalesc eu unul dintre cei 2 ai mei sa vina la tine :banana maine la 9 la cora din cate vad vor fi 7 masini ? sau nu am numarat bine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Iesire soft Asa se pare. Ne-am strans cativa :banana De-abia astept ziua de maine ... :j Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Iesire soft distractie maxima , as fi venit si eu dar am extrem de multa treaba acasa !!!!!!!!!1 poate data viitoare va insotesc dar totusi eu ma inpac mai bine cu off-ul:banana de munte decat cel de campie!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Iesire soft Clar este mult mai frumos la munte din toate punctele de vedere. Dar ... din lipsa de timp... merge si asa. Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Iesire soft Ionut omule baga si tu filmulete poze ca mor da curiozitate :pl Promit sa pun si eu ce am :wink: Editat Noiembrie 18, 2011 de claudiu182 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft gata trezireaaaaaaaaaaaa:banana:tk:tr KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft gata trezireaaaaaaaaaaaa:banana:tk:tr " neatza!!!!! Startul se da in 90 de min...... Toata lumea la posturi !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Ce matinal esti :wink: Eu in 10 minute plec, ne vedem acolo Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Voi fi prezent :ap Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Vrem poze domnilor fotografi, pozeeee.......:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Eu trebuie sa le prelucrez si dupa le postez. Probabil diseara. Oricum a fost o iesire reusita :banana Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Magix Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Ce mai iesire .... Si noi ziceam ca se pune praful pe troliul lui Mariaci .... Azi am fost copilot data viitoare bag si eu ragalia la namoleala.... Asteptam pozele .... Noi sa fim sanatosi ca de belele dam oricum! Mitsubishi Pajero MK I 3.0 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft nu mai incarca poze....incerc mai tarziu daca nu va merge am sa le bag luni de la bir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft pozeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft salutare acum ma pregates sa pun si io niste poze si filmulete ......:bananaam spalat si cotetu:ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft pozeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft pozeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BuniculUBI Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Oameni buni pai si eu ? Trecetima si pe mine in lista voastra la urmatoare iesire plsssssss Va pupa BuniculUBI :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft si na k nu s-a pus prafu pe troliu:br KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft noroi, bravo ! sa va fie de bine ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) Re: Iesire soft Oameni buni pai si eu ? Trecetima si pe mine in lista voastra la urmatoare iesire plsssssss Va pupa BuniculUBI :old ideea este ca nui problema de trecut doar ca na acum o sa primesti mail daca ai postat pe topicul asta si o sa stii cand se iese pt ca tot acici banuesc ca o sa discutam cu urmatoarea iesire nu?:h5hahah noroi descoperit de mine unde am si ramas incotopenit :cl:br imi pare rau aveam 2 filmari si nu se inarca pe youtube merge pana la 78% si acolo se opreste si nu mai incarca :ang1:ang1si poate data viitoare o sa fie mai multa massmedia printre noi :h5 Editat Noiembrie 19, 2011 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate