Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire soft

claudiu182

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire soft

am mai atras doi doritori pentru sambata

un grand cherokee si un hover

deci noi suntem 3 masini

din pacate stock si fara statzii dar cu ceva experienta in off unii dintre noi

aha....si cam care dintre noi sunt aia cu ceva experienta in off, nu ca ar conta la drumurile pe care ne vom baga:grin: pe de alta parte, sufele ochetii si hilift-ul inca le mai am si vor fi la noi...asta asa in cazul in care ne mananca si nu are cine sa ne scarpine....:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ap

aha....si cam care dintre noi sunt aia cu ceva experienta in off, nu ca ar conta la drumurile pe care ne vom baga:grin: pe de alta parte, sufele ochetii si hilift-ul inca le mai am si vor fi la noi...asta asa in cazul in care ne mananca si nu are cine sa ne scarpine....:h5

:ap

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Daca nu m-ar manca nu m-as mai fi agitat atat sa se realizeze iesire asta :br , app, sincer, crezi ca exista vreun gram de speranta ca vom folosii sufe, ocheti, hi-lift, bla bla bla...?

Editat de alex_pajero
Link spre comentariu

Maistrilor ma bag si eu da nu stiu 100% sigur. Va dau raspunsul azi mai tarziu sau maine. Cat despre scule de bascule puteti sa priviti filmul de mai inapoi care e facut chiar acolo de mine acum 2 saptamani, cu masina stock si colegu clood cu stock si AT-uri.

Deci, daca nu-i ploaie, nu-s probleme. Bafta.

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

De ramas pe-acolo nu cred, de fapt as baga mana in foc ca doar o sa se puna praf pe troliul meu. Sa speram ca dam macar de un pic de namol :grin:

Ma tot road o idee insa. Cand am fost sa gasesc namoale pe la impotmoliada, am vazut ca in jurul terenului respectiv in care s-a desfasurat concursul erau multe rasaduri si destul de multe utilaje (mai in departare) la munca, nu stiu exact ce faceau ca nu ma pricep. Dar, in portiunile, unde m-am distrat data trecuta pe namol astea sunt arate (cred ca asta-i termenul pentru santurile alea regulate de aprox 15-20 de cm adancime). Si ma gandeam initial ca nu are rost sa mai mentionez ca ne descurcam noi.

Insa mi-a atras un prieten din club atentia ca la intrarea din Balaceanca tiganii aia sunt ofticatii rau pe astia cu jeep-uri si ca s-ar putea sa dam prin padurile din imprejurimi de scoabe (niste chestii din fier ascutite la capete). Pe de alta parte trebuie intelesi si oamenii respectivi ca muncesc destul ca sa-si cultive pamanturile Asa ca m-am gandit sa mentionez.

Propunerea mea ar fi urmatoarea ne intalnim intr-o locatie prestabilita pentru sambata si pierdem jumatate de ora sa discutam si sa alegem intre:

- mergem pe undeva pe la Cernica - cu riscul de a pierde inca o jumatate de ora cautand o intrare pe undeva pe unde ne-am putea plimba si noi

- mergem pe langa Arges - aici o sa vorbesc eu maine cu taica-miu sa-l rog sa interebe pe cineva de prin zona aia, daca si pe unde ne putem consuma gazul pe-acolo (distanta fata de centura Berceni si locatia unde zic eu pe langa Arges este de 34 km)

- mergem pe undeva pe langa Branesti - incerc sa ma interesez intre timp daca gasim vre-o padurice mai intunecata si rupta sa ne distram si noi un pic, dar nu garantez aici

- ultima varianta ar fi sa mergem unde au mers si colegii din link-ul pe care l-am dat mai anterior. Daca este ok acolo, luam legatura cu ei si aflam mai multe detalii.

Voi ce ziceti ?

Terracanus semipreparatus
Link spre comentariu

Si eu sunt de accord...oricum in zona Pantelimon nu prea avem unde sa ne bucuram. In zona Arges stiu niste trasee dar nu pentru masinile pe care le avem in clipa de fata disponibile la "start".

Cel mai bine stabilm la fata locului, in functie de disponibilitatea fiecaruia de a intra in off, timp, si etc.

Cel putin colegul pe care il mentiona ASAP ca fiind al treilea cu Jeep-ul Gr. Cherokee, nu il vad intrand prin mlastini prea mari sau paduri prea dese deoarece franciza la casco e mare :D:D:D:D

Link spre comentariu

Si eu sunt de accord...oricum in zona Pantelimon nu prea avem unde sa ne bucuram. In zona Arges stiu niste trasee dar nu pentru masinile pe care le avem in clipa de fata disponibile la "start".

Auzi, dar pe langa Corbeanca si in zona de nord, nu este nimic (de curiozitate) ? Am vazut ceva paduri, dar nu pare nimic fascinant.

Link spre comentariu

Colegu mariaci stai linistit, eu am fost acolo de mai multe ori si nu am dat de nici o scoaba si chiar daca dadeam nu cred ca imi taia bulbarul. Iar cat despre Robin Hoozii din paduri cu sabii si arcuri nici atat pt. ca nu e nici o padure prin zona.

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

Colegu mariaci stai linistit, eu am fost acolo de mai multe ori si nu am dat de nici o scoaba si chiar daca dadeam nu cred ca imi taia bulbarul. Iar cat despre Robin Hoozii din paduri cu sabii si arcuri nici atat pt. ca nu e nici o padure prin zona.

Ma gandeam la anvelope nu la altceva, cel putin eu la ce scuturi am sub masina, nu-mi fac probleme. Si de asemenea ma gandeam ca nu ar avea rost sa ne certam cu cineva, ca pana la urma am vazut ca si tu ai pus sticker-ele cu club4x4 pe masina, si eu la fel, si ma gandesc sa nu stricam imaginea clubului.

Daca tu zici ca ai fost de mai multe ori si este ok, nu am absolut nimic impotriva, oricum decidem impreuna cand ne intalnim. Tu ai reusit sa afli daca poti veni sau nu ?

Link spre comentariu

Inca nu stiu sigur da va anunt maine.

Cat despre anvelope daca nu-i ud nu conteza, iar despre imagine ce sa zic...

daca mie imi place sa pescuiesc hamsii si nu balene inseamna ca nu-s pescar?

Frontera 2.0i

Skoda Octavia 1.9 tdi

Link spre comentariu

cei cu experienta.....vad ca au fost "gadilati" si au scris mai sus asta :br

in cazul in care iei tu hilift-ul nu-l mai car si eu ...si niste sufe mai am si eu pe acolo

Link spre comentariu

acum ....hai sa vedem cine vine sigur si sa facem schimb de numere de tel

1) eu sigur ..0722.232.779

2) mms-ul sigur ...pun eu numarul lui de tel 0743.332.244 (stiu ca ma injura:banana

3) luci- gr cherokee....va veni cu mine

Link spre comentariu

Va salut pe toti!

Incerc sa ajung si eu, daca imi termin treburile mai devreme in seara asta - e ceva drum din Bacau. :grin:

M-au "starnit" niste colegi tot cu Hovere, care au zis ca vin la intalnire...

:c1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare