clood Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Iesire soft Ramane ptr sambata , voi fi prezent . Restul detaliilor le vb la tel . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Iesire soft daca se tine Duminica 06.11.2011 s-ar putea sa ma bag si eu propun loc de intalnire in parcarea de la centura iesire din Popesti la restaurant casa iacob parca..cladirea cu geamuri albastre...ora poate fii 07.30 sa aveti macar sufe daca nu aveti M.T-uri se poate face traseu soft undeva pe la km 30 spre oltenita,imediat dupa frumusani sunt cateva paduri,dealuri santuri etc De acord dar nu cred ca putem ajunge asa devreme in Bucuresti (venim de la 160 km). Eu zic sa ne-auzim in cursul zilei de simbata la un telefon, sa vedem cum ne punem de acord. Telefoanele mele sint: 0724.377.290 si 0723.732.098. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft S-a schimbat traseul mergem in padurea cernica. Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft Se mai face iesirea de maine 05.11.2011 ? Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft din cate i-mi dau seama se fac doua iesiri..sau asa pare,una sambata si una duminica cel care a initiat iesirea sa faca lista iar cei care merg sa confirme -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft salutare colegi sant prezent 99,99% duminica !!! :banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Iesire soft Da se mai face iesirea de sambata. De cealalta nu stiu nimic. Editat Noiembrie 4, 2011 de claudiu182 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft Salut, nu cred ca voi putea venii( Duminica) dar voi incerca pana in ultima clipa, asa ca: Lista pentru duminica 06/11/2011: -Xnx, s-ar putea -Brutaru Cristian Ionut, 99,99% -Alex_Pajero, va incerca pana in ultima clipa(confirm sau infirm prezenta cel tarziu sambata ora 23:00, aici) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft se pare ca softul de duminica se va tine an masivul BUCEGI mai precis lacul boboci!!!!!!!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Iesire soft Vroiam sa vin si eu cu Puiu. Se mai tine asta din Bucuresti, duminica 06.11.2011 ? Editat Noiembrie 4, 2011 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft vroiam sa scriu BOLBOCI!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft daca se tine Duminica 06.11.2011 s-ar putea sa ma bag si eu propun loc de intalnire in parcarea de la centura iesire din Popesti la restaurant casa iacob parca..cladirea cu geamuri albastre...ora poate fii 07.30 sa aveti macar sufe daca nu aveti M.T-uri se poate face traseu soft undeva pe la km 30 spre oltenita,imediat dupa frumusani sunt cateva paduri,dealuri santuri etc Ne bagam noi : u.b.u. si puiu. Daca ne anunta cineva ca se tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft se tine an bucegi !!!!!!!!!!!!!:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft Salutare,ma bag si eu la Bolboci duminica cu troliu si MT uri Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft confirm 100% @ dane :tk:banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Iesire soft Din pacate nu pot sa ajung weekendul asta la intalnirea de la Brasov cum ma anuntasem din cauza serviciului asa ca imi ramane duminica disponibila pentru iesire... deci prezent si eu doar duminica cu Frontera cu sufa si M/T http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Iesire soft Nu cumva s-a asfaltat pe la Bolboci? Daca da va trebuie slick-uri si la ce mai carati bare , trolii si diiff-uri cu voi?:grin: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaneta Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Iesire soft Drumul asfaltat este cel care pleaca din DN71 adica DJ713 (cota1000 pana la Saua Dichiului).La Bolboci se poate merge pe DJ714 care este drum forestier si care incepe din satul Glod.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Re: Iesire soft Drumul asfaltat este cel care pleaca din DN71 adica DJ713 (cota1000 pana la Saua Dichiului).La Bolboci se poate merge pe DJ714 care este drum forestier si care incepe din satul Glod.:h5 DJ713 era mai interesant de urmat ( pe langa Cabana Cuibul Dorului ) dar daca spui ca s-a asfaltat e nasol.Celalt care pleca din Glod este drumul care trece pe langa sanatoriu parca si este banal de usor.Asta era acum 3-4 ani cand am facut druml cu un Hyundai Galloper neechipat. Turismele mergeau in coloana :grin: Sa aveti drumuri bune si distractie maxima. Editat Noiembrie 5, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Iesire soft asteptam si alte propuneri daca vi se pare prea soft !!!!!!!ce ziceti de valea doftanei - sacele ......:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Iesire soft dau si eu o fuga maine la bolboci ca vreau sa vad pestera dar nu stiu la cat plec.poate ne intalnim pe traseu.masina e stock si nu stiu ce planuri aveti.traseul e super se merge cu turismul am fost acum 3 saptamani cu un logan cand a nins.daca ne vedem pe drum vrb pe statie.plimbare placuta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Iesire soft caut doritor (copilot) pentru iesirea de maine !:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft eu am ajuns pe aici voi nu?data vítoare ne organizam mai bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft Clip de la iesirea de sambata. Din pacate am fost numai eu cu clood da asta e data viitoare merem duminica ca vad ca sambata slabe sanse. Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft din nefericire nu am putut sa ma trezesc, scuze colegilor care mau asteptat!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate