alex_pajero Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft Clip de la iesirea de sambata. Din pacate am fost numai eu cu clood da asta e data viitoare merem duminica ca vad ca sambata slabe sanse. Foarte relaxant, bravo voua, duminica viitoare poate ajung si eu pe acasa sa pot merge cu voi, daca nu nu-mi ramane decat sa va invit acolo unde voi fi eu, zona cu dealuri destul de frumusele undeva pe la lehliu daca va intereseaza! Pana atunci toate cele bune si mai vb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft Merci Alex, ar fi misto sa ne intalnim dar din pacate (sau mai mult din fericire pentru mine :) ar trebui sa ajung la Dambovicioara weekend-ul urmator la un pic de relax la munte. Oricum ne auzim. Bafta. Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Iesire soft Suna interesant propunerea cu Lehliu. Poate o si realizam nu ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Iesire soft Sigur ca da, numai ca au nu mai pot posta aici fiindca nu am semnal 3G suficient de bun ca sa postez asa ca daca vrei ma poti suna pe 0766248787 iti spun ca care-i treaba pe aici si postezi tu daca nu te deranjeaza, iddea este ca e un traseu soft, traseu in ghilimele, nu este tocmai un traseu ci doar niste drumuri de pamant pe langa niste dealuri inaltute, dar traseul se poate configura pe loc in special un loc de joaca ceva, sper sa ne auzim la tel eu nu mai pot poata pentru urmatoarele 2 zile. Daca nu am semnal nici pe tel da-mi un sms si sun eu cand dau de semnal! Salutare, Alex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Sigur ca da, numai ca au nu mai pot posta aici fiindca nu am semnal 3G suficient de bun ca sa postez asa ca daca vrei ma poti suna pe 0766248787 iti spun ca care-i treaba pe aici si postezi tu daca nu te deranjeaza, iddea este ca e un traseu soft, traseu in ghilimele, nu este tocmai un traseu ci doar niste drumuri de pamant pe langa niste dealuri inaltute, dar traseul se poate configura pe loc in special un loc de joaca ceva, sper sa ne auzim la tel eu nu mai pot poata pentru urmatoarele 2 zile. Daca nu am semnal nici pe tel da-mi un sms si sun eu cand dau de semnal! Salutare, Alex! Nu am inseles unde esti ... aproape de bucuresti ? Ceva pentru maine ? Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Iesire soft Salut, pana la urma facem o iesire weekend-ul asta? ori sambata ori duminica ?:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Iesire soft daca e ceva ma bag si io cu :tr meu momentan nu am troliu si sufe .pajero 3000v6 simex inaltat si statie cb .daca va hotarati sa faceti ce io ma alatur voua numai bine Editat Noiembrie 16, 2011 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft Pai deocamdata nu suntem decat noi doi:al , iar eu nu cunosc trasee sper ca sti tu, pana una alta poate mai apar doritori, ca si locatie am auzit ca pe la Cheia ar fi ceva trasee soft....astet si alte variante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft Daca vreti ceva soft de ce mergeti tocmai la Cheia?Sunt in sud spre Dunare o gramada de drumuri si paduri..Alex de la Lehliu in jos spre Dunare vad ca este o salba mare de lacuri.Pe marginea lor sigur trebuie sa gasiti ceva interesant si iesiti si mai bine la $. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft Daca vreti ceva soft de ce mergeti tocmai la Cheia?Sunt in sud spre Dunare o gramada de drumuri si paduri..Alex de la Lehliu in jos spre Dunare vad ca este o salba mare de lacuri.Pe marginea lor sigur trebuie sa gasiti ceva interesant si iesiti si mai bine la $. Pai de la bucuresti pana dincolo de lehliu sunt vreo 70 de km asa ca mai bine mai merg un pic si ajung la cheia ca sa nu mai pun la socoteala ca la ce seceta este nu cred ca vom da de vreun noroi sa ne mozolim si noi un pic acolo, poate mai degraba daca nu plecam departe de ucuresti mergem unde se tine impotmoliada sau pe la calugareni...oriunde numai sa ne strangem cativa oameni :ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft Pai de la bucuresti pana dincolo de lehliu sunt vreo 70 de km asa ca mai bine mai merg un pic si ajung la cheia ca sa nu mai pun la socoteala ca la ce seceta este nu cred ca vom da de vreun noroi sa ne mozolim si noi un pic acolo, poate mai degraba daca nu plecam departe de ucuresti mergem unde se tine impotmoliada sau pe la calugareni...oriunde numai sa ne strangem cativa oameni :ooo la calugareni ma gandeam si io ar fi fan sa merem pe la calugareni KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft La Calugareni sambata sau duminica as putea ajunge si eu cateva ore dimineata.Tinem legatura. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Iesire soft Nu va recomand Calugareni.....se pare ca accesul in zona a fost ingradit la propriu si la figurat...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: Iesire soft :banana pai atunci calugareni sa fie, sambata e bine? mie unu imi convine mai mult iar ca si ora pe la 09:00 sa ne intalnim undeva la iesire din buc??? tragem si-un gratarel ceva ,...deci se mai baga cineva? Scuze astral cred ca am postat amandoi in acelasi timp,multumim de info , atunci propun ca si locatie impotmoliada? e bine? are cineva alte preferinte? Editat Noiembrie 16, 2011 de alex_pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft da e ok si impotmoliada dar stabiliti ceva sigur ce si cum ca a stim si noi ce facem!io vin dar pe langa bucuresti KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft pai nu are cine sa stabileasca, va trebuii s-o facem noi, asa ca ia zi te arajeaza sambata ne intalnim la ora 09:00 in parcare la cora pantelimon, dupa care plecam la treaba?? daca da cine se mai baga sa se treaca in lista Lista: 1 - Alex_pajero 2 - ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft pai nu are cine sa stabileasca, va trebuii s-o facem noi, asa ca ia zi te arajeaza sambata ne intalnim la ora 09:00 in parcare la cora pantelimon, dupa care plecam la treaba?? daca da cine se mai baga sa se treaca in lista Lista: 1 - Alex_pajero 2 - ? 3 liviuoff pajero prezent KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft Salutare, As veni si eu. Teracanus - incaltat cu MT-uri si troliu (plus sufe, ocheti... etc) Numai ca legat de locatia impotmoliadei... am fost eu acum vre-o 4 saptamani in cautare de namol dupa ce luasem MT-urile si ... nu am gasit. Iar fara namol este cam plictisitor, adica este doar camp + gaurile prin care a fost concursul (pline cu ierburi destul de inalte). Practic, pe-acolo este traseu foarte soft daca nu ploua, poate fi facut cu orice masina mai inalta fara 4x4. Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft Salutare, As veni si eu. Teracanus - incaltat cu MT-uri si troliu (plus sufe, ocheti... etc) Numai ca legat de locatia impotmoliadei... am fost eu acum vre-o 4 saptamani in cautare de namol dupa ce luasem MT-urile si ... nu am gasit. Iar fara namol este cam plictisitor, adica este doar camp + gaurile prin care a fost concursul (pline cu ierburi destul de inalte). Practic, pe-acolo este traseu foarte soft daca nu ploua, poate fi facut cu orice masina mai inalta fara 4x4. poi bun zi si u varianta ta pe unde sa mergem KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Re: Iesire soft Sa nu ma intelegeti gresit, nu am absolut nimic impotriva, daca mergeti acolo si nu apare ceva neprevazut legat de copii pe-acasa, cu siguranta vin si eu. Spuneam doar ca stim la ce sa ne asteptam. Din pacate nu pot sa vin cu o alta idee, ca nu prea cunosc. Pot sa spun insa ca imi place unde au fost colegii din postul urmator: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61798-info-traseu-pe-langa-Bucuresti/page2 - din pacate si acolo cred ca va fi la fel daca nu ploua. De asemenea ma uit pe harta de la impotmoliada si ma gandesc ca putem sa mergem intai acolo si de-acolo sa stabilim un traseu mai departe tot pe campii. De asemenea am tot auzit de Cernica (prin padure si prin afara ei), dar nu-mi dau seama prea bine pe am putea merge. Am gasit ceva de genul pe net: http://nijionbike.wordpress.com/tag/cernica/ - pare interesant, dar nu m-am uitat la tot filmuletz-ul ca sa-mi dau seama cum si pe unde am putea merge. Editat Noiembrie 17, 2011 de mariaci Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft Ai dreptate pe seceta asta nu prea gasesti noroaie, insa ...nu putem nici sa nu mai iesim, app de locul iesirii eu unul(necunoscator de trasee) merg oriunde numai sa mergem undeva pana la urma, ne mai cunostem si noi intre noi, facem si noi un gratar mancam un mic bem o bere etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft Ai dreptate pe seceta asta nu prea gasesti noroaie, insa ...nu putem nici sa nu mai iesim, app de locul iesirii eu unul(necunoscator de trasee) merg oriunde numai sa mergem undeva pana la urma, ne mai cunostem si noi intre noi, facem si noi un gratar mancam un mic bem o bere etc... Sunt total de acord cu tine! :br Eu as propune atunci sa ne intalnim undeva in Bucuresti, si mergem toti spre locatia impotmoliadei, iar de-acolo decidem ce si cum facem. Ce ziceti ? Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft ma bag si eu daca ma primiti cu masina stock cu AT-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft Pai o varianta ar fi in parcare la Cora Pantelimon, mai aproape de locatie nu stiu unde sa zic poate direct pe camp, dupa ce se trece pe sub autostrada A2 inainte de calea ferata? Atea ar fi 2 variante, daca are cineva o idee mai buna astept. P.S. Sambata, la 09:00 e bine?... ma gandesc ca na duminica toata lumea se pregateste pentru luni, cel putin eu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Iesire soft ma bag si eu daca ma primiti cu masina stock cu AT-uri Pe seceta asta vorba lui Mariaci: merge si cu un 4x2 mai inalt, asa ca ne vedem la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate