liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft cainele lui asap ..... lasa micul ........... nu imik vine sa cred A FOST O IESIRE DE NOTA :10:gr1 SI ALEX _PAJERO MARE GRATARAGIU NU RATA IESIREA URMATOARE TOTI CONTAM PE TINE :br KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Super ok gratarul si atmosfera....de traseu data viitoare ma voi ocupa personal.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Super ok gratarul si atmosfera....de traseu data viitoare ma voi ocupa personal.:grin: te vei ocupa tu de traseu daca o sa ai cu ce masina........ca daca vii iar cu chinezaria aia.....iar nu o sa ai chef sa faci nimic hai bea un spritz si pentru mine :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft Nu stiu cum va simtiti voi... dar eu sunt terminat, in 2 minute ma duc sa bag somn:sl Patru poze si de la mine, ca trebuie sa le redimensionez si mi-e cam lene: Da' revin maine cu restu'! Sa mai tot avem iesiri din astea... :ti Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Iesire soft ce popular a devenit noroiu asta :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) Re: Iesire soft Liviu tre sa il lasi mai mult pa youtube ca mere pan la urma sa incotopeneste la sfarsit acolo da merge. Oricum o sa bag si eu maine media :wink: Imi pare rau ca n-am putut sta mai mult ca vaz ca pana nu ati ramas toti in mlastina aia nu v-ati lasat :ha1 :br Editat Noiembrie 19, 2011 de claudiu182 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si harta, cu zonele pe unde am umblat: - o parte e facuta de mine cand am fost sa iau bere aia de kko :grin: Si aici ceva mai multe detalii: Apropo Alex dai si meditatii despre cum se face un gratar rapid si fara efort? :gr1 PS: revin si cu restul de cateva poze in curand, eu nu am apucat sa fac prea multe ca eram prea ocupat sa ma innoroiesc :grin: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si alte cateva poze: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si inca o serie: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si ultimile poze de la mine: PS: m-a filmat si pe mine cineva cand treceam prin namolul ala si cand am urcat una dintre pante ... vreau si eu :pl Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si un filmulet cu asap: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Si un filmulet cu asap: io io io am filmulet cu tine il poztez azi KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft io io io am filmulet cu tine il poztez azi iupiiiiiiiii :banana Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft sunt nerabdator ca sa il vad si ieu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Bun ,bun asa eu sambata am mai bibilit pe la masina.Cu prima ocazie o sa apar si eu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft iata si filmuletelehttp://www.youtube.com/watch?v=OTAvmM2MRTE[video=youtube;L2vjO5TDCZA] KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Iesire soft toti ati fost niste oameni minunati abea astept urmatoarea iesire :banana Editat Noiembrie 20, 2011 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft bai cei acolo ? toti ati ocolit balta cu noroi ....!:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft Eh... asta a fost incalzirea, vad ca n-are nimeni filmuletzele de mai tarziu. Si totusi parca mai era cineva care zicea ca nu are user pe forum... dar a zis ca da filmuletzele unui coleg care are user, nu mai tin minte cine insa :grin: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Iesire soft io ce am avut am postat poze si filme ....... asa k dara aviatoare imi iau camera pt masina d filmat ..:2dr KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate