nessum Postat Decembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Florin zis Aiurica :tk mi-a prins overfenderele si aparatoarele de noroi! Editat Decembrie 20, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 @robertz :tk mi-a dat 2L de vopsea texturata, neagra de la 3M cu care am dat pe pragurile din interior, pe jumatatea de jos a usilor si in spatiul semnalizatoarelor spate. Nefiind originale ramanea un mic spatiu prin care se infiltra apa. Cu ce a ramas, la primavara voi dai pe bara de spate. :h5 L.E. Dupa Craciun merg la Florin sa punem si pe puntea fata aparatoare de noroi. :tk Editat Decembrie 20, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Overfenderele originale le spal, le reconditionez si le vopsesc. O sa le infoliez si le voi pune la pastrare! :c1 Editat Decembrie 20, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Si varianta...finala! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Next level? :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Iarna la padure. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pe la minus 15 grade MRL-urile mele au refuzat sa mai cupleze! :op Eram pe la Calugareni si aveam doar tractiune spate! Dupa ce am carait-o inainte, inapoi, pune blocantul ARB ca nu puteam iesi dintr-un sleau' de 20 cm... Am decuplat tot, am pus totul pe off apoi am luat o pauza de 5 min cat un gat lung de tzuica! :x Pana la urma si-a revenit! :gr1 Azi am desfacut MRL-urile, sa vad ce e pe acolo. Plin de ''maclavais''. Ultima revizie le-am facut-o in aprilie 2014. Le-a desfacut @ganganu :tk, eu le-am curatat. A pus cateva picaturi de ulei de servo (d-ala rosu) iar acum cupleaza corect! E drept ca afara sunt temperaturi pozitive dar la primavara o sa-i facem o revizie amanuntita puntii fata. MRL-ul era plin de vaselina, probabil aruncata de la planetara, @gaganu crede ca e un oring, simering, ceva cu ring defect. Vedem... Deci...sambata nu o sa am probleme in zapada si noroaiele de la Seciu! :oc Revin cu...amanunte! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Azi am fost la @giorgel sa verificam :tk Toyota inainte de GTC Trophy ocazie cu care am schimbat si lampile de semnalizare de pe spate. :banana Aveam pe D originala Toyota iar in S una de la Al Padrino ( pret de lista 120ron:wink:), Am pus si pe dreapta una de la Al Padrino. Fasungul unui bec era f.ruginit si l-am schimbat/lipit cu unul noi. Am reusit sa fac functionale lampile de mers inapoi si proiectorul, mufa :-P de la cutia de viteze nu era cuplata. Apoi i-am pus sigla Toyota in bot!!! :grin: :tk @giorgel pentru rabdare! :2dr Acum am si eu logo luminat Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 De vreo 2 ani stergatorul de pe spate era doar de decor. Am facut rost de un motoras in mintile lui ( :tk Cosmin Mares) iar azi cu ajutorului :tk lui @giorgel am rezolvat problema! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Incepe Campionatul CNOR iar prima Etapa de la Sighisoara e f.aproape :be:4079862908: , normele de siguranta trebuiesc respectate, conform Anexei...:f2 :ha: Deci...unde pune :hl stingatorul, extinctorul de 2L cu plubere? I-am gasit o pozitie langa scaunul cu cantar, sper sa nu dau in el la flexari! :al Dar maceta si cheia de roti? Folosim :wink: @Quick fix :grin: ori ba? :2dr Editat Martie 30, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 ....... Dar maceta si cheia de roti? Folosim :wink: @Quick fix :grin: ori ba? :2dr Quick FIST........Nu mai induce lumea in eroare ! :grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75860-Sisteme-de-fixare-QUICK-FIST-SUA REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Da,:tk Quick Fist, GTC vinde sistemul asta si le-am luat demult de tot de...s-a sters numele de pe ele...:happy Editat Martie 30, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Am repozitionat stingatorul cu pulbere pe stalpul din stanga spate si asigurat cu QuickFist, apoi am pus si invertorul ca statea degeaba prin sertar de vreo 6 ani! :tk @giorgel & team! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pune si ce idee ai furat de la LR.:ha: Editat Aprilie 1, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cat de sigur esti ca stingatorul ala - din cauza prinderii acolo ca pozitie si siguranta-nu se transforma intr-un proiectil de otel la un soc masiv din categoria rasturnare/accident ?!? eu as spune ca sunt sanse suficiente cat sa-l dau jos....repet, eu , ca nu-mi plac riscurile inutile.... Si sa nu spui ca prindere aia cu Fist....ing este asa data drak ca nu servesc nimic cu smoala.... :grin: In rest doar de bine,esti un exemplu de curatenie si atentie in domeniul masinilor 4x4. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cat de sigur esti ca stingatorul ala - din cauza prinderii acolo ca pozitie si siguranta-nu se transforma intr-un proiectil de otel la un soc masiv din categoria rasturnare/accident ?!? eu as spune ca sunt sanse suficiente cat sa-l dau jos....repet, eu , ca nu-mi plac riscurile inutile.... Si sa nu spui ca prindere aia cu Fist....ing este asa data drak ca nu servesc nimic cu smoala.... :grin: In rest doar de bine,esti un exemplu de curatenie si atentie in domeniul masinilor 4x4. Am incercat mai multe variante iar asta pare cea mai buna. Suportul de metal este prins direct pe stalp iar banda aia de cauciuc e o protectie suplimentara, zic eu. O sa vad saptamana viitoare cum se comporta in conditii de concurs la Sighisoara! :tk RZV-ule. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pune si ce idee ai furat de la LR.:ha: Practic sursa de inspiratie a fost @Astral cu a lui Lebadoi Negru :tk Eu am preferat sa nu pun zavorul :oo ala ci niste piulite tip fluture, :br ma rog...@giorgel! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan/page15 Editat Aprilie 4, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cat de sigur esti ca stingatorul ala - din cauza prinderii acolo ca pozitie si siguranta-nu se transforma intr-un proiectil de otel la un soc masiv din categoria rasturnare/accident ?!? eu as spune ca sunt sanse suficiente cat sa-l dau jos....repet, eu , ca nu-mi plac riscurile inutile.... Si sa nu spui ca prindere aia cu Fist....ing este asa data drak ca nu servesc nimic cu smoala.... :grin: In rest doar de bine,esti un exemplu de curatenie si atentie in domeniul masinilor 4x4. Te asigur eu ca stingatorul este bine fixat.. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Te asigur eu ca stingatorul este bine fixat.. Oricum in timpul concursului purtam...casti! :j Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Nu vad unde am pus suruburile fluture:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Nu vad unde am pus suruburile fluture:ha: La masuta, dar nu le-ai pus tu ci Bogdan! :x Editat Aprilie 3, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Care masuta?:oo Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Care masuta?:oo Ce bei? :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Inainte de plecarea la Sighisoara am fost la Glina Racing Team sa facem o ultima verificare. Cu exceptia unui semering de la CV care curge si sper sa avem timp sa-l schimbam mai era si senzorul de la TerraTrip desurubat in rest masina arata bine dupa cum zicea @gaganu! :tk L.E. Au fost gresate si crucile cardanice.:grin: Editat Aprilie 4, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 5, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pentru o amarata de garnitura de 20lei trebuie sa desfacem cardanul, chesti de pe la CV si cine stie ce mai gasim acolo... Dupa Etapa de la Sighisoara ne ocupam. :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate