Gil Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Am gasit pe net overfendere din fibra de sticla, tip Bushwacker. Evident copie, facuta la noi in MM. Are cineva asa ceva? Sunt destul de rezistente? Cum sunt lucrate? Se potrivesc fain pe masina sau trebuie o gramada de ajustari? Multam' anticipat. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Cele din fibra se potrivesc perfect si se prind usor. Daca stai onroad sunt cea mai ok varianta. Daca le spargi se repara. Pt utilizare intensa offroad o sa te saturi sa tot lipesti. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Am gasit pe net overfendere din fibra de sticla, tip Bushwacker. Evident copie, facuta la noi in MM. Are cineva asa ceva? Sunt destul de rezistente? Cum sunt lucrate? Se potrivesc fain pe masina sau trebuie o gramada de ajustari? Multam' anticipat. arata-ne si noua ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker arata-ne si noua ! sunt ca cele de jeep wrangler ...:h5 doar ca sunt foarte casante... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Salut! De ce nu incerci sa pui overfendere flexibile universale? Ieftine, rezistente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Eu am dintracelea de la MM dar nu de pe forum luate ci de pe un blog, in fine, sunt foarte casante si nu intodeauna se potrivesc asa la fix, de exemplu la mine au mai trebuit ajustate. Cand le primesti sunt fff fragile, dar o data prinse in toate autoforantele se mai solidifica treaba. Ce am primit eu de la acel baiat, m-au dejamagit de cum aratau inca de noi, nu erau asa ingrijit lucrate. Cred ca am dat in jur de 400 ron, dar la toata treaba asta iti mai trebuie si ceva garnitura pentru ele la partea unde se pune pe caroserie, la mine a fost o chestie de la termopane. Daca e nevoie pun maine niste poze ca sa-ti faci o idee. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Am sa va dau si eu cateva informatii legate de aceste overfendere pentru ca le-am studiat intens si mi-am si montat. Dupa indelungi cercetari in care am cantarit pretul, aspectul, utilitatea si fiabilitatea mai multor variante am ales aceasta optiune. Initial am vrut sa iau de la Abrudila intrucat feedback-urile erau pozitive toate insa el face doar de 15cm ceea ce era prea mult pentru rotile mele asa ca pana la urma am luat de pe Okazii de 12cm. Ideea e ca roata sa iasa un pic in afara, cam 1cm, sau cel putin sa fie aliniata cu overfenderul altfel vei repara permanent la ele pentru ca sunt casante. In plus trebuie sa va spun ca am mai vazut samuraie cu overfendere de 15 si roti normale si tare dizgratioase aratau. A mea are flanse 35cm si roti 235 dar chiar si asa overfenderele de 15cm erau prea mari si dadeau urat pe masina. Despre produsul de pe Okazii. Calitatea si finisajul sunt execrabile. Pe langa faptul ca sunt vopsite si nu au la exterior strat de fibra de sticla neagra (se cheama intr-un fel procedeul ala dar imi scapa acuma) le-am primit cu vopseaua neuscata inca. Muchia care vine in contact cu caroseria este foarte stramba. Nu este slefuita de loc bine insa o puteti corecta vopsind-o inca o data, de preferat cu un spray brobonat care sa-i ascunda defectele. In plus am senzatia ca sunt si un pic mai scumpe decat ale lui Abrudila. Deci atentie mare la alea de pe Okazii, daca va cumparati de acolo sa stiti la ce sa va asteptati. Aaa si inca ceva, nu picau bine in oglinda :grin: Adica daca lipeai stanga de dreapta nu erau la fel. Cam de cacat, ce sa mai :grin: Alte lucruri care trebuie sa le aveti in vedere: 1. va trebui sa va gauriti caroseria pentru a le prinde. Suruburile autoforante nu sunt o optiune buna. Mie mi-au sudat baietii de la service un fel de piulite pe interiorul gaurii iar fenderele le-au prins cu suruburi de Logan in acele gauri cu filet; 2. e bine sa va cautati un cheder foarte subtire cum spunea un coleg mai sus, in forma de U care sa-l montati pe muchia fenderului acolo unde el vine in contact cu caroseria. De ce? Pentru ca marginea aceea e foarte prost finisata si e dreapta ca pisatul boului :ha:. Eu am luat de pe ebay un cheder de Mini in forma de U dar n-am mai apucat sa-l montez pt ca baietii de la service au fost mai vrednici si s-au grabit sa-mi monteze fenderele fara. Astept ziua cand voi avea chef sa le dau jos si sa montez chederul dar cred ca acea zi nu va veni prea curand :ha: Intre timp spatiul gol dintre caroserie si overfender s-a umplut cu noroi si nu se mai cunoaste; 3. cel mai urat lucru la toata treaba asta este faptul ca acest overfender este semnificativ mai larg decat arcul aripii iar in momentul in care vi-l montati se vede tabla caroseriei pe sub fender. Am vazut un suzuki alb la care acest lucru iesea mult in evidenta. Se vedea clar ca fenderele alea nu erau la locul lor acolo :grin: Cei cu masini inchise la culoare nu vor suferi asa de mult, eu insa ca sa fiu sigur ca nu am aceasta problema i-am rugat pe baietii de la service sa-mi terosoneze toata zona de caroserie de sub fendere. Cam asta ar fi de spus despre bushwakere. E o solutie de compromis pana la urma. Sincer inainte sa optez pentru solutia asta mai fusesem la un nene din bucuresti care face lucruri frumoase din fibra de sticla pentru samurai. Imi propunea niste fendere foarte frumoase din fibra, bine finisate croite fix pe arcul aripii si prinse tot asa aplicat cu suruburi. Acuma imi dau seama ca alea ar fi aratat mult mai frumos dar si pretul era unu pe cinste: 1200RON! :h5 Editat Noiembrie 6, 2011 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Acuma imi dau seama ca alea ar fi aratat mult mai frumos dar si pretul era unu pe cinste: 1200RON! La banii astia, iti luai Bushwacker, originale :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker La banii astia, iti luai Bushwacker, originale :ha: Costa mult transportul orginalelor ca e marfa voluminoasa. Am luat eu in calcul si varianta asta :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Multumesc de sfaturi baieti :tk, m-am lamurit! Se pare ca le las pe alea de tabla la locul lor chiar daca la cea mai mica balta masina se face ca porcul (ies prea mult rotile inafara - 225/70/15 + flanse 35). Desi nu merg eu prea "hard" cu masina, se mai intampla si asta cateodata si n-am chef sa repar toata ziua la ele. Cele originale sunt din plastic moale care nu se sparge sunt cam scumpe si nu-mi permit acum sa le cumpar. Alea de la Zanfi sunt absolut exagerate la pret.... La naiba, unde sunt chinezii astia cand ai nevoie de ei? :ha: Poate gasesc pana la urma o modalitate de a le lati pe cele de tabla, prin adaugarea unei lamele (cheder) de cauciuc care sa se potriveasca fain pe rotundul aripii. Inca o data multam' fain! :h5 Editat Noiembrie 7, 2011 de Gil Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker @ Gil : Vorbeste si cu Worldscape, stiu ca el mai aducea din China, dar nu stiu la ce pret :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian110988 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Costa mult transportul orginalelor ca e marfa voluminoasa. Am luat eu in calcul si varianta asta :wink: parerea me este ca arata urat in cazul in care nu sunt puse niste cauciucuri care sa ''compensese'' latimea care rezulta in urma montarii lor....am vazut, in general arata superb dar cu niste cauciucuri pe masura , sa zic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker parerea me este ca arata urat in cazul in care nu sunt puse niste cauciucuri care sa ''compensese'' latimea care rezulta in urma montarii lor....am vazut, in general arata superb dar cu niste cauciucuri pe masura , sa zic Pai Gil zice cu doar doua postari mai sus ca are gumele mult iesite in afara, asa ca recomandarea ta cu "cauciucuri pe masura" e gratuita (sau vanare de postari). @Gil: eu am confectionat overfendere (nu tocmai eu, un prieten) din foi de fibra de sticla prinse in caroserie cu platbanda si nituri. Deasupra am nivelat chit de fibra, care s-a intarit beton, a iesit ceva de rezistenta tablei. Uite, cam asa arata: http://i237.photobucket.com/albums/ff39/f_zoltan/20111106Sureanu/DSC_0335.jpg Sper ca poza da ceva idee de cum arata. E atat de solid overfenderul, incat in caz de nevoie cineva mai usor se poate si catara pe el. Editat Noiembrie 10, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Da-i urat rau. Poate ai o poza mai convingatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker :ha: Estetica a fost secundara, eficienta era scopul principal. Fibra, si daca o stric, cu juma' de ora de munca se repara. E cam in genul overfenderelor din banda de cauciuc, dar eu zic ca e putin mai aspectuos. http://i237.photobucket.com/albums/ff39/f_zoltan/20111106Sureanu/DSC_0389.jpg Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Cam "neumblat" demult topicul, dar, poate mai sunt inca oameni interesati (eu spre exemplu :grin:), asa ca iata ce am gasit sapand pe net dupa "aripioare". Este o firma din Turcia care mi-a raspuns prompt - dar scump - pe email: copii Bushwacker, fibra de sticla, 12cm $180 + $30 transportul. Cam scumpe, dar pentru cei cu dare de mana este o varianta (macar or arata mai bine si or fi mai ingrijit lucrate decat cele de pe okazii). @omoroka :g Iata si produsul, si website-ul (din ce vad eu par a avea cumva o buza/garnitura de cauciuc la imbinarea cu caroseria???) http://www.correlfiberglass.com/images/samurai%20dodik%201.jpg Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Ca si finisaj sunt mult peste cele de pe okazii, iar acea garnitura la mine arata la fel si este de fapt un cheder de termopan. Pretul este totus dublu, mai e de vazut cat de groase sunt ca astea de pe okazii la vibratii ale caroseriei plesnesc la suruburi. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Si eu ma gandesc sa-mi pun ceva overfendere mai mari, iarna prin noroaie cu jentile intoarse dupa 2 minute geamurile laterale sunt noroite de nu mai vezi nici lumina zilei prin ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Bai nene da chiar nu gasim un baiat destept care lucreza cu fibra de sticla care sa faca niste copii la un pret rezonabil ,ce dracu ca ma apuc eu de facut pina la urma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Eu sunt foarte multumit de cele de la colegul Abrudila, lucrate bine, rezistente, iar daca latimea nu te deranjeaza sunt produsul cu raport bun calitate/pret. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker eu am cumparat de la o fima din cluj foarte bine lucrate am pus un cheder de cauciuc intre aripa si ele si sau potrivit bine asta pina m am rasturnat cu veverita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker ce latime au cele de la Cluj si cati craitari? sau macar un link ceva sa vada si ochii nostrii merci :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker si pe mine ma intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker ce latime au cele de la Cluj si cati craitari? sau macar un link ceva sa vada si ochii nostrii merci :h5 Am sa pun si eu poze, ca am modelul wrangler...se potrivesc destul de bine pe samurai,numai ca trebuie taiate putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Fara sa fiu offtopic am un set ca si nou de Bushwacker originale, le-am adus din SUA pentru masina mea si acum stau. Sunt din cauciuc plastifiat, f rezistente, cu garnituri si suruburi inox, adaptate perfect pt Samurai. Sunt net superior calitativ celor din fibra care sunt doar de decor, fiind casante. Info pe PM. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate