ak47apache Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Nu fac offtopic dar n-am vrut sa deschid topic doar pentru o intrebare... ca tot despre overfendere e vorba :wink: ... deci, stie cineva de unde se pot cumpara overfendere ca cele din poza? ati vazut asa ceva pana acum pentru samu? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rupa Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Overfenderele sunt tot de Jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir Joker Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Unde sau la cine gasesc overfendere ptr Cherokee XJ ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Unde sau la cine gasesc overfendere ptr Cherokee XJ ? :tk ...cu placere... dar p'aici nu prea cred, incearca la sectiunea Jeep :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Unde sau la cine gasesc overfendere ptr Cherokee XJ ? :tk Bushwakerele astea merg cam pe toate masinile care au aripile drepte si nu rotunjite. Eu unu le-am vazut instalate inclusiv pe Mercedes G. Prin urmare sunt mari sanse sa mearga si pe Cherokee, mai ales ca de la jeep provin aceste overfendere. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Unde sau la cine gasesc overfendere ptr Cherokee XJ ? :tk ...cu placere... dar p'aici nu prea cred, incearca la sectiunea Jeep :h5 Mai degraba in sectiunea PROMO..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Ca sa nu mai deschid un nou topic intreb aici: A comandat cineva asa ceva? http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/exterior-body/flexy-flares-rubber-fender-extensions-2-5-wide-and-4-25-wide-by-the-foot.html Sunt foarte interesat de ele. Multumesc Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Arata bine:grin: Cred ca mi-ar prinde bine si mie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Nu am comandat asa ceva, dar am comandat de la ei si sint ok.Marfa a facut cam 3 saptamini.Mai trebuie sa platesti si vama, dar la pretul ala, trebuie sa fie irelevant. Ca sa nu mai deschid un nou topic intreb aici: A comandat cineva asa ceva? http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/exterior-body/flexy-flares-rubber-fender-extensions-2-5-wide-and-4-25-wide-by-the-foot.html Sunt foarte interesat de ele. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Nu am comandat asa ceva, dar am comandat de la ei si sint ok.Marfa a facut cam 3 saptamini.Mai trebuie sa platesti si vama, dar la pretul ala, trebuie sa fie irelevant. Am inteles. Multumesc. Din cate stiu one feet = 30 cm deci trebuie sa masor sa vad exact cat comand. Voi comanda in curand versiunea de 4.25 inch. Exista si un filmulet pentru cei care l-au ratat in primul link. Editat Februarie 4, 2013 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Nu am comandat asa ceva, dar am comandat de la ei si sint ok.Marfa a facut cam 3 saptamini.Mai trebuie sa platesti si vama, dar la pretul ala, trebuie sa fie irelevant. nu e chiar de neglijat vama :wink:.... $7 este un ft, adica ~30cm si creed ca trebuie undeva la un metru, un metru si ceva pe roata... deci se cam strang dolareii, la fel si vama. despre transport nu stiu exact dar si el trebuie luat in calcul: mie mi-au calculat pt. 4 telescoape ~$160 LE: vad ca s-a postat deja pana sa dau eu ENTER :grin::h5 Editat Februarie 4, 2013 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker nu e chiar de neglijat vama :wink:.... $7 este un ft, adica ~30cm si creed ca trebuie undeva la un metru, un metru si ceva pe roata... deci se cam strang dolareii, la fel si vama. despre transport nu stiu exact dar si el trebuie luat in calcul: mie mi-au calculat pt. 4 telescoape ~$160 LE: vad ca s-a postat deja pana sa dau eu ENTER :grin::h5 Vama se plateste doar daca intreaga suma, adica piese + transport, depasesc 100USD si consta in plata TVA-ului 24% + taxa vamala pentru componente auto 3% In rest, despre lowrangeoffroad, numai de bine. Eu sunt client fidel al lor :wink: LE: daca te duci la posta cand au program seara, cu juma de ora inainte de inchidere poti scapa de vama pentru ca vamesii sunt obositi, pe picior de plecare acasa si au planul facut deja pentru ziua respectiva :wink: Editat Februarie 4, 2013 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Vama se plateste doar daca intreaga suma, adica piese + transport, depasesc 100USD si consta in plata TVA-ului 24% + taxa vamala pentru componente auto 3% In rest, despre lowrangeoffroad, numai de bine. Eu sunt client fidel al lor :wink: LE: daca te duci la posta cand au program seara, cu juma de ora inainte de inchidere poti scapa de vama pentru ca vamesii sunt obositi, pe picior de plecare acasa si au planul facut deja pentru ziua respectiva :wink: Eu am platit vama si la niste seminte de bonsai care au costat 14$ dar deviem de la subiect. Multumesc. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Eu am platit vama si la niste seminte de bonsai care au costat 14$ dar deviem de la subiect. Multumesc. Corect si ce spune @omoroka si ce spui tu... si vin si eu cu o a 3-a varianta din Craiova:ha:. La noi la vama de la posta este regula asta (cel putin eu de asta m-am lovit): din Europa nema taxe, din afara Europei taxeaza TVA si taxe vamale orice colet cu valoare (valoarea produsului in sine, nu-i intereseaza transportul) mai mare de 50E. Insa, cum zice si Omoroka, vamesii sunt "maleabili". Oricum daca o sa cautati informatii pe net in legatura cu coletele din US, China, etc. o sa vedeti ca nimeni nu stie de capul lui.... doar e Romania ce dracu' :ha: Si, surprize, surprize... inca o varianta, "oficiala" de data aceasta AICI - punctul 8 (si mai gasisem tot ceva oficial... tot diferit :-Pslp) ONTOPIC daca iti cumperi sa ne spui si noua cum se prezinta produsul live :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Salutare.La sami al meu sunt facute din tabla reconstruite cand a fost facuta masina si sunt de 9 cm ..acum mi se par putin cam mici tinand cont ca am gume pe 31 si acum as vrea sa le reconstruiec din nou sa le fac de 12 -14 cm si nu stiu cum ar arata....http://imageshack.us/photo/my-images/221/graphic1j.jpg/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Scuze pentru deshumarea topicului - poate sa ma ajute cu contaclele lui Abrudila - nu mai gasesc topicul lui si nici nr de telefon, am facut tandaru un overfender de la el si nu reusesc sa-l contactez. Multam fain. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker tel. 0722.191.422 abrudila , luat de la vanzari diverse, unde vinde un abric. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker multumesc frumos :tk Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker A incercat cineva copiile astea de overfendere din HDPE? http://ala-plast.com/cz/off-road-4x4/poszerzenia-suzuki-samurai-z-hdpe-nowe-10-cm.html Pretul cu tot cu transport e undeva la 700 de lei. Din poze par OK si sigur sunt mai rezistente decat cele din fibra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker A incercat cineva copiile astea de overfendere din HDPE? http://ala-plast.com/cz/off-road-4x4/poszerzenia-suzuki-samurai-z-hdpe-nowe-10-cm.html Pretul cu tot cu transport e undeva la 700 de lei. Din poze par OK si sigur sunt mai rezistente decat cele din fibra. Le-am remarcat si eu si mi-au placut. Daca ti le iei sa ne spui cum sunt. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Le-am remarcat si eu si mi-au placut. Daca ti le iei sa ne spui cum sunt. As fi vrut si eu sa le vad sau sa stiu pareri ale unor posesori inainte de a da 700 de lei pe ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaby Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Salut, Am comandat eu un set de la Ala-Plast din Polonia (vineri)-aprox. 160€ cu transport.Mi-au promis ca in 5 zile le am.(ramine de văzut - trimis cu DPD).Singura mea problema e cu kitul de montaj .Niste idei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Salut, Am comandat eu un set de la Ala-Plast din Polonia (vineri)-aprox. 160€ cu transport.Mi-au promis ca in 5 zile le am.(ramine de văzut - trimis cu DPD).Singura mea problema e cu kitul de montaj .Niste idei? Da-ne mai multe detalii te rog. Care overfendere le-ai comandat ca au mai multe modele? Legat de chitul de montaj, ai rabdare un pic sa vezi care e compozitia pachetului. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaby Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Eu mi-am cumpărat un samurai acum o luna si era praf la aripi si praguri.Am cumpărat totul nou si acum lucrez la ea.Sint in faza de pregătire pentru vopsire.Vreau sa pun niște overfendere si mi-am cumpărat unele de 11 tip wrangler dar cind am vrut sa le fixez am văzut ca e departe de forma originala a aripilor așa ca mi- am mai comandat un rind da la polonezi, modelul care au forma originala a aripilor( de 10).Vreau sa pun niște flanse 30 si cam atât in faza asta.Din Polonia vin numai overfenderele, am vorbit cu ei.Acum astept si o sa vad pe care le voi monta . Pe celelalte le vind. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker Eu mi-am cumpărat un samurai acum o luna si era praf la aripi si praguri.Am cumpărat totul nou si acum lucrez la ea.Sint in faza de pregătire pentru vopsire.Vreau sa pun niște overfendere si mi-am cumpărat unele de 11 tip wrangler dar cind am vrut sa le fixez am văzut ca e departe de forma originala a aripilor așa ca mi- am mai comandat un rind da la polonezi, modelul care au forma originala a aripilor( de 10).Vreau sa pun niște flanse 30 si cam atât in faza asta.Din Polonia vin numai overfenderele, am vorbit cu ei.Acum astept si o sa vad pe care le voi monta . Pe celelalte le vind. Cu flanse de 30mm o sa-ti iasa un pic rotile in exterior. Exact dimensiunea asta de flanse o am si eu. Daca-ti mai pui si cauciucuri mari gen 235 sau 31" vei avea rotile inca si mai mult iesite in afara. Asta e un lucru bun pentru ravene si stancarie pentru ca te rezemi pe roti si nu pe overfendere daca este cazul. Probleme vei avea insa la noroi cu overfenderele astea poloneze pentru ca 10cm nu sunt de ajuns. Alea originale aveau 7-8cm daca nu ma insel, asta daca masina ta este Samurai, adica cu punti mai late, si nu SJ. Asteptam cu mare nerabdare impresiile si pozele tale despre overfenderele Poloneze cand le vei primi :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate