Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker

Gil

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intrebari despre overfenderele copie Bushwacker

Asteptam cu mare nerabdare impresiile si pozele tale despre overfenderele Poloneze cand le vei primi :h5

Nici cele poloneze nu sunt prea fericit profilate, le-am cumparat in vara, inca nu le-am montat, dar am facut un mockup cu ele pe masina. Pentru o decupare suplimentara a aripilor pozitia lor pe aripa fata la SJ80 arata ca in fotografieOverfender-1111.thumb.jpg.de875715b71ca4c75d06615ef4b5c112.jpg

Nici finisajul lor nu este minunat, sunt amprentate cu un model "imitatie de piele". Finisate cu un plastisol si un teroson modelul dispare. Singurul avantaj ar fi materialul care este o polietilena termoformata.

Nu exista kit de montaj, solutia eleganta este gaurirea aripilor si montajul unor "maselute" patrate de Dacia si suruburi cu cap lat si amprenta Torx si bineinteles un mastic spre caroserie.

Editat de detail
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici cele poloneze nu sunt prea fericit profilate, le-am cumparat in vara, inca nu le-am montat, dar am facut un mockup cu ele pe masina. Pentru o decupare suplimentara a aripilor pozitia lor pe aripa fata la SJ80 arata ca in fotografie[ATTACH=CONFIG]197628[/ATTACH]

Nici finisajul lor nu este minunat, sunt amprentate cu un model "imitatie de piele". Finisate cu un plastisol si un teroson modelul dispare. Singurul avantaj ar fi materialul care este o polietilena termoformata.

Nu exista kit de montaj, solutia eleganta este gaurirea aripilor si montajul unor "maselute" patrate de Dacia si suruburi cu cap lat si amprenta Torx si bineinteles un mastic spre caroserie.

Multumim pentru review. Tot asa cu maselute si suruburi torx de dacia le am si eu montate. Mai mult, maselele le am sudate in caroserie

Va salut !

Link spre comentariu

Multumim pentru review. Tot asa cu maselute si suruburi torx de dacia le am si eu montate. Mai mult, maselele le am sudate in caroserie

Eu le voi monta cu maselute de plastic patrate, as vrea sa fac un premontaj inainte de tratarea caroseriei, dupa care nu mai vreau sa o ating cu suruburi si alte chestii metalice, dar asta la primavara. Masina este inca in faza de conservare, proiectul va incepe la primavara, cand sper sa imi termin casa si sa o bag in garajul pe care mi-l visez de o viata...

Link spre comentariu

Eu le voi monta cu maselute de plastic patrate, as vrea sa fac un premontaj inainte de tratarea caroseriei, dupa care nu mai vreau sa o ating cu suruburi si alte chestii metalice, dar asta la primavara. Masina este inca in faza de conservare, proiectul va incepe la primavara, cand sper sa imi termin casa si sa o bag in garajul pe care mi-l visez de o viata...

Ai gasit vreo scula speciala cu care sa faci decupari patrate in tabla pentru maselute?

Va salut !

Link spre comentariu

Ai gasit vreo scula speciala cu care sa faci decupari patrate in tabla pentru maselute?

Un burghiu cilindric plus clasica pila patrata face minuni. Cred ca am inceput sa fim sclavii sculelor electrice si a SDV-urilor. Asta o constat si la mine in firma. Nu mai stie nimeni ce e aia o panza de bomfaier, greu mai gasesti printr-un sertar rama pentru ea, pilele si daltile au fost date uitarii...

Link spre comentariu

Un burghiu cilindric plus clasica pila patrata face minuni. Cred ca am inceput sa fim sclavii sculelor electrice si a SDV-urilor. Asta o constat si la mine in firma. Nu mai stie nimeni ce e aia o panza de bomfaier, greu mai gasesti printr-un sertar rama pentru ea, pilele si daltile au fost date uitarii...

Ei da dar vor fi vreo 28 de gauri patrate de realizat. Vei avea ceva de pilit la ele :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

Ei da dar vor fi vreo 28 de gauri patrate de realizat. Vei avea ceva de pilit la ele :grin:

Daca pila are latura la grosimea maxima cat viitoarea gaura, iar burghiul este de diametrul laturii viitorului patrat, operatiunea dureaza mai putin de un minut pe gaura, cu tot cu finisaj.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare