worldscape Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Ne vedem maine Dimineata !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! O sa ajung si eu, printre spectatori... Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Domnilor si doamnelor, A fost o zi extenuanta dar frumoasa si care s-a terminat neasteptat ptr unii...:ha3 (detalii aici ) Cei care ne-au vizitat azi pot confirma ...mai sunt cateva ore pana la startul unei a 3-a editii incendiare speram noi a Impotmoliadei. Drumul a fost arat datorita unor "iubitori de fenomen" care au distrus acum cateva saptamani niste treburi pe acolo ...DAR conflictul a fost aplanat si exista CAI ALTERANTIVE ptr toate gusturile acolo tot pe vechiul traseu sugerat de noi si anume: CERNICA-TANGANU-FUNDENI! VA RUGAM INSISTENT SA FOLOSITI DOAR ACEST TRASEU! Am intrat cu duba, autoturism, platforma si 4x4 in 2x4 ...FARA PROBLEME. Exista insa si traseu de offroad ptr iubitorii de sleauri. MAINE DIMINEATA ( AZI WTF) AM O RUGAMINTE: NU PATRUNDETI SUB NICI O FORMA PE ARATURA SAU TERENUL CULTIVAT, EXISTA CAI DE ACCES!!! Unii la ora asta inca mai muncesc la diverse, pana dimineata suntem gata!!! ...Ne vedem dimineata la cafea ...si la putin offroad, cica! Da, va exista mancare si bautura ...si niste "suprize culinare" asa mi-a zis nenea cu cateringul. Da asigurarea se plateste la fata locului si costa 15 ron/persoana, este obligatorie (independent de taxa platita)! Cu lista ...s-a inchis la 50 (sunt la ora actuala aproape 70 de inscrisi), DAR incercam in limita timpului disponibil (pana la ora 17.00) sa rezolvam toti concurentii, in conditiile pe care le-am spus mai sus! Nu ne injurati, anul asta vrem sa va dam mai mult ... de "o competitie de 5 minute!" O sa vedeti la fata locului despre ce vorbesc. Multumim ptr intelegere si va asteptam cu drag. Echipa 4x4 Bucuresti Editat Decembrie 16, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Hastrale, pune-ma si pe mine privitor, ca-s cu masina in pioneze, o sa vin cu Subaru sa nu ma fac de ras ca vin fara 4x4, dar vin numai sa beau si sa ma uit la voi! Aaaaaa........Paragusu`......my friend.......:ha:.......de n-oi avea tu parte maine de "Ziua pasiunilor!" de-o sa ma pomenesti !!! :ha::ha::ha: PS - Esti binevenit, te asteptam !:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! ne vedem de dimineatza din pacate ca si copilot ,,bube tehnice,, am ramas fara alternator chiar in seara asta si fara masina :cr1 Ne vedem maine Dimineata !!! O sa ajung si eu, printre spectatori... Sunteti bineveniti ! :h5 Mai vrem sa ne inscriem si noi doua echipaje Sierra213 - Mitsu 3000 v6 la Standard Stanescu Sebastian - Jeep Grand Cherokee la Standard. Platim la fata locului. Incercati sa ajungeti cat mai de dimineata, aprox 08.00, pentru ca ziua fiind scurta si se intuneca repede, cam pe 16.30-17.00, avem DOAR 50 numere de concurs si mergem pe varianta "primul venit, primul servit" ! :h5 Un mic cometariu la lista :pozitia 9= pozitia 35 = Eu ! :) Multumesc pentru clarificare ! Am scos "Matei..." si am lasat BOBINATOR ! :h5 si noi am achitat ieri cu numele de Adrian Ciobanu adica Adi V6 si Mishu Din extrasul de cont vad un "Adrian Ispas" - vezi pozitia #34 - ........dar "Adrian Ciobanu" nu-mi apare ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! "primul venit, primul servit" ...asa este DAR, @Astrale completez ...cei care au achitat au locurile deja asigurate !!! Revin cu completari asupra programului ... Inscrieri 08.00-09.30 max 10.00 (dar pierdeti demonstrativul) 09.30-10.00 demonstrativele open & hobby + briefing 10.00-startul la ambele clase simultan Editat Decembrie 17, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! si noi am achitat ieri cu numele de Adrian Ciobanu adica Adi V6 si Mishu REVIN : CONFIRM PLATA PENTRU ADRIAN CIOBANU !!! TOTUL OK !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Prima impresie la cald: Super reusita organizarea; Mancarea excelenta; Vreamea "cica" NU a tinut cu noi in sensul in care a fost cam mare lipsa de NOROI si de impotmoliri !!! de nu ploua cand te rogi :grin: Ne-am sintit SUPER..mai putin sa-l vad pe descultul de Horace ca a iesit in fata mea :ha: ... pacat ca a dusrat doar 1 zi, tocmai incepusera sa se incalzeasca rotile la masini !!! Sper ca toata lumea s-a simtit la fel de bine.... ne vedem la anul !!! FELICITARI ORGANIZATORILOR !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Imi pare nespus de rau ca nu am putut ajunge dar o problema personala aparuta pe "nepusa masa" mi-a dat planurile peste cap! O sa ma delectez cu povestile, pozele si filmuletele voastre! Felicitari organizatorilor!!! :bravo Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. Suntem in 2013. Apocalipsa tocmai s-a terminat. Suntem in rai si acolo totul e posibil: Horatiu nu mai rupe masina. Horatiu iese pe locul 1. Yonutz il felicita si ii da cupa. Horatiu il pupa si ii propune sa fie copilotul lui. Editat Decembrie 17, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Si organizatorii. Felicitari! Toate pozele sunt ------AICI------------- Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Super Evenimentul... Felicitari organizatorilor Asteptam mai multe poze si ...poate apar si filmulete offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Cand ceaiul e bine tunat si carnea la gratar numai la post nu te indeamna, parca, altfel iti vine pofta sa participi si la urmatoarea Impotmoliada! Bravo & multumesc inca o data de invitatie! Sper sa apuc sa ne revedem cand trecem si la faza cu daruri pentru cei nevoiasi! Nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul! De apreciat mobilizarea tuturor in prag de Craciun! Un novice va felicita pentru daruire Ionut [video=youtube;NIlvE-BOeGU] E bine cand totul se termina cu bine! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6STLdzYsWHw http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0949.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0970.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0972.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0963.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0958.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Impotmoliada%202011/IMG_0956.jpg Scuzati calitatea! Data viitoare sper sa fie ceva mai clare! Editat Decembrie 18, 2011 de ipampu adaugare 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! In cursul zilei am trecut de 2 ori pe langa voi, dar nu am stiut ca cine sunteti. Mi-ar fi placut sa vin sa imi clatesc ochii printre masini. :op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Foarte bine organizat ! Felicitari ! Traseul foarte tehnic ! Bravo organizatorilor m-am simtit f bine ! Evenimentul nu trebuie ratat nici un an ! PS : Un clasament la ambele clase se poate afisa? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Foarte frumos, excelent organizat! Felicitari organizatorilor! Ne vedem sigur si la anul :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Felicitari organizatorilor si participantilor. Clar nu voi uita acest eveniment vreodata, caci cine ar fi crezut ca la Impotmoliada o sa iau prima mea cupa :))) Multumesc sincer. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Felicitari organizatorilor si participantilor. Clar nu voi uita acest eveniment vreodata, caci cine ar fi crezut ca la Impotmoliada o sa iau prima mea cupa :))) Multumesc sincer. ..........Si Horatiu la fel !!!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! ..........Si Horatiu la fel !!!! :ha::ha::ha: Flash ne poarta noroc la amandoi vaz. Horatiule va trebui sa il impartim pe Flash la anul. Cum facem? Odata la tine, odata la mine ? :ha: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate