Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

Roxana, eu zic ca nici nu se putea ca un sportiv legitimat "MONSTER ENERGY" sa nu demonstreze live calitatile energizante ale bauturii promovate si cu aceasta ocazie, nu-i asa ?

Dintr-o bucata mai ales :))))

Multumesc frumos Astrale, evident ca pun o vorba buna ca la anul evenimentul sa fie semnat Monster Romania. Daca doriti, evident.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

>>> ANUNT PENTRU ACTIUNEA UMANITARA !!! <<<

Revin cu multumirile noastre adresate tuturor participantilor la Impotmoliada precum si acelora care au facut donatii si doresc sa va anunt desfasuratorul actiunii umanitare :

SUMA TOTALA STRANSA DATORITA VOUA : 10,320 LEI !!!

Data actiunii : 23.12.2011, vineri

Locatia : com.Fundeni-Frunzanesti

Locul intalnirii : Casa Iacob - Sos. de centura intersectie cu sos.Popesti-Leordeni-Frumusani

Ora intalnirii :09.00 am

Ora incheierii actiunii : aprox. 14-15.00

Intrucat cei care am organizat Impotmoliada ne-am amanat din treburile noastre, varianta zilei de vineri, 23.12.11 este singura posibila.

Ne vom intalni la Casa Iacob toti cei care vor sa participe si de aici vom pleca sa achizitionam produsele ce urmeaza a fi donate. Acestea vor fi transportate intr-o singura masina, respectiv duba de marfa a lui Yonutz.

Ne vom deplasa catre Primaria Fundeni-Frunzanesti de unde vom prelua lista cu familiile nevoiase si vom pleca sa le ducem acestora produsele achizitionate.

Rugaminte: Putem sti daca printre familiile nevoiase este / sunt si cu copii mici - bebelusi intre cateva luni si un an si cateva luni? De la fetita mea s-au adunat hainutele care i-au ramas mici si acestea ar putea tine cald unui bebelus ai carui parinti au greutati.

multumesc,

romeo

Link spre comentariu

As dorii sa multumesc pentru organizarea excelenta de care ati dat dovada la acest concurs . A fost prima mea participare la o astfel de competitie si am dat tot ce am putut si asta s-a vazut in obtinerea celui mai bun timp , din graba incepatorului nu am fost atent la detalii si am atins banda cu spatele la o sicana cred . Multumesc celor de la gtc auto pt acordarea premilor suplimentare .DSC06329.thumb.jpg.0ac46008b69f9f7a830b534e48613634.jpgDSC06377.thumb.jpg.2934b83ad61b6ce762446681a0fd22f7.jpgDSC06333.thumb.jpg.b71cfa931ca584599f3789962f85838e.jpgDSC06331.thumb.jpg.d2b87eba94b61ee97da0dfd7852760aa.jpgDSC06364.thumb.jpg.a656c626eae110e282ca8006b38bd6f7.jpgDSC06361.thumb.jpg.90a84b7b6727fb623e137e1831d6d1f8.jpgDSC06370.thumb.jpg.c18a6a08298f390c457088544cd72e2b.jpgDSC06372.thumb.jpg.440215a59be252902a02bd8d2d4d030d.jpg

Link spre comentariu

@romeo :br

Da desigur din experienta celor doua actiuni precedente cu siguranta vom gasi si copii cu varste foarte fragede.

Deci daca printe cei doritori sa ajute si pe aceasta cale cu donatii de haine ,jucarii,produse alimentare si alte produse decat cele care vor fi achizitionate de noi, avem rugaminte sa le sortati in pungi sau saci si sa scrieti pe ele cam pentru ce categirie de varsta sunt astfel vom fi siguri ca ele ajung acolo unde trebuie.

Multumim anticipat si va asteptam Vineri sa facem pe ''Mosu''

:Gr

Caracterul se pastreaza mult mai usor decat se recastiga..!!!

Club 4x4 Bucuresti

Link spre comentariu

Salutare,

Am strans si eu haine si jucarii, le voi avea in masina Vineri la ora 9.

Sper sa intre toate in masina, sunt cam doi paleti de haine si jucarii.

Numai bine,

Bogdan

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Impotmoliada 2011 - felicitari Didone si Vio - s-a vazut mana voastra, traseul a fost mai interesant.

Organizarea buna, felicitari tie Ionutz si colegilor tai de club.

Ne vedem la anul !!!:br

@ Worsky - foarte bune Jeepurile, foarte fiabile si puternice, se vede asta din clasament.

Normal....cand se aduna mai multi oameni valorosi, ei au nevoie de un leader....asa si cu Jeepurile....nu se descurca daca nu au un Nissan in frunte. :banana

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Mersi Serban28 pentru poze. Ma vad si eu in una.:banana

Astept si restul pentru ca in traseu singura chestie observata au fost fotografii.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

merci pentru liste...si din cate se vede cei mai buni timpi tot de Jeep-uri s-au scos :banana

CONTESTATIE.... locul 3 la Open e gresit ..... timpul era 5.32 si era a Lui Cernisov + Lupu :ha:

mai conteaza :br

pana una alta la Categoria Fabricanti: ... Wraglerele stau la loc de frunte !!!

Da, da, Wrangler-ele preparate integral cu componente HD de catre JEEPMANIA !!! :h5

Link spre comentariu

Dintr-o bucata mai ales :))))

Multumesc frumos Astrale, evident ca pun o vorba buna ca la anul evenimentul sa fie semnat Monster Romania. Daca doriti, evident.

Doar impreuna cu promisiunea participarii tale, evident !!!

Multumim frumos, R.R. !!! :we

Link spre comentariu

merci pentru liste...si din cate se vede cei mai buni timpi tot de Jeep-uri s-au scos :banana

CONTESTATIE.... locul 3 la Open e gresit ..... timpul era 5.32 si era a Lui Cernisov + Lupu :ha:

mai conteaza :br

pana una alta la Categoria Fabricanti: ... Wraglerele stau la loc de frunte !!!

Ia vezi, nu cumva mai e un Patrol cu un timp mai bun decat al tau si al lui Cernisov?:op:op

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

@romeo

Ref Umanitara

Ne bucuram enorm daca veti putea veni cu noi domnu' Romeo la umanitara. Azi trebuia sa primesc pe fax lista de la primarie cu familiile si membrii lor. Acum am ajuns acasa si vad ca nu este. O sa incerc sa o obtin maine seara si sa o publicam.

Tot ce e greu vom pune intr-o duba, adica cca 2to de alimente. Inca una este in standby daca spatiul din masinile de teren nu ne ajunge.

Totul va fi organizat spontan la fata locului pe baza listei obtinute la primarie.

@all

Dintre participanti la Impotmoliada 2011 am remarcat in mod deosebit 3 dintre ei. Si o sa va dau cateva detalii interesante despre ei.

Liviu Culea (liviuoff) - baiatul cu Mitzu Alb (nr 1); a venit voluntar si ne-a ajutat foarte mult muncind cot la cot cu noi la trasee, pregatind sala de mese, inghetand alaturi de noi. Imediat cum a terminat traseul si-a luat locul in staful de organizare indeplinind toate sarcinile asumate. Desi incepator, e la prima participare intr-o astfel de competitie a ales sectiunea OPEN fara sa clipeasca. :10 ptr devotament si curaj

Ciprian Duca (Casa Duca) - baiatul nu LC73 alb cu flacari (nr 12). Desi fiind la prima participare intr-o astfel de competitie a abordat cu mult calm si foarte relaxat tot traseul de OPEN terminandu-l fara greseala. :10 ptr calmul si stapanirea de sine care a dat dovada!

Ionut Vasilica - baiatul cu patrolul negru "Monster" (nr 4). Desi la un moment dat parea imposibil sa termine traseul si multe voci de pe margine strigau sa renunte, el nu a renuntat ...a mers mai departe. :10 ptr determinare

Toate astea nu spun decat un lucru - Impotmoliada 2011 - "competitia" si-a atins scopul.

Pe masura ce fac rost de discutiile picante din public de pe margine, o sa mai fac niste comentarii. Ce nu stiti este ca din cand in cand unii dintre voi fara sa stie au fost filmati ...concurenti, organizatori, spectatori :ha:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ionut Vasilica - baiatul cu patrolul negru "Monster" (nr 4). Desi la un moment dat parea imposibil sa termine traseul si multe voci de pe margine strigau sa renunte, el nu a renuntat ...a mers mai departe.

Din pacate multe (sau destule din preajma) voci din public strigau si multe alte tampenii, ca sa nu le zic cretinisme, fara a cita, constienti fiind (in sinea lor) ca multi dintre ei ar fi coborat dintr-o masina intoarsa de pe traseu albi ca varul.

L-am urmarit cu inters pentru ca reprezenta un reper avand o masina cu acelasi gabarit si suspensii ca ale masinii mele.

Sunt de acord si accept criticile constructive si comparative asupra evolutiei concurentilor si mi se par chiar firesti, in fond asta animeaza competitia si stimuleaza participantii, dar de aici si pana la remarci mediocre de la a compara abordarea unui trial offroad open cu clasicul sofat e cale lunga, ca sa ma exprim decent.

Asta este Yonutz, intr-un fel ati gresit si voi organizatorii, ca ati avertizat spectatorii de la inceput asupra malurilor concave, caci altfel s-ar fi apropiat mai mult si ar fi avut posibilitatea sa vada de la nivelul anvelopelor masinilor participantilor cum e sa sofezi pe acolo.

Editat de JorJ
W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

@Jorj

Nu ne puteam permite un asemenea risc . Groapa e un veritabil amfiteatru iar malurile devin surpabile la supragreutate si ar fi putut aparea accidente. Inchipuieti un om de pe mal cazut sub rotile unei masini care rula in trial. Am insistat asupra acestui aspect intrucat din punct de vedere organizatoric prioritatea noastra privind in ansamblu lucrurile ...a fost atat securitatea concurentului cat si securitatea spectatorului.

De securitatea participantilor s-au ocupat oamenii din traseu (echipa lui Dido) iar de securitatea spectatorilor atat cat s-a putut, ne-am ocupat atat noi, administrativul (2 persoane) cat si echipa de la SSG.

La intrarea in tarc (spatiul de competitie) s-a creat putin ambuteiaj. Desi initial gandisem putin altfel lucrurile, urmare a numarului mare de masini participante (concurenti & vizitatori) si a locului prea mic de garare colaborat cu culturile deja rasarite din zona pe care am plecat din start cu ideea de a le proteja, a trebuit sa luam o decizie rapida si sa acceptam pe partea de sus decat masinile concurentilor si o parte din masinile echipei de organizare. In acest fel am asigurat un camp vizual deschis dintr-o parte in alta al gropii intocmai ptr a asigura cu putine persoane siguranta spectatorilor.

Desi hobbyul asta se leaga oarecum pe "heirupism" si poate ca o sa fie cineva care o sa spuna ca "intr-o intrecere conteaza DECAT rezultatul final in care se contorizeaza DOAR punctele obtinute" totusi inclin sa cred ca acel rezultat poate fi influentat pozitiv de abordare, calm, stapanire de sine si constanta.

Nu am vazut prea multe chestii in teren ptr ca am fost ocupat cu alte treburi dar din cat am vazut ... nu pot decat sa felicit OPEN-isti care au abordat traseul cu masina lunga, timpul obtinut nefiind relevant. Din punctul meu de vedere, fara modestie pot sa adaug ca toti trei, desi nu fac parte din "elita offroadului" pot servi drept un bun exemplu ptr multi dintre noi.

LE - prefer sa fiu eu injurat dar toata lumea sa plece de acolo cu zambetul pe buze si fara vreo parte a corpului vatamata. :h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

:) Iti dai seama ca am spus-o sub forma de gluma, dar e bine ca ai punctat toate acele aspecte organizatorice, astfel intelegand mai lesne si eu dar si altii ca o competitie nu e doar o simpla adunare in camp.

Subscriu la ultimul aliniat.

Bine, subscriu la ultimele doua aliniate

:h5

Editat de JorJ
W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Tot din considerente de siguranta a spectatorilor, la aceasta editie au fost scoase din traseu celebrele urcari "in lumanare" care a fi scos masinile din groapa si ar fi ajuns intre spectatori care toti si-ar fi dorit sa prinda cea mai buna poza cu masina in aer...........

Link spre comentariu

... nu pot decat sa felicit OPEN-isti care au abordat traseul cu masina lunga, timpul obtinut nefiind relevant. Din punctul meu de vedere, fara modestie pot sa adaug ca toti trei, desi nu fac parte din "elita offroadului" pot servi drept un bun exemplu ptr multi dintre noi.

Eu sunt unul din participantii la open cu Patrolul lung si pot spune ca nu am bagat masina in traseu ca sa castig ceva ci doar pentru propria placere. Nu am crezut ca masina o sa poata termina traseul destul de intortocheat dar am ajuns la final cu o singura troliere si fara nici o dauna.

In concluzie eu m-am distrat la IMPOTMOLIADA si o sa fiu prezent cu autobuzul si vineri pentru restul umanitarei.

Multumesc

Florin Bogdan

Editat de Florin Bogdan
"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Eu sunt unul din participantii la open cu Patrolul lung si pot spune ca nu am bagat masina in traseu ca sa castig ceva ci doar pentru propria placere. Nu am crezut ca masina o sa poata termina traseul destul de intortocheat dar am ajuns la final cu o singura troliere si fara nici o dauna.

In concluzie eu m-am distrat la IMPOTMOLIADA si o sa fiu prezent cu autobuzul si vineri pentru restul umanitarei.

Multumesc

Florin Bogdan

Mi-a placut foarte mult cum se auzea motorul masinii tale. In schimb, copilotul mi s-a parut cam speriat.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

In linii mari programul ptr vineri ar fi asa (asta daca nu sunt modificari si trebuie sa adaptam programul):

08.30-09.00 Intalnire la Casa Iacob

10.00-11.00 Drumul catre Primaria Fundeni pe ruta Casa Iacob - Cernica-Tinganu-Fundeni

11.00-14.00 Desfasurarea Actiunii Umanitare

14.00-14.30 Grupare in fata primariei Fundeni ptr poza/pozele de grup

14.30-15.30 Drumul catre Casa Iacob

15.30 - .... Masa la Casa Iacob ptr cei care doresc

Rugaminte: cei care veniti cu produse (haine, jucarii) va rog sa incercati sa le sortati pe varsta si sex. Multumesc si va asteptam.

Lista primita de la Primarie ptr 2011:

lista-2011.thumb.jpg.0b7d8de934a668bff60ff6446292bec0.jpg

Ce a fost in 2010 (lista cu oamenii ajutati)

lista-2010.thumb.jpg.e3a42fa39ddd8a41942cd1cc4d971a35.jpg

Filmul umanitarei din 2010:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Salut,

As dori daca se poate sa ma contacteze telefonic unul din organizatori la nr de tel 0736.860.475 cu urmatoarea problema:

-am un sac plic de haine ptr vineri dar nu pot ajunge la eveniment.

Vroiam sa vb cu unul din organizatori , sa ne intalnim pe undeva prin bucuresti azi sau maine sa-i dau sacul cu haine.

Va multumesc

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare