Astral Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! totusi s a mai participat si de pe la ploiesti....dar se pare ca doare chestia asta....:ha: Scuze, scuze !!! Omisiunea a fost neintentionata si oricum, voi sunteti fratii nostri de la Ploiesti ! De altfel, acele "puncte, puncte" semnifica doar ca nu am retinut exact cine si de la ce distanta a venit sa fie parte la bucuria acestui eveniment ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Se poate pune totusi un clasament ? Sunt curios pe ce loc am iesit si care era dif de timp ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kuntanu Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! da chiar va rugam sa afisati si listele cu timpul cele reale va multumim mult :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kuntanu Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! scuze daca deranjez repet scuze:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Acum am "inviat" si eu. In primul rand multumim din suflet tuturor participantilor, care cu totii au inteles sensul acestui eveniment. Multumim partenerilor nostri traditionali (GTC Auto, Jeep Mania, Delta Grup, Land Atelier, Xtrem Equipment, SSG Security, Eurobusiness Productii, Astra Asigurari, Grizzly 4x4 Garage, Forum Club 4x4, Primaria Fundeni, IGSU Calarasi, Eco Toilet) cat si celor care i-am cooptat in echipa cu ocazia acestui eveniment. Multumim vizitatorilor ptr ca au venit sa ne faca galerie atat noua cat si participantilor la eveniment. Multumesc colegilor de club impreuna cu care intr-o echipa desavarsita am reusit sa ridicam putin stacheta fata de anul trecut. Este un eveniment in care am crezut, credem si vom crede mereu. Scopul acestui eveniment, actiunea umanitara de craciun, e practic un avans emotional, care ne "condamna" ca la sfarsitul fiecarei Impotmoliade sa ne gandim deja la cum sa facem si urmatoarea editie. Stirea aparuta la buletinul principal de stiri din 17.12.2011 de la ora 19.30 pe TVR1, TVR2, TVRi. La eveniment au mai fost si domnii de la RTV. [video=youtube;vo-VyHPgAjI] Ref Umanitara: Cel mai probabil Joi dupa ora 17.00 vom merge cu produsele achizitionate la acei oameni care au nevoie macar de speranta ptr a vedea ca ziua de maine intradevar exista. Maine vom anunta si planul de bataie. Toata lumea care vrea sa vina la Umanitara e binevenita. Premiul emotional primit acolo de fiecare participant este incomensurabil si greu de reprodus in cuvinte. Ref Clasament: O sa publicam maine o lista cu timpii (e strict informativa) dar sa stiti ca nu a existat un criteriu strict de departajare in acordarea premiilor . Am premiat bunavointa, curajul, devotamentul si pasiunea ptr acest hobby. Sunt oameni dintre noi, aparent fara insemnatate ar zice unii, dar in acelasi timp voi veni eu si va voi contrazice instant ptr EI ca sunt esentiali ptr mentinerea, ba mai mult, chiar cresterea acestui hobby. Astfel din partea noastra a "baietilor de la Club 4x4 Bucuresti" nu pot decat va asiguram ca momentele placute, in care punem mult suflet, vor continua intr-un lant infinit. Nu va zic decat atat: tineti aproape! Cu respect, Echipa Club 4x4 Bucuresti Editat Decembrie 19, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Bravo Organizatorilor!Cred ca toata lumea s-a simtit bine si s-a distrat! Multumesc pilotului meu, George Vilau aka Keo pentru ca a demonstrat inca odata ca Aro inca traieste si ca masinile pur romanesti pot termina un traseu cu un timp rezonabil ( chiar daca a fost Standard)! @ Astral ma mai primesti si la anu? De data asta cu ganduri pasnice! :)) :ha: Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Va multumim :cl pentru invitatie, toata gasca de la Offroad in Dobrogea s-a simtit foarte bine vom reveni cu placere si la anul .Organizarea a fost ok ,traseul bine gandit pentru cei care au acest hobby .Pe aceasta cale vreau sa multumesc de asemenea colegilor care au spus DA cand a venit vorba de un gest umanitar .Cornel cu Hyundai-ul sinucigas si pentru faptul ca ne-a pus la dispozitie platformele , Ionut cu Patrolul monster ,Luca (pilot bughy) care m-a ajutat sa-l construiesc pe Mudzilla ,Forte care a format comunitatea 4x4 in Constanta,Big-ul si Glv pentru suport tehnic si moral :grin:,Gigi Tiganica care a investit in Mudzila si in G ,Doru copilot ,sotiei ca a fost de acord sa treaca prin anvelope ca nu imi dati 30 de secunde penalizare :grin: Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Bravo Organizatorilor!Cred ca toata lumea s-a simtit bine si s-a distrat! Multumesc pilotului meu, George Vilau aka Keo pentru ca a demonstrat inca odata ca Aro inca traieste si ca masinile pur romanesti pot termina un traseu cu un timp rezonabil ( chiar daca a fost Standard)! @ Astral ma mai primesti si la anu? De data asta cu ganduri pasnice! :)) :ha: Doar in calitate de pilot si.........cu taticul tau de mana ca deloc nu esti cuminte!!! :ha: PS Salutari lui nea Gabi !:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! neatza mai are careva poze sau filmulete?:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! :h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Multumim de poze ;) Va rog daca mai sunt alte poze sau filmulete in care apare echipajul Tiger as vrea foarte mult sa le am Multumesc anticipat ;) Editat Decembrie 19, 2011 de rotiger offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! din ce am inteles eu, s-a rupt cardanul spate.... aproape de finish, pe coama nisipoasa. well, se pare ca am inteles gresit, sorry, forte a rupt bara panhard. as avea o rugaminte catre colegii care ne desfata cu poze: se poate sa le incarcati pe un gazduitor de poze, gen picasa & co., si nu pe facebook? multumesc anticipat:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! neatza mai are careva poze sau filmulete?:h5 Uite cateva filmulete, nu sunt prea reusite ca nu am talent nici la asa ceva. Editat Decembrie 19, 2011 de vercingetorix Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Fotografii comise de "fotograful nostru personal" - Claudius Vasilescu regasiti in albumul de aici ... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2082986439935.2098884.1403323437&type=1 Roxana se pare ca iti prieste schimbarea de luc , felicitari si cit mai multe cupe la anu in campionat . Cu respect Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Intr-adevar organizatorii de la Club 4x4 Bucuresti au realizat un eveniment pe cinste!!!:cl Fain traseul de OPEN(am de reparat pana la anu`),faine echipajele participante,faini sustinatorii... Felicitari din partea mea si a copiloatei mele!!! :grin::grin::grin::grin::grin: BA BAIETI...CE SA MAI......NE VEDEM SI LA ANU`:tk Editat Decembrie 19, 2011 de Andrei Robert IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Usor Usor...toate se rezolva!!!:banana IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Andrei Robert Pe partea aia de traseu (ultima groapa unde traseul intorcea) actionau baietii nostri de la organizare Cristacke, Liviuoff & Giorgel. Dupa cum v-am spus la briefing - partea aia de traseu aparent autostrada s-a dovedit a fi perversa ...pana la urma. Felicitari ptr ca ai continuat dupa rasturnare. :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! da da da....:ha: inainte de vitara, aproape s-a rasturnat si una lunga. s-a redresat imediat prin propriile forte, pana sa ajungem noi.:br sa-l fi vazut pe worldscape cum sarea pe acolo, a iesit cu amortizorul dreapta spate rupt cu ureche cu tot cred, n-am vazut bine, ca a trecut intr-o mare viteza pe langa noi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Roxana se pare ca iti prieste schimbarea de luc , felicitari si cit mai multe cupe la anu in campionat . Cu respect Liviu. Multumesc sincer si asa sper sa fie si la anul. Nu de alta dar tin musai sa imi platesc datoria pentru care inca o data multumesc din suflet. Cu respect, R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Multumesc sincer si asa sper sa fie si la anul. Nu de alta dar tin musai sa imi platesc datoria pentru care inca o data multumesc din suflet. Cu respect, R.R Roxana, eu zic ca nici nu se putea ca un sportiv legitimat "MONSTER ENERGY" sa nu demonstreze live calitatile energizante ale bauturii promovate si cu aceasta ocazie, nu-i asa ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! >>> ANUNT PENTRU ACTIUNEA UMANITARA !!! <<< Revin cu multumirile noastre adresate tuturor participantilor la Impotmoliada precum si acelora care au facut donatii si doresc sa va anunt desfasuratorul actiunii umanitare : SUMA TOTALA STRANSA DATORITA VOUA : 10,320 LEI !!! Data actiunii : 23.12.2011, vineri Locatia : com.Fundeni-Frunzanesti Locul intalnirii : Casa Iacob - Sos. de centura intersectie cu sos.Popesti-Leordeni-Frumusani Ora intalnirii :09.00 am Ora incheierii actiunii : aprox. 14-15.00 Intrucat cei care am organizat Impotmoliada ne-am amanat din treburile noastre, varianta zilei de vineri, 23.12.11 este singura posibila. Ne vom intalni la Casa Iacob toti cei care vor sa participe si de aici vom pleca sa achizitionam produsele ce urmeaza a fi donate. Acestea vor fi transportate intr-o singura masina, respectiv duba de marfa a lui Yonutz. Ne vom deplasa catre Primaria Fundeni-Frunzanesti de unde vom prelua lista cu familiile nevoiase si vom pleca sa le ducem acestora produsele achizitionate. Editat Decembrie 19, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Uf ...timpul trece ... dar inca nu e maine ...:wink: Adaug listele de start cu echipajele si timpii: lista start impotmoliada - hobby.pdflista start impotmoliada - open.pdf consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Prin generozitatea partenerului nostru GTC AUTO, se mai acorda suplimentar cateva premii surpriza ! Rugam pe urmatorii participanti la Impotmoliada 2011 sa ne contacteze in vederea stabilirii detaliilor pentru inmanarea acestor premii : - Aja - Serban28 - MarinIonescu - d-na Jeni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Uf ...timpul trece ... dar inca nu e maine ...:wink: Adaug listele de start cu echipajele si timpii: [ATTACH=CONFIG]125366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125367[/ATTACH] merci pentru liste...si din cate se vede cei mai buni timpi tot de Jeep-uri s-au scos :banana CONTESTATIE.... locul 3 la Open e gresit ..... timpul era 5.32 si era a Lui Cernisov + Lupu :ha: mai conteaza :br pana una alta la Categoria Fabricanti: ... Wraglerele stau la loc de frunte !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate