toni74 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Salutare, locatia de cazare si joaca este la Bisoca,la cabana "Lacul limpede Bisoca". Traseele vor fi in zona Bisoca-Lopatari(focul viu-huduboaia). Plecarea din Buzau va fi vineri la ora 17. Detalii la tl 0722296735 sau 0765434483 Toni. Va asteptam la Buzau:x,prietenii :2drstiu de ce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie hai cu mic cu mare la Buzau e sarbatoare:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Hmm.. frumoasă zona. am trecut pe acolo in expediţie şi la bisoca am facut 6 km in 5 ore vara :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie De la Vrancea , Eu si Rechinul suntem prezenti ! Grataru si vinul sa fie pregatit Toni , ma bag la post pana pe 2 decembrie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie De la Vrancea , Eu si Rechinul suntem prezenti ! Grataru si vinul sa fie pregatit Toni , ma bag la post pana pe 2 decembrie . va asteptam si daca vrei pt tine facem mancare de post Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie salut. tony noi am vrea sa venim cu carul cu boi crezi ca ne descurcam ? care ar fi conditiile de participare ? se merge in coloana sau dupa route book sa stiu daca vin cu unul sau cu doi boi, nu de alta, dar nu vreau sa ma fac de ras fata de caruta care a castigat BOGATA NAMOLOASA. Pentru detalii, va rugam sa postati costurile de participare etc Clubul Super Offroad Expedition Buzau, are placerea de a va invita in data de 2,3 si 4 decembrie in Bisoca Jud. Buzau, o zona cu peisaje de vis, cu trasee unde nu se usuca niciodata noroiul, iar clisa este la ea acasa. Asadar iata care este programul Vineri 02.12.2011 primirea participantilor astfel ora 13 incepe cazarea. Cazarea se face la pensiunea http://www.turistinfo.ro/bisoca/caza...de-c59384.html, seara socializare Simbata 03.12.2011 traseu in zona cu vizitare de mai multe obiective, seara socializare Duminica 04.12.2011 am pregatit un trial in zona pensiunii dupa care plecarea catre casa. Costul este de 380 ron / echipaj si contine cazare 2 nopti, masa si bautura in regim all inclusive. In speranta ca v-am trezit interesul astept sa ma contactati pentru rezervare,si pentru mai multe detalii. tony 0722296735 Editat Noiembrie 17, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie suna interesant cred ca vin si eu cu Marian (copilotul lui ca momentan nu am acaret ), asta daca nu achizitionez ceva pana atunci :grin: posibil sa mai vina si 2-3 echipaje din Bucuresti am vb cu ei azi o sa confirm cati mai exact zilele astea ceva detalii despre traseu ? Marian face fata cu mitsu lui echipat doar cu cross uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie suna interesant cred ca vin si eu cu Marian (copilotul lui ca momentan nu am acaret ), asta daca nu achizitionez ceva pana atunci :grin: posibil sa mai vina si 2-3 echipaje din Bucuresti am vb cu ei azi o sa confirm cati mai exact zilele astea ceva detalii despre traseu ? Marian face fata cu mitsu lui echipat doar cu cross uri? cred ca pamantul o sa fie inghetat si merge sau ninge si va fi mai greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie linkul pus de tine nu merge, asta e corect http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html care ar fi dead end-ul pt inscriere (sa vedem ce si cum la munca) ? Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Rechinu prezent! Se pare ca devin de-al casei! :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ma bag si eu :banana O camera va rog... Editat Noiembrie 16, 2011 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Rechinu prezent! Se pare ca devin de-al casei! :ha: Esti de-al casei ...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Rechinu prezent! Se pare ca devin de-al casei! :ha: esti de mult, da nu stiai:2dr Ma bag si eu :banana O camera va rog... ce etaj doriti ? va rog Editat Noiembrie 17, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ce etaj doriti ? va rog Sa nu fie la ultimul etaj ca s-ar putea sa platesc camera degeaba daca vinu-i bun.. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Sa nu fie la ultimul etaj ca s-ar putea sa platesc camera degeaba daca vinu-i bun.. :2dr problema, la parter nu sunt camere:ha::ha: linkul pus de tine nu merge, asta e corect http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html care ar fi dead end-ul pt inscriere (sa vedem ce si cum la munca) ? cand terminam camerele Editat Noiembrie 17, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ma bag si eu :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie poate ajung si eu , confirm peste vreo saptamana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie poate ajung si eu , confirm peste vreo saptamana:banana:banana te asteptam, sunt sigur ca o sa vi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie poate ajung si eu , confirm peste vreo saptamana:banana:banana Dar tura asta promiti sa stai pe roti :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie vroia sa faca plaja.........dar tirziu a vazut ca era in padure si in plus se inmuiase si asfaltul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie de data asta stau cuminte , vin cu sotia :banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie daca batranul meu face fata cred ca ma bag si eu Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie daca batranul meu face fata cred ca ma bag si eu daca nu are nici o suferinta, merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Buna ziua, In sfirsit a venit si momentul ,,Va asteptam la Buzau",dar din pacate nu pot participa la acest eveniment,deorece in acea perioada se suprapune cu concursul Shumen Trophy din Bulgaria unde m-am inscris sa particip .In pare foarte rau ca nu pot participa,dar la urmatorul eveniment nu o sa lipsesc. Multa bafta si distractie maxima . Cu stima , Viorel ( pilotul Kamikaze) Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Buna ziua, In sfirsit a venit si momentul ,,Va asteptam la Buzau",dar din pacate nu pot participa la acest eveniment,deorece in acea perioada se suprapune cu concursul Shumen Trophy din Bulgaria unde m-am inscris sa particip .In pare foarte rau ca nu pot participa,dar la urmatorul eveniment nu o sa lipsesc. Multa bafta si distractie maxima . Cu stima , Viorel ( pilotul Kamikaze) multa bafta si voua si distractie maxima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate