Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie

toni74

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie

Oricum , tot respectul pentru magarusul Samurache care s-a pus inapoi pe toate copitele in timp record, in acelasi timp cu echipa conducatoare de atelaj , fara avarii , altele decit cele nu merita mentionate . S-a scarpinat pe cocoasa si gata , inapoi la drum . Magnifica creatura , caut pui intarcati din aceasi rasa .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai apreciat de mine este incontestabilul sentiment de solidaritate intre participanti . Printre altele , mi-aduc aminte ca intre merinde se numara si proteina pura ...

foarte apreciata ....

....soricul .....feliat taietei ....

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asa cum cadea lumina , nu puteai ramine nesimtit si nesimtitor la natura . Avem o tara super . 759192920_P1050890(Medium).JPG.a30dbd2858f78e8eddc4630657813b24.JPG316262847_P1050871(Medium).JPG.8a5acb7b9a3c44835b8cf4514030ab4c.JPG2114185730_P1050914(Medium).JPG.ea122c82653982e0577dba8c3769020f.JPG

Link spre comentariu

La categoria (mai )mica a fost un cistigator detasat . A luat toate cupele , fara contestatii .Felicitari si la mai mare .787320121_P1050919(Medium).JPG.62bb37c3dd8a9cc003344065a4a3158e.JPG

Link spre comentariu

"Doamnelor" si domnilor, buna seara! Transmitem live din cea de-a...9-a viata, de dupa evenimentele de sambata...:))) Cos, multumesc de aprecieri :g Si noi ne-am minunat ca Bushido a mers ca uns si a urcat fara probleme. Adevarul e ca nu facusem niciodata un 180 pe verticala si, in plus, am observat ca va plictiseati fara noroi. Am zis sa turnam putina adrenalina:dr1!!! Speram ca v-a placut:bravo. In rest, multumim pentru o companie super tare si apreciem organizarea - s-a vazut ca Toni s-a straduit. :tk MAI VREM!!!!! :jp1

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Am gasit sus pe munte un ciobanel care avea tel mobil iphone 4:ha:

Si cand ma gandesc ca am concurat cu acest ciobanel :ca... Dar parca nu mirosea a oaie atunci! Doar sforaia... :uameni

Samurai mic dar puternic

Link spre comentariu

"Doamnelor" si domnilor, buna seara! Transmitem live din cea de-a...9-a viata, de dupa evenimentele de sambata...:))) Cos, multumesc de aprecieri :g Si noi ne-am minunat ca Bushido a mers ca uns si a urcat fara probleme. Adevarul e ca nu facusem niciodata un 180 pe verticala si, in plus, am observat ca va plictiseati fara noroi. Am zis sa turnam putina adrenalina:dr1!!! Speram ca v-a placut:bravo. In rest, multumim pentru o companie super tare si apreciem organizarea - s-a vazut ca Toni s-a straduit. :tk MAI VREM!!!!! :jp1

vad ca in avatar ai o casca... Ar fi mai bine ca la urmatoarea iesire sa o si purtati (macar unul dintre voi). Si poate chiar o idee de cadou de sarbatori ptr. MJ. Stima, Vali cu Mitsubishi (unul dintre cei 2 Valentini cu Mitsubishi)

Editat de SamuraiBZ
Link spre comentariu

vad ca in avatar ai o casca... Ar fi mai bine ca la urmatoarea iesire sa o si purtati. Si poate chiar o idee de cadou de sarbatori ptr. MJ. Stima, Vali cu Mitsubishi (unul dintre cei 2 Valentini cu Mitsubishi)

Aha!!! Acuma stim si noi!!!:) Pai daca te dai Samurai in undercover...:))) Cred ca mai bine ne facem cadou reciproc un rollcage. Si casti dupa aia. Ca fara centuri, clar nu mai plecam pe traseu!!!:)))

Samurai mic dar puternic

Link spre comentariu

Aha!!! Acuma stim si noi!!!:) Pai daca te dai Samurai in undercover...:))) Cred ca mai bine ne facem cadou reciproc un rollcage. Si casti dupa aia. Ca fara centuri, clar nu mai plecam pe traseu!!!:)))

Pai, ptr rollcage vb cu Toni.

Link spre comentariu

salutare

multumesc tuturor ptr participare si scuze ptr eventualele lipsuri sau neplaceri

sper ca la urmatoarea sa fiu mai bine pregatit si sa iasa si mai bine ( daca mai ploua in tara asta)

multumim ptr poze

astept poze razvanutza, poate si cateva filmulete:banana

Link spre comentariu

salutare

multumesc tuturor ptr participare si scuze ptr eventualele lipsuri sau neplaceri

Am avut mancare , bautura , lautari , apa calda , chiar si trasee foarte frumoase . Ce neplaceri ? aaaa nu nu ne-ai pus benzina in rezervor .... inteleg , eu am consumat ceva , e o neplacere ! :grin: Se vede ca esti in urma cu somnul ... vreo 40 ore !

Din punctul meu de vedere , si sunt sigur ca nu numai al meu , A FOST EXCELENT ! :banana

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

O iesire de exceptie:brcu oameni minunati, peisaje de vis, trasee pentru toate gusturile, super petrecere:bananavreme splendida...,acestea au fost citeva din ingedientele care au facut aceasta intilnire foarte reusita.:tk

Link spre comentariu

Am gasit sus pe munte un ciobanel .../QUOTE]

Ioane , te-ai lins pe bot de tort de mere !!! De-acu' o sa-ti dau doar brinza ....

di-pa ... !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Nasule , nu te mai da virgina , ca erai pierdut in admiratie . 1197276036_P1050913(Medium).JPG.30da9152e697c8d295bd8da7d9e482e9.JPG

Care grupa de muschii lui te impresionau ?....

Are mina ferma , nu-i asa ? Probabil de la greutati....

Link spre comentariu

Doctore , te vaz tegat la tzava ...nu zi nic ca te am si pe tine .....kiparosule .

Link spre comentariu

Sub atenta supraveghere , o tragere-impingere in plina actiune .1498464253_P1050887(Medium).JPG.6de9dcbf2112600ced167dcad0c4761c.JPG

Link spre comentariu

Ca o extindere a ocupatie mele zilnice personale , ma axez pe detalii , fara sa pierd totusi fondul.1281374873_P1050889(Medium).thumb.JPG.6d7ed433ffbacec9ca5ec458824c7e4d.JPG

Link spre comentariu

Eu nu zic decat atat: a fost foarte tare frate.

Tin sa va multumesc tuturor pentru privilegiul de pasager si pentru sfaturile gratuite pe care mi le-ati dat. O atmosfera foarte ok si abia astept urmatorul eveniment unde poate cine stie vin cu masina :banana

Link spre comentariu

Toni, multumim de eforturi, se vede ca te-ai straduit sa iasa totul bine... data viitoare mai trebuie doar sa dai cu aspiratorul si eventual sa arunci niste apa pe traseu, in rest ai facut tot ce se putea face pt o iesire cat mai reusita :tk

Sper ca v-a placut nocturna, imi pare rau de masina lui Brutaru Cristian... am avut de ales intre a-l lasa acolo noaptea sau a-l trage "exagerat de incet"

Au fost cateva zile relaxante pt mine, m-am odihnit mai bine decat acasa.. culcat devreme-trezit devreme, aer curat, soare, cald, mic dejun si mult iaurt :x Daca aveati si maseoza era tacamul complet, imi treceam pe buletin Bisoca :ha:

Link spre comentariu

Am gasit sus pe munte un ciobanel .../QUOTE]

Ioane , te-ai lins pe bot de tort de mere !!! De-acu' o sa-ti dau doar brinza ....

di-pa ... !

De parca am mancat vreodata tort de mere de la tine ca sa stiu ce am pierdut.Deaia ti-a crescut burta mare ca nu dai de pomana si la altii dinastia mai amarati:ha:.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare