Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie distractia la BULGARI nu e ca la romani!!!!!!!!!!!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie eu am pregatit casul de capra (cu rezerve de la namoloasa) pentru gratar si tiuca de la mamika , mai asteptam lautari de la Bisoca si sigur avem distractie pe cinste . PS: Sandu sa nu uite de sorici :ap Editat Noiembrie 22, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie eu am pregatit casul de capra (cu rezerve de la namoloasa) pentru gratar si tiuca de la mamika , mai asteptam lautari de la Bisoca si sigur avem distractie pe cinste . PS: Sandu sa nu uite de sorici :ap :bananatuica avem, sorici are sandu ptr o nunta si se mai anunta si zapada (sper):ap lautari au luat avansul asa ca doar gratarul trebuie incins (sa frigem un peste de padure) ca e post, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie La o asa gasca si oferta nu am cum sa stau deoparte .Deci o camera pt. mine si copilot oricare ar fi ea . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Oricare ar fi ea , cu referire la camera sau la copiloata ? Ma gindeam ca fiind eu copilotul tau , te referi la camera . In cazul in care nu te refereai la camera , as prefera totusi sa fiu copiloata lu' doctoru' , sa aiba si el pe cineva sa-i arate usa de la balcon ... Oricum , n-am cum sa lipsesc . L.E. ....in ce marinata se marineaza rechinii ? ....dar doctorii ?....?.....?..... ....tot asa ca manglii de ses ....?.... in diesel cu argila ?.... .... ???..... Editat Noiembrie 22, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cos daca te epilezi pe buci poti sa fi copiloata mea sau poti sa fi pilot pe scaunul din stanga la doctorul:ha: Editat Noiembrie 22, 2011 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie As putea incerca si pe asta in vita asta de viata . Cum e doar una , ce rost are s-o lungim ? Aaaa , da , la batrinete s-ar putea sa chelesc si pe buci . Te tin informat . La doctoru' e o varianta buna pe stinga , vin cu volanul de acasa , marfa buna , Nissan .Abia atunci merge si mitzica ...pisica ...asta...mitibusica ...masina aia a lui . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie eu unu abia astept ziua de 2 sa ne vedem cu totii pe traseu :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ORGANIZAM O PLECARE VINERI pe 2 din Focsani ? Stie Rechinu o scurtatura pe care ajungem mai repede :old Editat Noiembrie 23, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ma bag si eu ( 2pers) Jimny mic mic mic cu MT. Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie salutare am facut lista cu cei interesati Melinteanu Iulian +sotie ( doua camere) achitat Dulceanu+cos Doctorul+sotie Armand18us +...... achitat Radu Valentin +sotie achitat Pavel Alexandru +sotie achitat Taifas + aia mica George Croitoru +sotie achitat Brutaru Cristian +sotie achitat Mircea Sandu +.....achitat Rechinu Adi Moisoiu+.......... Nicu Burada + ........ Marius achitat toni achitat si cu atv-uri Andrei Manolache+ sotia achitat Razvan Boncu+ sotie achitat Catalin achitat Ovidiu Sandel TDV+ .... Mihai(mentosane) dirijoru Adi Sandu Costica GPS +....achitat Dumitrascu Dragos cucu+...achitat maximus locurile se ocupa in functi de avans total camere disponibile 17; 34 locuri de cazare avansul se face in contul Raiffeisen RO25RZBR0000060007870232 pe numele de Bisceanu Anton Editat Noiembrie 25, 2011 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie O sa mai vina un prieten de-al meu cu masina si sotia :ha::ha: , dar nu-i problema de cazare! In rest sa ne vedem cat mai repede :banana:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie O sa mai vina un prieten de-al meu cu masina si sotia :ha::ha: , dar nu-i problema de cazare! In rest sa ne vedem cat mai repede :banana:banana :bananasunt bine veniti si te rog nu cauta scurtaturi (nu vin cu lautarii in padure):ha::ha::ha: ca tu ai talent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ai mila Tony, doar n-o sa ma lasi acolo! Si daca tot vi, adu si ceva :x ca doar nu raman in padure pe uscat :ha::ha::ha: Cat despre scurtatura, este al doilea meu nume :ha::ha: Prietenii stiu de ce ......:grin: Asadar,.... va asteptam la Buzau :ha::ha::ha: iar eu vin! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie prezent maine fac plata , poate facem un extrem ca data trecuta !!!!!:banana:banana:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie la buzau ploua usor deci cred ca la bisoca o sa avem parte de [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie la buzau ploua usor deci cred ca la bisoca o sa avem parte de [fulgu] am vorbit la cabana azi , a nins toata ziua:banana duminica fac o verificare sa vad cum e in padure Editat Noiembrie 24, 2011 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie nu conteaza ce va fi , zapada sau noroi off road sa fie gratare:2dr...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie nu conteaza ce va fi , zapada sau noroi off road sa fie gratare:2dr...... cristianeeee !! Lanturi ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Iulianeeeeeeeeee lanturi am , dar numai pentru tractorul meu !!!!!!! :banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Iulianeeeeeeeeee lanturi am , dar numai pentru tractorul meu !!!!!!! :banana:banana Vrei tu sa fii primul mereu !! :uameni :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cate camere libere mai sunt? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cate camere libere mai sunt? se face actualizarea in pagina 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cate camere libere mai sunt? mai sunt 4 camere libere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Daca nu uit va aduc eu pozele de la Bogata! Eu le-am primit la Poiana Sarata, asa ca le puteti copia. Fireste, contra unei spagi onorabile :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate