dulceanu ionel Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Am achitat si eu azi pe la ora 10,30. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie EU pe la 10.28 :ha: Ioane, am uitat sa te sun in seara asta... Dormi?? sau "Costica, dormi???" Pot sa te sun?? :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie va rog nu mai platiti pana nu actualizez lista , am depasit cu doua camere si cabana cea mai apropiata e la vreo 7-8 km maine actualizez lista. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Vineri in jur de ora 14 e plecarea din Focsani! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Nenea Toni , daca nu avem loc unde e toata nunta , cu felicitari masa si dans , atunci echipajul Doctoru' + Cristi Chiscop , cu parere de rau , va anuntam ca ne retragem! Va rugam sa ne inapoiati banii depusi de la Reiffeizen Onesti de pe numele Popoviciu Lacramioara ,daca se poate prin prietenul Rechinu" ! Va multumim .:tk Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Doctore , suna-ma sa vorbim despre sex , ca baietii.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Nenea Toni , daca nu avem loc unde e toata nunta , cu felicitari masa si dans , atunci echipajul Doctoru' + Cristi Chiscop , cu parere de rau , va anuntam ca ne retragem! Va rugam sa ne inapoiati banii depusi de la Reiffeizen Onesti de pe numele Popoviciu Lacramioara ,daca se poate prin prietenul Rechinu" ! Va multumim .:tk voi aveti camera in cabana. am zis sa nu se mai faca plati ptr ca nu mai sunt alte camere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie scuze de intaziere, lista este urmatoarea 1-2 melinteanu 3 doctoru 4 brutaru 5 razvanuta 6 mircea sandu 7 andrei 8 razvan 9 burada 10 cucu 11 catalin 12 dan 13 costica gps 14 marius si marian 15 valentin 16 george 17 marius 4x4 Editat Noiembrie 30, 2011 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie ne mai insotesc cazati in cabana de alaturi rechinu sandu tdv ionut neagu mihai mentosane packard toni taifas care nu se cazeaza adi moisoiu adi mircea costica dirijoru acestia nu se cazeaza daca mai sunt doritori , se poate aranja la cealalta cabana Editat Noiembrie 30, 2011 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dupa cum am zis si mai deveme merg si eu. Cei care nu se cazeaza stau la cort sau vin doar in ziua traseului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dupa cum am zis si mai deveme merg si eu. Cei care nu se cazeaza stau la cort sau vin doar in ziua traseului? initial nu se cazeaza, dar........... pina a doua zi cind vin ceilalti din traseu,:x:banana pot ocupa linistiti locurile sau le dati de baut pina adorm pe scaune:2dr, ar mai fi o varianta sa va imprieteniti mai bine si sa plecati mai multi:3la somn................ PS lasind gluma , cred ca se gaseste o varianta sa fie cistigatoare pentru toata lumea, eventual bem, mincam ,ne distram pe trasee, dar dormim in doua cabane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dupa cum am zis si mai deveme merg si eu. Cei care nu se cazeaza stau la cort sau vin doar in ziua traseului? nu am uitat de tine gasim o solutie,dupa cum am vb cu tine ne auzim maine seara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie am vorbit cu dulceanu, vine sambata dimineata si pleaca seara dupa:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Drumul in sine de la Buzau la Bisoca e rau tare? Eu vin cu un audi allroad dar am roti pe 18 cu balon de 45 :D Credeti ca merge ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie S-a stabilit la ce ora este plecarea din Buzau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Drumul in sine de la Buzau la Bisoca e rau tare? Eu vin cu un audi allroad dar am roti pe 18 cu balon de 45 :D Credeti ca merge ? e drum cu asfalt, mergi cu ce auto vrei. ultimi 5 km sunt fara asfalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie eu vin vineri dimineata , nu are rost sa irosesc tipul aiurea pe la 11 sant la cabana si ma apuc de:2dr poate un gratar pana veniti voi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Doctore , suna-ma sa vorbim despre sex , ca baietii.... Nu vreau sa vorbesc despre sex cu tine.... tu esti nenea ala care umbla cu vaselina :ha: @Rechinule, stii vreo scurtatura pana la Bisoca? Stiu eu una, dar trebuie sa plecam din Onesti :ha::ha: @Dulceanu, din partea mea poti sa dormi cu noi in camera... sa nu ma chinuie nasu Chiscop doar pe mine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie In ultimul timp n-am umblat decit cu bormasina ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie bai ce obsedati de sex ..discutati fratilor despre namol etc..:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ok . Sex in namol , cu bormasina . Citez un clasic in viata - 'doctore , te bagi ?'.... Namol cred ca gasim la vulcanii noroiosi . Bormasina aduc eu , ca intodeauna . Ca obsedat il numim pe Ion ... Hai ca se poate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Nu vreau sa vorbesc despre sex cu tine.... tu esti nenea ala care umbla cu vaselina :ha: @Rechinule, stii vreo scurtatura pana la Bisoca? Stiu eu una, dar trebuie sa plecam din Onesti :ha::ha: @Dulceanu, din partea mea poti sa dormi cu noi in camera... sa nu ma chinuie nasu Chiscop doar pe mine.. Fireste Doctore! As mai fi eu fara scurtaturi :banana Vezi cum faci sa ajungi in jur de 14. La Focsani, nu in parcare :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ora 14 am inteles... dar cand??? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ora 14 am inteles... dar cand??? :ha: Va f... in c... (pardon , la ochiul maro ) pe amandoi !Finuleeeee , tre sa plecam mai dimineata , ca tre sa trecem si pe la fabrica aia mareata sa iau saltea ! Vezi ce baiat fain sunt , iti iau saltea in masina , sa dormi si tu bine !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: iesire in munti buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ora 14 am inteles... dar cand??? :ha: Doctore !..... VINERI !!! pe data de 02.12.2011 cand credeai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate