georgem Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie multumim pentru filmulete:tk,urmatoarea sticla o dau eu:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dar Vali bz avea o filmare cu punerea samuraiului pe roti! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie foarte tari filmuletele :x Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Dar Vali bz avea o filmare cu punerea samuraiului pe roti! si ce daca o am.... ce, tu nu ai poze cu mine si nu mi le-ai adus nici acu !!!! eeeee !!!>>>! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie si ce daca o am.... ce, tu nu ai poze cu mine si nu mi le-ai adus nici acu !!!! eeeee !!!>>>! Ia D'acia: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Deci sa inteleg ca va placut spectacolul ! :ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 (editat) Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Spectacolul , nu . Mi-a placut ca nici un lemn nu a intrat prin lenjeria de pat care este pe masina pe post de cortina . Cum spuneam , fa-ti o placa de aluminiu pe care s-o montezi peste pilot/copliot , si eu iti fac cinste cu o tuica mai veche decit fii-mea . Editat Decembrie 8, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Deci sa inteleg ca va placut spectacolul ! :ha::ha::ha: doamne fereste, urat spectacol. bine ca sunteti teferi si ne dam de sarbatori iar:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 (editat) Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie poze BISOCA Editat Decembrie 9, 2011 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grimextrem Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Data viitoare vin si eu cu noua mea achizitie:pt:pt:pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 (editat) Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Data viitoare vin si eu cu noua mea achizitie:pt:pt:pt de la ATV la masina aia ? Daca chiar nu o cumperi , noi ... toti .... facem cheta , o cumparam , te punem sofer , si sa vedem daca te poti tine dupa noi .:ha::ha::ha: Editat Decembrie 9, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grimextrem Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie In cazul in care nu ai observat masina este foarte echipata, are chiar si troliu, desi nu stiu daca o sa faca fata la asa ceva:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Deci sa inteleg ca va placut spectacolul ! :ha::ha::ha: Frumos spectacolul, dar sa nu mai faci, ca-ti rup picioarele cu mana mea! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie baaaaa da de mine ati uitat, nu ma vad in nici o poza ....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie nu am uitat de tine, dar nu am facut poze si la cabana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate