toni74 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Toni, multumim de eforturi, se vede ca te-ai straduit sa iasa totul bine... data viitoare mai trebuie doar sa dai cu aspiratorul si eventual sa arunci niste apa pe traseu, in rest ai facut tot ce se putea face pt o iesire cat mai reusita :tk Sper ca v-a placut nocturna, imi pare rau de masina lui Brutaru Cristian... am avut de ales intre a-l lasa acolo noaptea sau a-l trage "exagerat de incet" Au fost cateva zile relaxante pt mine, m-am odihnit mai bine decat acasa.. culcat devreme-trezit devreme, aer curat, soare, cald, mic dejun si mult iaurt :x Daca aveati si maseoza era tacamul complet, imi treceam pe buletin Bisoca :ha: multumesc doctore. promit sa iasa mai bine la urmatoarea:tk iar de tractare, zic sa faci un busines din asta,doar ca le scoti dezmembrate din padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie :betoni multumim pentru invitatie si pentru efortul depus .... lipsuri nu au fost , de fapt a lipsit noroiul :10 sa vazut ca te-ai straduit fff mult :tk Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie poze nu pune nimeni ! ?:sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie poze nu pune nimeni ! ?:sh2 de buletin e buna?:ha: (am una de la buletinu vechi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grimextrem Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cei care au lipsit la iesirea de duminica au pierdut cateva peisaje mirifice. Data viitoare insistam sa mergeti in formatie completa si in ultima zi, nu sa dati bir cu fugitii acasa.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grimextrem Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cateva poze de duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cei care au lipsit la iesirea de duminica au pierdut cateva peisaje mirifice. Data viitoare insistam sa mergeti in formatie completa si in ultima zi, nu sa dati bir cu fugitii acasa.:banana Asa o sa facem, cu conditia sa va treziti mai devreme :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Weekul viitor , refacem traseul pentru a face poze si sa filmam . Daca nimeni din 15 masini si 6 -7 atv-uri nu a avut timp ! Asta demonstreaza ca a fost misto traseul .... nu am avut timp de poze ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Asa o sa facem, cu conditia sa va treziti mai devreme :ha: rechinule eu zic sa iei si tu un haion de pajero cu rezerv cu tot si sa-l montezi in batranul samurici :ha::ha::ha::ha: ca tare iti mai place calare:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie o iesire super felicitari lui Toni pt organizare :br si acum asteptam urmatoarea ,sa speram ca va fi cat de curand felicitari inca o data ,m-am simtit super bine chiar ca si copilot si pilot pe alocuri :ha: (tiganu stie si nea' Dan ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Weekul viitor , refacem traseul pentru a face poze si sa filmam . Daca nimeni din 15 masini si 6 -7 atv-uri nu a avut timp ! Asta demonstreaza ca a fost misto traseul .... nu am avut timp de poze ! Pun eu maine filmulete. Sunt deja incarcate majoritatea, mai trebuie doar sa le botez :) Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie @Razvanutza - eu miercuri si vineri sunt prin Bucuresti. Poti sa mi le pui si mie bulk pe un cd/dvd tot ce ai filmat si fotografiat. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Pun eu maine filmulete. Sunt deja incarcate majoritatea, mai trebuie doar sa le botez :) asteptam cu nerabdare:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Pun eu maine filmulete. Sunt deja incarcate majoritatea, mai trebuie doar sa le botez :) Intotdeauna esti salvarea noastra ! :br trebuie sa ne laudam si noi cu pozele si filmele tale ! Editat Decembrie 6, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Melintene , tie iti trebuie o singura poza , s-o pui pe perete in dormitor , pe partea ta . Si aia e a lu' Rechinu' .... .....ingeru' tau pazitor , dreptindrumacu' de traverse de cutie .... si de volan ... Stiu...zici ca nu... da' esti singurul care zice asta .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie melintene , tie iti trebuie o singura poza , s-o pui pe perete in dormitor , pe partea ta . Si aia e a lu' rechinu' .... .....ingeru' tau pazitor , dreptindrumacu' de traverse de cutie .... Si de volan ... Stiu...zici ca nu... Da' esti singurul care zice asta .... era noapte ... Nu iese pozele noaptea si oricum am scapari in a-mi aduce aminte . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ce-aveti mai cu el? :ha::ha: Ia pus omu rau rapa in drum, el n-are nicio vina! E o chestiune de timp pana vedeti un jeep cu rotile in sus, dar oricum El n-are nici o vina! E de la astre!:ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Ce-aveti mai cu el? :ha::ha: Ia pus omu rau rapa in drum, el n-are nicio vina! E o chestiune de timp pana vedeti un jeep cu rotile in sus, dar oricum El n-are nici o vina! E de la astre!:ha::ha::ha: miine- poimiine il vezi cu rotile in sus:ha:facind plaja:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Astre ??? Asa se numesc mai nou stelele verzi ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Numai foto , n-am filme... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Melintene , tie iti trebuie o singura poza , s-o pui pe perete in dormitor , pe partea ta . Si aia e a lu' Rechinu' .... .....ingeru' tau pazitor , dreptindrumacu' de traverse de cutie .... si de volan ... Stiu...zici ca nu... da' esti singurul care zice asta .... Aia e de la un bolovan cat toate zilele care s-a furisat obraznic sub masina in timp ce Meli sofa preventiv cu serioazitate si prrrroofesionalism :ha::ha::ha: Si mai e una, in care iar nu-i vina lui! Dracu asta de jeep s-a apucat de balet! Noroc de preavestitul seriozitate care a stat de vorba cu el, ca de la om la jeep :ha: si l-a convins sa nu inte prin gard in cabana omului, ca-l recompeseaza el ceva mai tarziu cu o rapa sau ceva bolovani! Si toate astea, n-o sa va vina sa credeti.... de la ceapa de Buzau!:ha::ha::ha: O sa radeti dar a facut ceva victime! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie de la ceapa de Buzau!:ha::ha::ha: O sa radeti dar a facut ceva victime! cred ca a fost de la garnitura la ceapa............sunca:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Cateva instantanee: Tura de vineri noapte - scurta, dar intensa. Doua masini cedeaza lupta (o Toyota cu ambreiajul dus si un Isuzu cu o planetara rupta).... Tura de sambata incepe promitator, cu un drum printr-o fosta cariera... Ne intersectam cu diferite utilaje 4x4 (sau 8x8) Trecem de casa lui Toni si dam de o ravena numai buna sa verifici masina pe dedesubt Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Fara indoiala iesirile de noapte, care la noi au devenit o traditie, sunt cele mai spectaculoase, dar lasa si urme :ha: Nu a fost tura in care sa nu scapam de doua, trei masini. Ultima data am scapat chiar si de mine :ha::ha::ha: Riscul meseriei, dar merita! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: iesire in Muntii Buzaului pe 2,3si 4 decembrie Vali si Melinteanu pe aceeasi ravena: O bucata de traseu care a fost si la REA 2011 (la open): [video=youtube;7-gsdpeLyAA] [video=youtube;f-ds-LPIUsg] Aici gasiti toate filmele pe care le-am incarcat pana acum Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate