dulceanu ionel Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august A fost mai usor decat m-am asteptat:ha: in sensul ca vrea si copiloata.Deci trece-ne si pe noi pe lista si sigur vom face echipa/echipe cu altii.Poti sa notezi echipa "FASOLE CU CARNATI VANATORESTI LA CEAUN" .Dupa sau inainte de etapa asta ne continuam expeditia prin munti si eventuali amatori vor fi binevoiti.parcurg prea multi km ca sa nu stau vreo 10 zile pe la voi in zona. Prietenii stiu de ce. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Ioane, daca vrei adrenalina, ai rabdare ca sa il conving pe Horatiu sa se inscrie si faci echipa cu el. :ha::ha::ha::bb:hm Ultima data cand am facut echipa cu horatiu am stat dupa el sa-l astept o ora jumate la start ... Adrenalina, pe dracu ... Nu multumesc ...venim acolo sa castigam ...nu sa dormim prin padure ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Am uitat; numele echipei este "Team Bravo". :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Am mai actualizat lista: 1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender 2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + ..................... 3. Team EASY: Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73 4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan + Nea Fane / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai + Toyota Landcruiser LJ70 5. Team "NotDrinkWater": GPScu + Nike&Patrol / Toyota Landcruiser HZJ73 + Nissan Patrol Y60 6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + ......................... 7. Team "MAD RUSSIAN": Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero 8. Team "IceTeaFoot": Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara 9. Team "BIG WHITE": Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................ 10. Team 10: Felix Patrascanu + ........................... / Toyota Landcruiser 120 + ......................... 11. Team 11: Yonutz + ............................... / Toyota Landcruiser HDJ80 + ........................... 12. Team 12: RaduOk + ............................... / Toyota Landcruiser Proto + .......................... . 13. Team "BRAVO": Vio (Patrolator) + Ovi(Mutu) / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser HDJ80 14. Team "Ruff Riders": Ruff Riders + ....................... / Nissan Patrol Y61 + Toyota 3,4 . 16. Team 16: Atar + ................ / Jeep Grand Cherokee + ....................... etc... Editat Ianuarie 2, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Ultima data cand am facut echipa cu horatiu am stat dupa el sa-l astept o ora jumate la start ... Adrenalina, pe dracu ... Nu multumesc ...venim acolo sa castigam ...nu sa dormim prin padure ... :ha: Pana te hotarasti exact cu cine te combini, te pun singur... :grin: Ma anunti cand apar modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :id Am mai actualizat lista: ..................... 3. Team 3 - "Team Easy": Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73 ....................... @Max: daca nu e rezervat numele, l-am dori pe cel de mai sus... :banana :tk PS: numele echipei a se citi repede, cuvintele legate :wink: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august PS: numele echipei a se citi repede, cuvintele legate :wink: :ha::ha::ha: M-am prins pana la urma. :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sa faci bine sa-l astepti pe Nea Fane cu un miel ca l-ai botezat "Nea Nae".........:ha:...........vezi in lista cu echipele...... Editat Decembrie 12, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sa faci bine sa-l astepti pe Nea Fane cu un miel ca l-ai botezat "Nea Nae".........:ha:...........vezi in lista cu echipele...... [ATTACH=CONFIG]124630[/ATTACH] Corectat. Scuze! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Si noi vrem miel. Era BRAVO nu BETA :h5 Editat Decembrie 12, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Si noi vrem miel. Era BRAVO nu BETA :h5 Pai io ce am scris? Glumesc.... Sunt eu zapacit... Am corectat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Coane Max aka Rockeffeler, te-ai scos !......un miel la unii, un miel la altii........crede a treia seara o sa ne cam astepti cu BERBECUTI LA PROTAP.............:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Coane Max aka Rockeffeler, te-ai scos !......un miel la unii, un miel la altii........crede a treia seara o sa ne cam astepti cu BERBECUTI LA PROTAP.............:ha::ha::ha: Dau bre, ce naiba sa ma fac ... Noi sa fim sanatosi! :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Coane Max aka Rockeffeler, te-ai scos !......un miel la unii, un miel la altii........crede a treia seara o sa ne cam astepti cu BERBECUTI LA PROTAP.............:ha::ha::ha: Dau bre, ce naiba sa ma fac ... Noi sa fim sanatosi! :cort Eu cred ca asta a fost doar un pretext: Max a vrut sa faca reclama subliminala la programul celei de-a treia seri!:h5:2dr:x:bravo It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Team Whiskey no 14 "NotDrinkWater" "NDW ":dr2 : Nike&Patrol si poate Gipiescu :2dr Editat Decembrie 12, 2011 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Team Whiskey no 14 "NotDrinkWater" "NDW ":dr2 : Nike&Patrol si poate Gipiescu :2dr Da da da , punene pe lista :2dr:2dr mergem la :Hr:HrNike & patrol si GPScu :h5 Editat Decembrie 12, 2011 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Buna treaba domnilor. Acum, ca sa facem treburile faine, va mai dau o tema de casa. Fiecare echipa va trebui sa isi gaseasca un logo. Vom oferi autocolante de identificare cu numele echipei si cu LOGO-ul. Hai, puneti-va creativitatea la incercare si scoate-ti ceva haios. Exemplu: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, pot sa intreb si eu ceva, referitor la cum va fi vremea in 2012 ? Editat Decembrie 12, 2011 de Max Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, pot sa intreb si eu ceva, referitor la cum va fi vremaea in 2012 ? ...probabila... ?!?! .....:ha: PS: sorry, da' nu m-am putut abtine....:h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august [ATTACH=CONFIG]124675[/ATTACH] Nu pot sa cred! :ha: Astral, unde esti, ca iti aplic replica lu' Achmed! (Minutele 2.06 si 2.35 ) [video=youtube;neTsQng-70o]http://www.youtube.com/watch?v=neTsQng-70o&t=2m35s Editat Decembrie 12, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ...probabila... ?!?! .....:ha: PS: sorry, da' nu m-am putut abtine....:h5 Nu te supara, dar aici nu umblam cu probabilitati. Ori e soare, ori e frumos. Una din doua !:h5 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, pot sa intreb si eu ceva, referitor la cum va fi vremea in 2012 ? Ei bine, aici se va vedea fiecare cat de credincios e. :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Buna treaba domnilor. Acum, ca sa facem treburile faine, va mai dau o tema de casa. Fiecare echipa va trebui sa isi gaseasca un logo. Vom oferi autocolante de identificare cu numele echipei si cu LOGO-ul. Hai, puneti-va creativitatea la incercare si scoate-ti ceva haios. Exemplu: [ATTACH=CONFIG]124675[/ATTACH] :ha: Acusi-acusi apare din productie logo-ul echipei noastre......marca Axxamd, evident, doar cu profesionisti lucram......... E simpatic si cel sugerat de tine, dar stai sa vezi ce pregatim noi.......te rog..... PS - Nu vroiam sa deconspir, dar daca tot ne-ai provocat, iti exemplific prin mostra de mai jos http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE2/MOSTRA1.jpg Editat Decembrie 12, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max - cam pe cand o sa fie stabilita modalitatea de orientare? roadbook vs harta. Nu de alta dar daca va fi folosita varianta cu roadbook tre sa imi iau terratrip. mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max - cam pe cand o sa fie stabilita modalitatea de orientare? roadbook vs harta. Nu de alta dar daca va fi folosita varianta cu roadbook tre sa imi iau terratrip. mersi Singurele modalitati de orientare acceptate vor fi: dupa soare, stele,luna, urme de mistreti si ursi, miros de fasole (de la altii), dare de benzina/diesel de la aia mai rapizi, strigate, puscaturile militienilor de granita. Ce rooooodbuc, ce terratrip-ce e alea? au avut dacii liberi din alea acu' 2000 ani? Sau vrei harta pe dosu' roodbucilor? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate