Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 534
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

@Max - am vazut ca pe site-ul oficial au aparut si niste valori la taxele de participare - poti sa pui si aici valorile eventual cu mai multe detaliii? Nu stiu daca am inteles eu bine dar pt o masina la standard cu 2 persoane taxa e de 760 euro? :cr3

Ar fi super sa stim si cheltuielile din timp pentru a vedea (unii dintre noi) daca suntem in buget :)

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Max - am vazut ca pe site-ul oficial au aparut si niste valori la taxele de participare - poti sa pui si aici valorile eventual cu mai multe detaliii? Nu stiu daca am inteles eu bine dar pt o masina la standard cu 2 persoane taxa e de 760 euro? :cr3

Ar fi super sa stim si cheltuielile din timp pentru a vedea (unii dintre noi) daca suntem in buget :)

Intradevar, pe site sunt puse taxele de participare si ce includ ele.

Acestea sunt tarifele maxime calculate in acest moment dar ele pot sa se modifice in jos in functie de diverse ajustari si sponsorizari obtinute sau a cresterii numarului de participanti platitori.

Stiu ca nu sunt taxele cu care am fost obisnuiti pana acum dar desfasurarea acestui tip de eveniment le impune. Sunt multe cheltuieli cu traseele, logistica, echipamente, personal, taxe etc...

Anul acesta am diferentiat taxele in functie de categoria de concurs STANDARD sau OPEN. De asemenea, am facut si o taxa speciala pentru INSOTITORI care contine toate facilitatile mai putin cele legate de pregatirea traseelor si desfasurarea competitiei.

Editat de Max
Link spre comentariu

@Max - mai am o nelamurire: taxa initiala de 380 euro/persoana se aplica primei persoane din masina sau la pilot si copilot?

daca suntem 2 in masina costul va fi 380x2 (la standard) sau 380 + 200?

mersi si scuze :hl

Link spre comentariu

@Max - mai am o nelamurire: taxa initiala de 380 euro/persoana se aplica primei persoane din masina sau la pilot si copilot?

380 x 2 la standard.

pt. persoane suplimentare - 200/ cap

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Tarifele se aplica pe persoana pilot si copilot din fiecare masina. Cei care sunt inscrisi ca si concurenti. Si copilotul este considerat concurent.

Da, la Standard, pe masina cu pilot si copilot costul total este de 760 de euro.

Doar eventualii insotitori au statut separat.

Editat de Max
Link spre comentariu

Am decis ca sa gasim o alta formula de organizare a evenimentului astfel incat sa nu se ajunga la preturi prohibitive pentru marea clasa de iubitor ai acestui gen de compatitie din Romania.

Doresc ca sa stabilim aceste aspecte in functie de necesitatile si posibilitatile potentialilor participanti.

Vom propune o varianta care sa excluda de exemplu cazarea la hotel si sa mutam tot evenimentul in afara orasului cat mai aproape de natura. Am in vedere o varianta foarte interesanta dar trebuie sa studiez problema si sa cer detalii.

Astept si pareri legate de unele aspecte si cerinte ale voastre. As aprecia pareri venite de la vechii participanti si de la cei care doresc sa participe.

Momentan am scos de pe site detaliile legate de taxe.

Editat de Max
Link spre comentariu

Am decis ca sa gasim o alta formula de organizare a evenimentului ...............

.................

Vom propune o varianta care sa excluda de exemplu cazarea la hotel si sa mutam tot evenimentul in afara orasului cat mai aproape de natura...........

Astept si pareri legate de unele aspecte si cerinte ale voastre. As aprecia pareri venite de la vechii participanti si de la cei care doresc sa participe.

Momentan am scos de pe site detaliile legate de taxe.

Este vara, lumea e dornica sa-si petreaca si altfel decat intre betoane zilele de concediu, lumea e dornica sa manance "cat mai bio" deci altfel decat un meniu clasic de restaurant, care meniu oricat de bine ar fi intocmit nu se va compara niciodata cun gulas facut la ceaun in mijlocul naturii, sau cu frigaruile care sfaraie pe o teapa deasupra unui foc de lemne....!!!

Cine bate cei 400-500km sa ajunga in Maramures sa fii convins ca face lucrul asta ca sa gaseasca ALTCEVA decat pe V.Prahovei, etc !

Iar din moment ce deja erau anuntate 3 nopti la cort, oamenii care s-au inscris deja, nu vor tanji dupa cele doua nopti de hotel, acestia fiind pregatiti cu toate cele necesare cazarii la cort in mjlocul padurii, inclusiv cu dus portabil, bidoane cu apa, etc !

Link spre comentariu

Incerc eu in mintea mea diverse scenarii pentru a ajunge si eu in completarea grupei MNG, dar din start nici nu concepeam sa trag de covrig vreo 1500km si sa dorm intre pereti , decit daca au si foc sa-mi usuc bocancii pina la rasarit de soare , si padurea cu izvorul alaturi , stelele cu luna etc ....De vreo zece ani de iesiri din oras nu mai cazez mai mult de o zi pe saptamina ....si numai e obligatoriu.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

deja suna mult mai interesant pentru mine cel putin. daca e sa luati in considerare si parerile celor mai noi eu zic ca solutia outdoor este cea mai nimerita. daca e sa stau la hotel atunci ma duc la mare :ha:

Link spre comentariu

@Max: aseara la un ceai cu @opinion discutam de pret...si dintre toate aberatiile noastre a aparut si o chestie interesanta: daca in locul balizelor GPS (care banuiesc ca te costa ceva inchiriatul precum si traficul de date) ai introduce ca metoda de verificare a check-point-urilor fiecare echipa sa aiba cate o poza in care sa apara clar toate masinile si check-point-ul respectiv....

de exemplu 2-3 masini (sa se vada numarul la ele) sub un copac care reprezinta check-point-ul respectiv.....ceva de genul...nu de alta dar in mod sigur va exista cate un aparat foto in fiecare echipa, ca sa nu zic ca poate va exista in fiecare masina....si oricum, exista telefoane cu camera....deci nu tine scuza ca n-am avut aparat foto, n-o mers .... metoda o poti folosi si ca sa reduci numarul de balize (una ptr fiecare echipa).... singurul dezavantaj ar fi ca dureaza ceva pana se gasesc pozele cu checkpoint-urile respective dintre sutele de poze facute pe drum :grin:

o zi faina sa ai!:h5

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

E o idee buna , folosita cu succes si de altii . Nu se pot urmari eficient masinile pe traseu .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

E o idee buna , folosita cu succes si de altii . Nu se pot urmari eficient masinile pe traseu .

is de acord ca nu ai urmarire real time (sau nu ptr toate masinile, doar ptr cele cu baliza)...dar pana mea...toti avem statii CB si/sau PMR, telefoane...nu cred ca o sa mergem atat de imprastiati si mai ales atat de departe de civilizatie incat sa nu ne putem auzim pe statii sau telefoane intre noi...si apoi oricum, e Romania...in orice directie o iau la picior dau de civilizatie in 2 ore...

bineinteles iau in considerare si faptul ca suntem oameni civilizati si daca intalnim un echipaj cu probleme pe drum, sau auzi prin statie ca cineva are nevoie de ajutor, mergi sa-l ajuti, nu ii dai blana pe langa el sa ajungi "pe podium" inaintea lui :uameni

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Pentru civilizatie si oameni civilizati ...nu bag mina-n foc . Despre comunicatii ai mare dreptate , daca se pune problema ca majoritatea statiilor sint de putere redusa se poate face retransmisie din statie in statie pina la destinatarul mesajului ( poate deveni interesant ce ajunge in final , dar face parte din distractie ) .

Link spre comentariu

Balizele nu se folosesc pentru a demonstrat ca s-au luat CP-urile ci pentru a verifica opririle masinilor la ora 21.00 si pentru operatiunile de cautare a ratacitilor.

CP-urile se iau prin vechea metoda a hasurarii in zonele dedicate de pe harta respectiv roadbook.

Ideea cu poze nu e rea si s-ar putea sa o aplicam.

Lucram acum la un mod de desfasurare si logistica minima pt a optimiza costurile substantial. Deja am stabilit noua locatie de start si sosire, camparea, etc...

Inca mai avem de lucru dar speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa definitivam informatiile noi si taxele noi.

Va fi altceva, mai placut speram noi, mai usor pt noi organizatorii si implicit substantial mai usor (financiar) pentru participanti.

Link spre comentariu

Cateva exemple cu pozarea CP-urilor in concurs - este cea mai sigura si simpla metoda de a verifica daca concurentul a luat CP-ul .

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127072658.jpg

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127072660.jpg

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127072661.jpg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Daca-i de ales intre baliza si foto, mai bine baliza (e mult mai ieftina decit un aparat foto).:ha:

Aparatul GPS pe care fiecare tre`sa-l aiba, arata si el locul si timpul unde ai fost sau ai oprit. Si inca gratis. Ajunge sa fie mentionat in regulament ca trebuie sa functioneze non-stop, pe toata durata Trophy-ului. :h5

Asa se poate controla si luarea CP-urilor, si oprirea la ora 21:00.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

O idee. Consumul bauturilor betive, sa fie strict interzis !

Sunt perfect de acord, fara bauturi contrafacute! fara falsuri! imozitele la zi pentru fiecare picatura! sa nu se betziveasca nimeni! sala de sport si jacuzzi seara! in pat la 22:30 maxim(penalizare altfel), cu baliza GPS si (sau) poza(poze multe daca i grav). mancare ECO,slana fara colesterol,palinca fara alcool,ciolan fara shoric,ciorba de burta din piept de pui,gratarul de la usa de intrare a hotelului cu garnitura de chiuloasa(toyota ca alea fierb mai bine si mai repede).

tobosari in otet ca si salata. fara astea nu ne deplasam in Maramu'ul istoric! punct.

Pajero
Link spre comentariu

Aparatul GPS pe care fiecare tre`sa-l aiba, arata si el locul si timpul unde ai fost sau ai oprit. Si inca gratis.

asa este numai ca nu arata un singur lucru - daca ai fost chiar tu la CP....sau daca ai fost tu nu arata cu masina sau fara.

De exemplu - sa zicem ca eu nu sunt corect si ii montez pe sestache o baliza pe masina "favoritului" dupa aia pe sestache o scot si habemus un track superfrumusel - mai sunt si alte variante dar in cazul lui Max nu se aplica

Iar varianta 2 - au fost multe discutii pe tema asta - un CP dificil, ce faci daca nu esti corect? - stai cu masina frumusel intr-un loc comod si-ti trimiti copilotul cu GPS-ul in manuta pana la CP. In timp ce altii se troliaza de mama focului sa ajunga acolo tu fara nici un efort considerabil ai CP-ul in buzunar.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Cea mai buna metoda ar fi un sistem de urmarire prin gps + baliza + aparat foto+instalarea unui tahograf in fiecare masina .

Scuze pt off-topic, dar nu m-am putut abtine :grin:. O sa ma revansez cu :x la fata locului .

Editat de lszabi
Link spre comentariu

haideti oameni buni si nu mai faceti tot felul de scenarii,suntem oameni maturi,balizele sunt pt a stii pe unde balauriti si daca va pierdeti,aveti probleme la masina,sa stie organizatorii exact locul in care va aflati si sa poata trimite ajutoare,nu este o competitie pe viata si pe moarte,totusi este o cupa frumoasa pe care organizatorii se chinuie sa o faca cat mai placuta

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare