Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Se pare ca cel cu care doream sa fac echipa a trecut in tabara organizatorilor :br

Deci... se cauta una bucata coechipier.Conditiile ar fi urmatoarele:

- spirit de aventurier combinat cu dorinta de a ne rataci in padure.

- posesor de ceaun,tuci,disc,gratar.

- sa nu fie mofturos la diversele sucuri obtinute prin fermentatie sau distilare.

Alegera se va face dupa regula "Primul venit primul servit".In vederea consolidari relatiilor dintre coechipieri se pot organiza 1-2 iesiri de antrenament in padure.Inscrierile se pot face aici la vedere sau pentru cei care sunt mai timizi pe PM.:ha::ha::ha:

Editat de cristi69
Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 534
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai Cristi, daca tu crezi ca Mitzul tau va suporta regimul de competitie si nu se va supara pe tine sau pe fratele mai batran ca va fi exploatat la maxim...daca crezi ca zaibarul pe care il vei aduce va fi suficient de rosu si de mult...si daca crezi ca putem lua CP-ul de pe Creasta Cocosului fara sa taraim limba pe jos...putem sa o punem de o combinata :ha:

Cei cu care vroiam sa vin nu se risca sa chinuie ASX-ul prin padure :B

Combinam un 69 cu un 79 si iese locul 1 :bl

Modificam si numele: DJ 6979 BlueDragonCat

Editat de stefan79
Link spre comentariu

La anul nu voi mai fi cu Mitsu,sunt in cautare de Patrol scurt si voinic.Pina atunci va fi si pregatit de expeditie.Cu zaibarul din dotare CP de pe Creasta Cocosului va fi un soi de plimbare de seara.:x

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Max - cam pe cand o sa fie stabilita modalitatea de orientare? roadbook vs harta. Nu de alta dar daca va fi folosita varianta cu roadbook tre sa imi iau terratrip.

mersi

Navigatie este diferite in functie de clasa.

Toata lumea trebuie sa aiba GPS.

La clasa Open, navigarea se va face dupa roadbook. Deci, obligatoriu, masinile trebuie sa aiba terratrip sau orice alt dispozitiv de masurarea cat mai precisa a distantelor.

La clasa Standard, se face dupa harta cu anumite indicatii si cu puncte GPS.

Sincer, mi-ar place ca toata lumea sa mearga dupa roadbook dar nu pot impune tuturor celor de la standard sa isi doteze masinile cu asa ceva.

Link spre comentariu

Pe cind detaliile ref. la regulament, clase, taxe, etc.? (pe www.MMOF. nu gasesc nimic)

...Ca sa stim cu ce ne incaltam si cum planificam bugetul 2012.

:h5

Momentan mi-e dificil ca sa dau informatii despre taxa de participare. Nu stim inca ce parteneri si sponsori vom avea. Au inceput deja discutiile cu unii dintre potentialii sponsori dar e prea devreme ca sa avem rezultate concrete.

Inca nu avem toate informatiile necesare si nu as vrea ca sa dam o taxa din burta, foarte mare ca sa stim sigur ca ne acopera cheltuielile ci vrem sa facem calcule cat mai exacte pt ca taxa sa fie realista si de bun simt.

Cred ca in luna ianuarie voi avea cat mai multe date astfel incat sa putem stabili si valoarea taxei de participare.

Ce pot sa spun in acest moment este faptul ca in nici un caz, taxa nu va fi mai mare decat la alte competitii de gen.

Regulamentul va fi postat in maxim 2 saptamani.

Clasele le-am stabilit deja.

Clasa STANDARD si Clasa OPEN.

Voi veni cu detalii despre cerintele fiecarei clase (in mare le-am spus deja in primul post).

Oricum, orice noua informatie va fi postata aici si toti cei abonati la acest topic primesc notificari cu toate discutiile noi aparute.

Link spre comentariu

@ Max

Referitor la program, am o nelamurire:

din prima postare intelegeam ca locatia de start va fi alta decat Baia Mare iar intr-o postare ulterioara ai specificat ca atat locatia de start cat si cea de finis vor fi Baia Mare. Care din ele e varianta corecta? Ca mie parca mi-ar suna mai bine prima varianta decat a doua (care presupune o oarecare "invartire in cerc")

O zi faina!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

@ Max

Referitor la program, am o nelamurire:

din prima postare intelegeam ca locatia de start va fi alta decat Baia Mare iar intr-o postare ulterioara ai specificat ca atat locatia de start cat si cea de finis vor fi Baia Mare. Care din ele e varianta corecta? Ca mie parca mi-ar suna mai bine prima varianta decat a doua (care presupune o oarecare "invartire in cerc")

O zi faina!

Locatia de cazare din prima noapte va fi tot in Baia Mare dar startul efectiv in traseu va fi undeva la vreo 20-25 de km de Baia Mare. In locatia de unde se va da startul efectiv in traseu nu exista posibilitati de cazare.

Link spre comentariu

Pe cind detaliile ref. la regulament, clase, taxe, etc.? (pe www.MMOF. nu gasesc nimic)

...Ca sa stim cu ce ne incaltam si cum planificam bugetul 2012.

:h5

Scuze de oftopic dar va merit orice buget...

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut Dane! Si LA MULTI ANI!:h5

Vrei sa anunti cumva ca s-a inventat Matiz 4x4? Sau ti-ai propus sa pui cortul proaspat achizitionat pe un matiz si sa vii cu el?:ha:

:2dr

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Hai sa mai adaugam o echipa pe lista: Team "Ruff Riders" sau "Oamenii mei" (asa zice fii-mea) - un Patrol Y61 2.8 si o Toyota 3.4. Sa vedem ce iese din combinatia asta :2dr

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

Lista reactualizata:

1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender

2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + .....................

3. Team EASY: Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73

4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan + Nea Fane / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai + Toyota Landcruiser LJ70

5. Team "NotDrinkWater": GPScu + Nike&Patrol / Toyota Landcruiser HZJ73 + Nissan Patrol Y60

6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + .........................

7. Team "MAD RUSSIAN": Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero

8. Team "IceTeaFoot": Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara

9. Team "BIG WHITE": Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................

10. Team 10: Felix Patrascanu + ........................... / Toyota Landcruiser 120 + .........................

11. Team "J": Yonutz + ............................... / Toyota Landcruiser HDJ80 + ...........................

12. Team 12: RaduOk + ............................... / Toyota Landcruiser Proto + ..........................

.

13. Team "BRAVO": Vio (Patrolator) + Ovi(Mutu) / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser HDJ80

14. Team "Ruff Riders": Ruff Riders + ....................... / Nissan Patrol Y61 + Toyota 3,4

15. Team 15: Lszabi + ....................... / Opel Frontera + .........................

.

16. Team 16: Atar + ................ / Jeep Grand Cherokee + .......................

etc...

Editat de Max
Link spre comentariu

sal....trecema si pe mine pe lista ...masina va fi un pajero2 oarecum modificata...pilotul va avea doi blocanti la cap...:ha1

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

Buna MAX,

Vroiam doar sa-ti spun ca suna foarte bine ceea ce ne pregatesti si vom face tot posibilul sa fim si noi (Echipa Dacia Duster) prezenti - voi confirma 100 % zilele urmatoare.

As avea totusi o intrebare / sugestie - se poate ca una dintre zile sa se mearga 24 de ore nonstop ? Asa vom avea ocazia sa mergem si noaptea si cred ca adrenalina va fi la cote maxime.

Mult succes in continuare si sper sa ne vedem acolo.

Cu respect,

Lucian

Link spre comentariu

Buna MAX,

Vroiam doar sa-ti spun ca suna foarte bine ceea ce ne pregatesti si vom face tot posibilul sa fim si noi (Echipa Dacia Duster) prezenti - voi confirma 100 % zilele urmatoare.

As avea totusi o intrebare / sugestie - se poate ca una dintre zile sa se mearga 24 de ore nonstop ? Asa vom avea ocazia sa mergem si noaptea si cred ca adrenalina va fi la cote maxime.

Mult succes in continuare si sper sa ne vedem acolo.

Cu respect,

Lucian

Salut Lucian,

Ma bucur ca va tenteaza aceasta competitie.

Sincer, mi-ar place si mie un traseu de noapte dar, din considerente de organizare nu putem accepta acest lucru.

Navigatia dupa roadbook este dificila noaptea. Traseele pot fi periculoase noaptea datorita lipsei de vizibilitate. O mare parte din trasee sunt in zone salbatice departe de localitati. Nu ne permitem monitorizarea 24 de ore a concurentilor deoarece sunt multe de facut pt fiecare etapa in parte. Plus ca nu sunt multi concurenti dispusi ca sa conduca 24 de ore.

Oricum, adrenalina va fi deoarece traseele nu sunt doar de plimbare. Va fi de lucru. :grin:

Ideea ta insa se poate materializa altfel. Putem organiza in alta data o intalnire/competitie speciala cu un astfel de traseu. Mie personal imi place si noaptea, am avut destule situatii in care a condus in aceste conditii. :)

Link spre comentariu

Pai se poate merge non-stop.

Vio, gresesti.

Nu se poate merge non stop.

Seara la ora 21 sau 22 (inca nu am stabilit exact) toate masinile trebuie sa se opreasca unde au ajuns si sa campeze.

In seara a doua cand cand va fi camparea comuna, nu mai conteaza ora de sosire. Important e ca toata lumea sa ajunga in acea tabara.

Cine nu va respecta acest program, va fi descalificat.

Link spre comentariu

Confuzia e mare. Asteptam cu nerabdare un regulament in clartext. O fi cu Road-book? Atunci tre`sa "pas-ez" (n-am teratrip):sr . Intelesesem ca-i gen Camel-Trophy. Pacat; concediul e deja aprobat.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

sincer sa fiu n-am vazut deaproape (de utilizat nici atat) un Teratrip....dar din ce am citit/vazut pe net, functiile unui teratrip nu pot fi "simulate" de catre OziExplorer?

Uitandu-ma la screenshot-ul asta de la Ozi:

portrait_screen6.jpg.157cc0ff24f7ba893edcc2a37ed1bca8.jpg

Nu seamana cu ceea ce iti indica un teratrip? banuiesc ca ptr "amatorii" de-o aventura poate inlocui Ozi cu succes un teratrip dedicat.

fiind o iesire gen "trophy", de descoperire, aventura, eu as interzice teratrip-ul si GPS...harta si busola doar, o lista de repere (ca sa te verifici ca nu mergi chiar aiurea)....old school, aventura adevarata care sa solicite simturile, sa oblige oamenii se comunice intre ei, sa se sfatuiasca, sa relationeze....nu doar intre om si un aparat (GPS, teratrip & shit...)

eu asa vad un "trophy" , mai mult parte umana, decat neaparat niste dotari tehnice. mai mult orientare (si ptr asta ai nevoie de simtul orientarii nu de road trip detaliat si teratrip si gps si....) mai mult de colaborare intre echipe si coechipieri (decat de troliu.....mai mult improvizatii si solutii "outback bush craft" decat cine are troliu mai mare :wink: ). ok, un minim de dotari trebuie ptr siguranta....

parerea mea de amator :x

o seara faina sa aveti!

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Confuzia e mare. Asteptam cu nerabdare un regulament in clartext. O fi cu Road-book? Atunci tre`sa "pas-ez" (n-am teratrip):sr . Intelesesem ca-i gen Camel-Trophy. Pacat; concediul e deja aprobat.

Vio, majoritatea celor care doresc ca sa participe la clasa OPEN si cu care am discutat modul de navigatie au considerat ca varianta cu roadbook este mai buna.

Cand am spus gen Camel Tropy nu m-am referit la modul de navigatie ci la stilul de traseu. De exemplu vor fi locuri unde echipele vor avea de construit ceva pt a putea trece anumite obstacole.

Mie mi-e mult mai simplu ca sa stabilesc navgatie dupa harta si puncte GPS. As avea de muncit de 3 ori mai putin decat facand roadbook-uri.

Mai exista un aspect. Dorim sa avem contrulul traseelor deoarece nu acceptam ideea ca fiecare sa treaca pe unde vrea el calcand eventuale proprietati private sau rezervatii sensibile.

Competitia se desfasoare cu toate autorizatiile necesare. In Maramures sunt multe rezervatii naturale si nu doresc ca sa incalcam intelegerile cu autoritatiile si sa compromitem desfasurarea competitiei.

Tu cum ai vedea desfasurarea competitiei?

Regulamentul competitiei inca nu e stabilit exact pana nu studiem toate detaliile. Nu doresc ca sa postam acum un regulament pe care sa il schimbam daca apar informatii si cerinte noi.

Tu mi-ai cerut ca sa stabilesc clar data pt ca sa iti poti programa concediul.

Daca singara piedica este un Terratrip, iti pot oferi eu unul pe durata evenimentului.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare