dmx Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ...si apoi oricum, e Romania...in orice directie o iau la picior dau de civilizatie in 2 ore... Mare grija aici, ca la Ukraineni este o civilizatie in felul ei. Vreo doua ore de mers la picior pe o directie nefericita iti poate genera noi senzatii de adrenalina. :grin::h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @blavenstein - teoretizam si noi asa :wink: - evident ca va fi o competitie pentru placere si socializare, faza cu pozele este faina nu pentru a verifica competitorii in cazul dat, sa vezi dupa eveniment cand se vor posta cele mai haioase poze cu CP-uri pe forum :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Mare grija aici, ca la Ukraineni este o civilizatie in felul ei. Vreo doua ore de mers la picior pe o directie nefericita iti poate genera noi senzatii de adrenalina. :grin::h5 hai mai ca am bantuit si eu zona.....mergi frate spre Sud, ca sigur nu ajungi la rusi...eventual la Cluuuuuj :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :h5asa este numai ca nu arata un singur lucru - daca ai fost chiar tu la CP....sau daca ai fost tu nu arata cu masina sau fara. De exemplu - sa zicem ca eu nu sunt corect si ii montez pe sestache o baliza pe masina "favoritului" dupa aia pe sestache o scot si habemus un track superfrumusel - mai sunt si alte variante dar in cazul lui Max nu se aplica Iar varianta 2 - au fost multe discutii pe tema asta - un CP dificil, ce faci daca nu esti corect? - stai cu masina frumusel intr-un loc comod si-ti trimiti copilotul cu GPS-ul in manuta pana la CP. In timp ce altii se troliaza de mama focului sa ajunga acolo tu fara nici un efort considerabil ai CP-ul in buzunar. Cu un sigiliu dintr-o banda de hirtie stampilata sau o ata cu un mic sigiliu de ceara (de ex.) s-a rezolvat. Oricum nu-ntzeleg de ce atita "vigilenta"; doar e o prieteneasca si nu conteaza in campionat. Cine se zbate sa "shmenuie" ceva si pt. ce? Ii merita cuiva sa se faca de kk (daca e descoperit)? :ha:Tot asa nu stiu pt. ce ne tre`licenta de sportiv, sau cum frasu`ii zice la FRAS-ul ala, dar asta nu-i treaba mea; daca s-a hotarit ca trebuie, atunci trebuie... . Oi fi si sportiv alea 4 zile.:h5 Editat Februarie 3, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :Oricum nu-ntzeleg de ce atita "vigilenta"; doar e o prieteneasca si nu conteaza in campionat. am scris mai sus ca nu este vorba de competitia data, doar teoretizam! Mi-ai dat un raspuns mai sus ca e mai bun GPS-ul decat pozele. Am argumentat si eu de ce cred ca sunt mai bune pozele - TEORETIC REPET!!!!! Sau nu am voie sa-mi sustin punctul de vedere?! Din punctul meu de vedere nu este nevoie de nici un fel de "controale" pentru aceasta competitie, dar daca tot am deviat si "vorbim vorbe" imi sustin si eu afirmatiile cu argumente si exemple! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Din punctul meu de vedere nu este nevoie de nici un fel de "controale" pentru aceasta competitie, Asta e spiritul pe care l-as vrea pt eveniment. Practic asta am vrut intotdeauna. Sa conteze mai mult ca sa ne simtim bine toti nu sa ne agitam pt puncte, controale, contestatii etc... O facem competitie pt ca exista in toti spiritul asta de competitie dar sa o consideram tot o prieteneasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august am scris mai sus ca nu este vorba de competitia data, doar teoretizam! Mi-ai dat un raspuns mai sus ca e mai bun GPS-ul decat pozele. Am argumentat si eu de ce cred ca sunt mai bune pozele - TEORETIC REPET!!!!! Sau nu am voie sa-mi sustin punctul de vedere?! Din punctul meu de vedere nu este nevoie de nici un fel de "controale" pentru aceasta competitie, dar daca tot am deviat si "vorbim vorbe" imi sustin si eu afirmatiile cu argumente si exemple! Scuze :sr, ma gindeam doar cum s-ar putea reduce putin taxele, prin evitarea cheltuielilor inutile, dupa ce m-am uitat un pic pe sitele Raliului Zapezii de la Cavnic. Acolo taxa pe 2 zile e 200,-RON (inkl. potol). :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Iar chestia cu baliza pusa pe "sestache" pe alta masina, nu tine, din simplul motiv ca vor exista doua trasee identice, ca track, timp, greseli. E ca si cu copiatul la teza. :x Editat Februarie 3, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Scuze :sr, ma gindeam doar cum s-ar putea reduce putin taxele, prin evitarea cheltuielilor inutile, dupa ce m-am uitat un pic pe sitele Raliului Zapezii de la Cavnic. Acolo taxa pe 2 zile e 200,-RON (inkl. potol). :h5 Vio, e o comparatie absolut inutila. Modul de desfasurare a acestor evenimente este diferit. E vorba de 800 de km de trasee in teren care trebuiesc facute si controlate nu de 7km pe drum asfaltat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august AMR 165 de zile... . Noutati? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august AMR 165 de zile... . Noutati? Se lucreaza. Asteptam si noi niste confirmari. Nu prea mai vreau ca sa dau informatii pe care sa le tot modific ulterior. Oricum, legat de taxa de participare, aceasta se va incadra undeva intre 690 si 730 de lei de persoana. Asta daca nu mai apare ceva neprevazut sau ceva ce am uitat eu. Depinde mult si de numarul de inscrisi. Daca se inscriu suficiente persoane, taxa poate sa scada. Mai am o noutate interesanta pentru multi dar nu o voi spune pana nu hotaram clar cum procedam. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august AMR 3633h. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august AMR 3633h. Avem detalii noi legate de eveniment. Acestea sunt postate pe site http://www.mmof.ro Programul Reguli Taxe de participare Formulare de inscriere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Bre ... in ce limba scrisesi aici? http://www.mmof.ro/?page_id=30 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august salutare Max la insotitori scrie ca: "Nu sunt necesare licente de sportiv" pentru pilot copilot cat e aceasta taxa si cand se plateste (se poate achita la locul faptei?) mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @Max: Kalimera frate! :2dr serios, Max ce ai fumat? si eu vreau ! :ha: ce-i cu literele alea grecesti ca si Wordu' da kix cand incerc sa schimb fontul ?!?! On topic: am o remarca: chestia cu afisatul orei si datei pe poza de la checkpoint e cam aiurea, cel putin din punctul meu de vedere. Eu folosesc un DSLR ptr poze (Fuji S5 Pro), si scula asta asa desteapta cum se pretinde ea, nu stie sa afiseze data si ora pe poza :uameni acuma ce sa fac? mai iau o pocnitoare de aparat cu mine doar fiindca sapuniera aia o sa stie sa afiseze data/ora pe poza, sau folosesc cu incredere scula din dotare si puteti verifica voi data/ora din Exif-ul pozei. No acuma daca e musai cu placere, vorba aia, caut o sapuniera ptr alea 10-15 poze de la checkpoint-uri.... voiam doar sa atrag atentia la detaliul asta. in rest....abia astept :banana "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @Max: Kalimera frate! :2dr serios, Max ce ai fumat? si eu vreau ! :ha: ce-i cu literele alea grecesti ca si Wordu' da kix cand incerc sa schimb fontul ?!?! On topic: am o remarca: chestia cu afisatul orei si datei pe poza de la checkpoint e cam aiurea, cel putin din punctul meu de vedere. Eu folosesc un DSLR ptr poze (Fuji S5 Pro), si scula asta asa desteapta cum se pretinde ea, nu stie sa afiseze data si ora pe poza :uameni acuma ce sa fac? mai iau o pocnitoare de aparat cu mine doar fiindca sapuniera aia o sa stie sa afiseze data/ora pe poza, sau folosesc cu incredere scula din dotare si puteti verifica voi data/ora din Exif-ul pozei. No acuma daca e musai cu placere, vorba aia, caut o sapuniera ptr alea 10-15 poze de la checkpoint-uri.... voiam doar sa atrag atentia la detaliul asta. in rest....abia astept :banana E "ceva probleme" la vizualizarea cu Internet Explorer!:ha: Merge insa foarte bine pe Firefox si Chrome. On-topic: Devine din ce in ce mai interesant! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @teddybear: eu cu Chrome-ul ma dau si se vede in litere de alea imbarligate...si in IE la fel....Fireefox n-am instalat da, o sa fie haioasa treaba....musai sper sa puna pe site pozele de la toate echipajele la checkpoint-uri... sa vezi atunci hahaiala :ha: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @teddybear: eu cu Chrome-ul ma dau si se vede in litere de alea imbarligate...si in IE la fel....Fireefox n-am instalat da, o sa fie haioasa treaba....musai sper sa puna pe site pozele de la toate echipajele la checkpoint-uri... sa vezi atunci hahaiala :ha: Probabil ca eu am o versiune mai vechede Chrome, la drept vorbind nu il folosesc. Sunt adept Firefox de foarte multa vreme si inca n-am gasit motive sa renunt la el. Cat despre pozele cu CP-urile, parca zicea Max ceva, mai pe la inceputul topicului... ceva despre organizarea unui concurs cu tema "cel mai inedit CP"... sau ceva asemanator:banana Oricum, din cate stiu eu despre MMOF, cuvantul de ordine e "distractie la MAXim!" :2dr:h5:cort:dr1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max siteul cu MMOF e in greaca:ha::ha::ha: Ceva mai pe romaneste daca se poate. Editat Martie 10, 2012 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august fratilor nu's ce dracu vedeti voi ca la mine totul e "normal" :hl Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august fratilor nu's ce dracu vedeti voi ca la mine totul e "normal" :hl Concret, uite ce se vede cu Firefox si cu Explorer: Capturile sunt facute acum cateva minute pe fiecare browser in parte. Max, dupa ce rezolvi problema, te rog sa stergi postul asta. Multumesc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Bre ... in ce limba scrisesi aici? http://www.mmof.ro/?page_id=30 La mine se vedea foarte bine dar se pare ca am folosit un font care nu se vede bine pe toate browserele. Am schimbat fontul acum. Sper ca e ok. Editat Martie 10, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august salutare Max la insotitori scrie ca: "Nu sunt necesare licente de sportiv" Acelasi lucru e valabil si pentru pilot/copilot. Este un eveniment cu caracter prietenesc. E vorba de distractie, aventura, lucru in echipa etc, nu bataie la snage pentru puncte. pentru pilot copilot cat e aceasta taxa si cand se plateste (se poate achita la locul faptei?) mersi Taxa pt pilot si copilot este de 175 euro/persoana. Inscrierea se face pe baza platii unui avans de 50% pana in 30 aprilie 2012. Pentru cei care se inscriu dupa 30 aprilie, taxa de participare creste cu 20% iar cei care se inscriu la inceputul evenimentului taxa creste cu 50%. Restul taxei se achita la "locul faptei" Cel mai avantajos este ca sa se plateasca avansul pana in 30 aprilie. Modul acesta de plata a taxei este nou pentru noi dar necesar deoarece cheltuielile de organizare au inceput deja si e nevoie de anumite resurse pentru buna pregatire a evenimentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Participantul trebuie sa-si asigure hrana ptr. miercuri-cina, joi-dimineata si pranz, vineri-pranz si seara, sambata-dimineata si pranz. Pe trasee ai de unde sa te mai aprovizionezi, sau te asiguri de la inceput cu toate cele ? Pe langa copilot daca mai ai si un insotitor, spatiul devine critic la o masina mai putin spatioasa. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate