opinion Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august sper sa fie vreme faina sa ne putem orienta dupa stele si sa nu mi-o iau de la nevasta :ce Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Multam fain de informatie, in cazul acesta sa speram ca reusim sa ne inscriem pana la 30 aprilie, se pare ca va fi iesirea principala din vara aceasta, am fi mers si la TAT dar nu stiu daca se va mai tine...ar fi pacat.Si o sa avem grija sa ne achizitionam si sextantul si busola pana atunci :wink:asa ca nici un risc de rataceala .:x Se pare ca vom fi al treilea echipaj format din consoarta si ajutor:grin: Si bine inteles varul Jack :wink:. Si eu si prietenul Codrut suntem foarte apropiati de el, ne e var comun... Cu stima opinion, te luam cu noi in echipa, asa avem mai multe sanse de scapare in caz de rataceala, ca m-am tot gandit ca s-ar putea totusi sa fie cam ceata...din cauza lui jack...sau ne iei tu in echipa, nu mai conteaza:ha: Editat Aprilie 12, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @nicu22 - pana la urma facem o echipa mare de tot cu toate masinile la un loc si atunci sa il vedem pe Max cum isi imparte camasa :clb. noi suntem o echipa de 2 deja, eu cu Liviu da ma gandesc ca nu are nimeni nimic impotriva sa "dospim" si sa crestem la umbra varului ....:tk Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august M-am înscris, dar nu stiu "unde"...:sc Formularul nu are rubrica pt. clase. :cn Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @nicu22 - pana la urma facem o echipa mare de tot cu toate masinile la un loc si atunci sa il vedem pe Max cum isi imparte camasa :clb. noi suntem o echipa de 2 deja, eu cu Liviu da ma gandesc ca nu are nimeni nimic impotriva sa "dospim" si sa crestem la umbra varului ....:tk Nu sînt 2 masini/echipa ? :oo Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august M-am înscris, dar nu stiu "unde"...:sc Formularul nu are rubrica pt. clase. :cn Intradevar, e o scapare de-a mea pe care o voi remedia maine. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Nu sînt 2 masini/echipa ? :oo Sunt minim 2 masini/echipa dar pot fi pana la 4 masini/echipa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sunt minim 2 masini/echipa dar pot fi pana la 4 masini/echipa. Am înteles :tk De fapt e logic; mai putine mari sau mai multe mici, important sa întruneasca nr. de cai/echipa.:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max vezi ca mai e o problema, de pe pagina de inscrieri exista un link spre Regulament care ar trebui sa ne arate regulamentul in format pdf, dar care de fapt nu duce nicaieri (eroare ca pagina ceruta nu e pe server). Si mai sunt ele cateva erori pe acolo am observat unele la schimbarea de limba. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max vezi ca mai e o problema, de pe pagina de inscrieri exista un link spre Regulament care ar trebui sa ne arate regulamentul in format pdf, dar care de fapt nu duce nicaieri (eroare ca pagina ceruta nu e pe server). Si mai sunt ele cateva erori pe acolo am observat unele la schimbarea de limba. Dupa sarbatori voi actualiza si corecta site-ul. Multumesc pentru sesizare. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, daca am platit avansul (mersi Liviu) si m-am inscris aici pe lista, mai trebuie sa ne inscriem si pe mmof.ro? Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max, daca am platit avansul (mersi Liviu) si m-am inscris aici pe lista, mai trebuie sa ne inscriem si pe mmof.ro? Nu mai e cazul. V-am luat deja in evidenta. Daca vor fi nevoie de ceva date suplimentare veti fi contactati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @nicu22 - pana la urma facem o echipa mare de tot cu toate masinile la un loc si atunci sa il vedem pe Max cum isi imparte camasa :clb. noi suntem o echipa de 2 deja, eu cu Liviu da ma gandesc ca nu are nimeni nimic impotriva sa "dospim" si sa crestem la umbra varului ....:tk nu mai vrea consoarta sa mearga cu mine, zice ca nu poate la cort asa ca l-am cooptat pe fratiorul meu, nu a iesit niciodata la off road insa a fost 20 ani pilot si zice ca stie cum e cu navigatia:grin:. Iar cu mandra mea astept sa vedem ce o sa spuna dupa weekendul urmator, ca iesim 3 zile in padure la piatra neamt, poate isi schimba opinia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Platit suma intreaga din Raiffeisen. O zi faina sa aveti. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Max vezi ca mai e o problema, de pe pagina de inscrieri exista un link spre Regulament care ar trebui sa ne arate regulamentul in format pdf, dar care de fapt nu duce nicaieri (eroare ca pagina ceruta nu e pe server). Si mai sunt ele cateva erori pe acolo am observat unele la schimbarea de limba. 1.Cînd putem sa ne alegem categoria de participare? 2.Butonul "german" nu functioneaza. Nu ca m-ar interesa personal, dar poate s-ar gasi coechipier la echipajul german solo. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august 1.Cînd putem sa ne alegem categoria de participare? 2.Butonul "german" nu functioneaza. Nu ca m-ar interesa personal, dar poate s-ar gasi coechipier la echipajul german solo. Promit ca vom rezolva asta pana la sfarsitul saptamanii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @Max: zici in alt post (aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69837-Sibiu-trophy-2012&p=797468&viewfull=1#post797468) cum ca nu s-a inscris lumea, sponsori care s-au retras, si ca formatul intalnirii va fi diferit (adica fara roadbook & shit), doar plimbare sa vizitam obiective turistice. Nu imi e clar, s-a hotarat deja ca va fi diferit? sau doar vorbesti despre asta ca o optiune de rezerva in caz ca nu se inscrie destula lume? Poti da mai multe detalii cam ce anume planuiesti? Adica sincer nu mi s-ar parea prea interesant sa mergem incolonati pana la Barsana sau ceva de genul asta... cate echipaje s-au inscris pana acuma? poate poti trece pe site la lista de participanti doar cine/cati au confirmat. Editat Mai 8, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Eu stiu sigur, ca participant la 2 editii a MMOF ca ceea ce organizeaza Max si Cornelia este la superlativ.Faptul ca nu se bazeaza pe nici un sponsor,ci pur si simplu pe cheltuielile lor, care trebuie sa acopere o suma imensa este un curaj.Oamenii au foarte mult bun simt,de aceea cred ca a adus aminte de un plan B.Recunosc in mod sportiv ca nici eu nu am platit pana azi,dar daca ne uitam peste topic,putem observa ca nu s-au inghesuit chiar foarte multi sa acopere cateva sute de litrii de motorina,cheltuieli cu organizare,rezervare etc. Deci..EU imbratisez orice forma de prezenta la Maramu,pentru ca INDIFERENT de forma de organizare a evenimentului.Cred ca lucrul comun oricum va fii SOCIALIZAREA.L_STOIAN 79......tu stii ce distractie a fost cand nu am pus accent pe alergat si vreo 5-6 masini am facut coloana pe la manastiri si evenimente mondene ....Prieteni mai tineti minte?Nu cred ca trebuie sa-l stresam pe Danut cu din astea ,ptr ca sigur deja are multe pe cap....:h5 PS. Daca da criza ...promit ca fac bucatarie de companie pe traseu.2 ceaune de 80 litrii si trei retete de gulas! Editat Mai 8, 2012 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @zolameister: nu vin la MM ptr alergat, vin ptr socializat, vin ptr mancare la ceaun cazare la cort si povesti la foc de tabara ...vin ptr orientare, ptr mers dupa cum imi dicteaza mie "curajul" si simtul orientarii nu dupa mers "dupa iepurele din fata" ....5 masini la mers incolonat e OK....20 de masini incolonate.....poate fi aiurea... de aia as prefera genul propus initial. ce sa zic, speram sa puna avansul cei care au zis ca vin.... imi imaginez ca oamenii au niste costuri de acoperit ptr organizarea asta, de aia am si dat avansul cat de repede am putut si nu doar 50%... si zi asa...ai ceva retete secrete ptr ceaun? :2dr ce masina ai? sa stiu dupa care masina sa ma tin :banana "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ...si totodata am definitivat si echipa "DINTARI SUGUBATI": -MITSUFLEANTA AIRBAG(mitsubishi pajero 3500 )'DOCTORU+VICTOR -GREAT WHITE(patrol Y 60):ZOLAMEISTER+ISZABi :banana:dr2:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @zolameister: nu vin la MM ptr alergat, vin ptr socializat, vin ptr mancare la ceaun cazare la cort si povesti la foc de tabara ...vin ptr orientare, ptr mers dupa cum imi dicteaza mie "curajul" si simtul orientarii nu dupa mers "dupa iepurele din fata" ....5 masini la mers incolonat e OK....20 de masini incolonate.....poate fi aiurea... de aia as prefera genul propus initial. ce sa zic, speram sa puna avansul cei care au zis ca vin.... imi imaginez ca oamenii au niste costuri de acoperit ptr organizarea asta, de aia am si dat avansul cat de repede am putut si nu doar 50%... si zi asa...ai ceva retete secrete ptr ceaun? :2dr ce masina ai? sa stiu dupa care masina sa ma tin :banana ...pai vezi ca avem ganduri comune...poate facem echipa de 5 masini....retetele...numai acolo... seara la foc de tabara dupa o palinca:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ...si totodata am definitivat si echipa "DINTARI SUGUBATI": -MITSUFLEANTA AIRBAG(mitsubishi pajero 3500 )'DOCTORU+VICTOR -GREAT WHITE(patrol Y 60):ZOLAMEISTER+ISZABi :banana:dr2:grin: Zoli, nu esti sanatos.. imi place cum suna Mitsufleantza Airbag :ha::ha::ha: .... iar impreuna cu Big White parca ar fi o familie din Las Fierbinti :ha: suna-ma maine, cand poti, sa mai stabilim niste detalii :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august asa doctore vorbiti-va voi la telefon si nu spuneti aici nimic, Liviu vezi ca vor sa ne saboteze, nu ne dau astia reteta corecta chiar daca bem cu ei ... :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Zola, stiu ca sunt Rata Neagra si nu Dintar, si ca ceaunul meu e doar de vreo 8l, dar la un gulas ma bag si eu cu toti ratoii. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Tizule...cred ca cu cei doi "Temeschwaren" Opinion si Stoian si voi doi ratoi vom face o gasca faina.Mai astept pe cineva sa se infiltreze intre noi...unul cu ...."z" Ps vezi spunei colegului ca la un vin bun am probleme cu consoana lichida "R"...sa nu ma certe:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate