albinaru Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Cer scuze pentru un nou thread dar am vazut ca tema nu s-a mai discutat. Cum se pune portbagaj la Hilux '98? Are doua bandouri negre de plafon.Ce sistem de portbagaj se poate folosi? Cel care are gheare ce se prind sub cheder? Cine si-a mai pus portbagaj? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Unde este claxonul la Hilux? Stie cineva unde se gaseste claxonul la Hilux? Cand actionez se aude o caraiala foarte slaba (probabil s-au lipit membranele) dar nu pot sa-l localizez. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? asta imi aminteste de bancul cu trabantul care depasea mercedes-ul ....nu stii unde e frana ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? Pune pe cineva sa claxoneze si tu baga-ti capul sub capota.........adica tu sa urmaresti dupa auz unde se afla si apoi sa-l vezi cu ochii.....sper ca am fost clar si ti-a fost de un real folos sfatul meu ! Iar daca are "membranele lipite", poate ar fi bine sa le dezlipesti, dar nu prea mult ca sa nu apara un efect invers asupra sunetului claxonului ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? Stie cineva unde se gaseste claxonul la Hilux? Cand actionez se aude o caraiala foarte slaba (probabil s-au lipit membranele) dar nu pot sa-l localizez. 18 ron set de doua claxoane ffff puternice. ;) targuri, magazine...etc am pus eu pe vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? 18 ron set de doua claxoane ffff puternice. ;) targuri, magazine...etc am pus eu pe vitara. Esti copil ? Pe Toyota se pun piese originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Re: Unde este claxonul la Hilux? Am crezut ca daca mi-am luat Hilux o sa am cu cine impartasi experientele avute cu el. De fapt in oras sunt foarte putine si, care circula, sunt tot prin fata pe la mall, adica din 2005 incolo. Pe forum si chiar pe net gasesc informatii foarte putine despre acest tip de masina . Am cochetat cu ideea de a cumpara o Lada Niva si, pana la urma am achizitionat o masina exclusivista, din pacate... Mi-am bagat capul sub capota, nu se vede nimic, o fi sub vreo aripa.De o saptamana caut un manual de reparatii pe net si nu gasesc nimic .Nu ca ar avea ceva masina dar macar sa gasesc punctele de gresaj ca pe forum nu stie nimeni. Editat Decembrie 29, 2011 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? @albinaru La Kalos, ca sa ajungi la claxon, trebuie sa desfaci grila din fata radiatorului, aia cu emblema chevy, e bine ascuns, banuiesc ca asa e si la Hilux. ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: Unde este claxonul la Hilux? De obicei este sub bara fata,daca este acolo schimba-i locul, acolo se strange multa mizerie noroi etc..., la mine de exemplu este in fata radiatorului si daca ai o masca ceva in fata nu il vezi. La vechimea lui nu merita sa incerci sa-l repari, cumpara altul, gasesti la orice magazin piese auto. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Unde este claxonul la Hilux? Multumesc de sfat, l-am gasit in fata radiatorului, coltul stanga sus, este bine protejat de o dublura a caroseriei.Suna chiar placut ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Unde este claxonul la Hilux? Cu placere, cum am zis mai sus cam alea sunt locurile unde semonteaza :wink:. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 "Greierii" din portiera ! Cine stie care este cea mai buna metoda de a elimina zgomotele provocate de butoanele sigurantelor de la usi care apar la trepidatii cauzate de turatii reduse ( in special la diesel) ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: "Greierii" din portiera ! Cine stie care este cea mai buna metoda de a elimina zgomotele provocate de butoanele sigurantelor de la usi care apar la trepidatii cauzate de turatii reduse ( in special la diesel) ? Da si tu muzica mai tare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: "Greierii" din portiera ! Rigidizarea lor cu putin sealant (rubber silicone). RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Hilux `98 - are sau nu LSD ? Cand am cumparat Hilux-ul (cabina dubla '98), propietarul mi-a spus ca nu are blocant spate, pe zapada era liber doar cu tractiunea spate (adica nu reusea sa urce o panta usoara). Cand am vrut sa completez nivelul in grup am gasit o eticheta : "Oil LSD only".Deci,are LSD? sau are si nu functioneste? sau nu are deloc, eticheta este pentru impresia artistica.Masina este adusa din Germania. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? Are LSD din fabrica. Problema este daca s-a schimbat vreodata uleiul in punte si daca s-a schimbat, ce ulei s-a pus? Primul pas este sa schimbi uleiul cu unul LSD si sa vezi daca functioneaza autoblocarea. Este posibil ca mecanismul LSD sa fie compromis si sa nu mai lucreze in parametrii, caz in care mai bine iti pui un blocant 100% de la ARB. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? Am uitat sa precizez ca nu am putut trage copii cu saniile pe zapada pe o panta usoara numai cu puntea spate, cand am cuplat fata, situatia a devenit alta. Deci nu functioneaza lsd-ul. Ce marca/tip ulei pt LSD recomandati? va rog frumos ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? Am uitat sa precizez ca nu am putut trage copii cu saniile pe zapada pe o panta usoara numai cu puntea spate, cand am cuplat fata, situatia a devenit alta. Deci nu functioneaza lsd-ul. Ce marca/tip ulei pt LSD recomandati? va rog frumos ! Mai da si tu Cautare pe forum, s-au tot discutat chestiile astea : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38753-Ulei-LSD&highlight=ulei+LSD http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44197-Ulei-sau-aditiv-pt-LSD&highlight=ulei+LSD http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53609-Ulei-diferential-LSD http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38593-Ulei-pentru-grup-spate-cu-LSD&highlight=ulei+LSD http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66596-unde-gasesc-ulei-pentru-lsd.......&highlight=ulei+LSD REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: "Greierii" din portiera ! Unde sa aplic siliconul? pe butoane? pe gaura prin care ies? Cum? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? amu ca tat omu de la tara intreb si io: la cate topicuri deschise despre o masina se da marele premiu? scuze daca supar pe cineva :grin: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? Am uitat sa precizez ca nu am putut trage copii cu saniile pe zapada pe o panta usoara numai cu puntea spate, cand am cuplat fata, situatia a devenit alta. Deci nu functioneaza lsd-ul. Ce marca/tip ulei pt LSD recomandati? va rog frumos ! Este normal sa nu mearga masina in 4x2; daca nu ai aderenta, cupleaza 4x4! Noi folosim ulei LSD de la Mobil sau de la Toyota; dar poti folosi si altele. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? Cand am cumparat Hilux-ul (cabina dubla '98), propietarul mi-a spus ca nu are blocant spate, pe zapada era liber doar cu tractiunea spate (adica nu reusea sa urce o panta usoara). Cand am vrut sa completez nivelul in grup am gasit o eticheta : "Oil LSD only".Deci,are LSD? sau are si nu functioneste? sau nu are deloc, eticheta este pentru impresia artistica.Masina este adusa din Germania. Treci cum a zis Razvan pe blocant de la ARB sau autoblocant de la Detroit. Si ai scapat de LSD care oricum nu ajuta asa mult in teren si nu mai stai nici cu grija uleiului. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: "Greierii" din portiera ! Pune o poza si iti dau o solutie tehnica+siliconul adeziv necesar. Fara sa vad ce anume produce 'Greierii" nu pot sa-ti ofer solutia tehnica optima. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: "Greierii" din portiera ! Cine stie care este cea mai buna metoda de a elimina zgomotele provocate de butoanele sigurantelor de la usi care apar la trepidatii cauzate de turatii reduse ( in special la diesel) ? Tu ce solutii ai incercat pana acum ? Spune-le, ca macar sa nu ti se recomande ce ai incercat si tu...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Hilux `98 - are sau nu LSD ? amu ca tat omu de la tara intreb si io: la cate topicuri deschise despre o masina se da marele premiu? scuze daca supar pe cineva :grin: fara cuvinte :g Astrale ce calm esti tata :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate