Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i

iulian1andrei
 Share

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Noul meu auto Jeep Cherokee Jamboree 2.5i

sa o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi.

nu mai fi asa asa zgarcit la scris,da si tu mai multe detaii,poze.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP

pune si poze din interior sa vada lumea ce ai......:grin:

masina asta a vrut sa o cumpere un amic de-al meu

................pentru a sti daca sa planga sau sa se bucure ??????????

ALIN :h5

Multumesc de urari. Poze nu mai pot pune ca nu sunt acasa, vineri ma intorc. Ca si probleme nu am observat ceva grav pana acum: a avut un geam spart la usa stanga spate pe care l-am inlocuit, e putin atinsa in dreapta fata, unde bara e deplasata cativa mm si a spart rama de la stopul ala galben lateral, iar AC nu actiona vacumatic trapele de dirijare, deoarce era o pierdere in sistem pe care am remediat-o. Pe langa aceste probleme a mai avut cateva beculete arse in bord si de la lampile de la picioare, care erau cele originale, fiind si ele inlocuite. In plus i-am pus radiocasetofon si acum iese si antena din aripă, deoarece avea gaura goala, fiind furat anterior, cand a fost spart geamul(relatarea proprietarului). Urmeaza sa ii scot numere provizorii, asigurare şi rovinietă, pentru ca e expirata asigurarea elvetiana si nu am cum sa ii mai fac. Ca si dotari are AC, inchidere centralizata fara telecomanda(e lipsa dar a avut candva), toate geamurile electrice, follow my home si jante din aliaj cu anvelope de iarna. Daca aveti alte intrebari ziceti.:cl

PS Si celelalte auto sunt tot ale mele: C3 si P601 din 1969.

IMG0147B.thumb.jpg.1b7ec647c667e1190243bc561648bddc.jpg

Edited by iulian1andrei

cat te costa toata tevatura cu inmatriculatul+impozit daca o inmatriculzi in ro pt ca bg stiim cu totii

multumesc de urari. Poze nu mai pot pune ca nu sunt acasa, vineri ma intorc. Ca si probleme nu am observat ceva grav pana acum: A avut un geam spart la usa stanga spate pe care l-am inlocuit, e putin atinsa in dreapta fata, unde bara e deplasata cativa mm si a spart rama de la stopul ala galben lateral, iar ac nu actiona vacumatic trapele de dirijare, deoarce era o pierdere in sistem pe care am remediat-o. Pe langa aceste probleme a mai avut cateva beculete arse in bord si de la lampile de la picioare, care erau cele originale, fiind si ele inlocuite. In plus i-am pus radiocasetofon si acum iese si antena din aripă, deoarece avea gaura goala, fiind furat anterior, cand a fost spart geamul(relatarea proprietarului). Urmeaza sa ii scot numere provizorii, asigurare şi rovinietă, pentru ca e expirata asigurarea elvetiana si nu am cum sa ii mai fac. Ca si dotari are ac, inchidere centralizata fara telecomanda(e lipsa dar a avut candva), toate geamurile electrice, follow my home si jante din aliaj cu anvelope de iarna. Daca aveti alte intrebari ziceti.:cl

ps si celelalte auto sunt tot ale mele: C3 si p601 din 1969.

............dar bani ..........cati ?

Alin

Buna dimineata

Multumesc pentru raspunsul foarte exact ,,pretul a fost ca in anunt"

sau sunt eu mai prost si nu inteleg sau este chiar ,,TOP SECRET":ha:

ALIN

Nu stiu cat costa inmatricularea, pt ca anul asta nu am de gand sa o fac. O sa iau cu intrerupere nr provizorii. Pana in decembrie o sa ma decid ce fac cu ea.

eu am Wrangler de 2.5 . ce-a mai ieftina varianta sa o inmatriculez a fost sa ma judec cu statul , am castigat procesul :old 1 an jumate , apoi am facut-o utilitara si am inmatriculat-o (urmeaza zilele urmatoare) impozitul este undeva in jur de 150 lei in loc de 950 lei

Sal frumoasa masinuta in legatura cu impozitul ptr motoarele de 2.5 si utilitara sa fie numa 150 lei .eu sunt din cj si am fost sa intreb la noi la primarie mi-a zis ca iiin jur de 450 500

eu cand am intrebat cat costa taxele ma refeream in regim normal al masini,nu ca si autoutilitara pt ca aceasta masina trebuie modificata si eu unul nici nu vreau nici nu pot,si ca mine sunt multi.

cand ai un jeep pt lucru,off road,seara de gala, nunta,plimbat soacra la piata,pescuit,drift si mai stiu eu ce,si o familie cu copii nu prea merge autoutilitara.

Salut , sa stapanesti sanatos masinuta , sii sa te descurci repede cu inmatriculat-u , niste poze de interior daca ne mai arati sigur tare ne-ar placea.

Un utilaj asemenea , dar inmatriculat cu nr ro , tot verde jamboree avea cineva din Bucuresti , berceni de vanzare mai in vara.

Cerea vreo 2000 de euroi.

am cautat si eu cate ceva despre el dar cum este un motor de fabricatie americana doar pt masini americane nu gasesti aceste date pt ca americani nu se ooara atita cu poluarea si oricum aceste sunt norme europene,de aceea este posibil sa difere in functie de an si tara de destinatie.

oricum doar cei de la rar iti vor spune ce norma euro e,foarte frecvent se intampla(mie personal o data) ca masina sa vina pe acte cu o norma de poluare si la rara iti catalogheaza cu totul alta.

daca masina a plecat de pe poarta fabrici catre piata americana ai sanse sa fie non-euro,si atunci sa te ti la taxe.

A fost facuta pentru export(are si o eticheta pe usa). Cartea de service si ce manuale mai are sunt in franceza si zice ca sunt pentru Chrysler Elvetia, unde are si prima inmatriculare. S per sa am noroc sa fie macar euro 2. Daca nu la nu trebuie sa caut alte cai sa mai pot circula cu ea. Anul asta o sa merg pe nr provizorii cu intrerupere.

Buna ziua !

Macar Euro 2 ? Speri la mai mult ? Revino-ti, te rog. Daca masina aia va iesi Euro 1 dupa vizita la RAR, eu zic sa consideri ca ai prins un sase la loto...

Trebuie vazut care-i treaba cu catalizatorul si cu sonda lambda, daca are, cu sistemele de gestionare a motorului la rece, etc...

Stima,

Dragos

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use